Ф
ФорцаМилан
Гостин
koga gi vlecea grupite za liga na sampioni odredija koj e najdobar
Јас мислев за Ballon d'or 2010,барем таа награда ја ценам највеќе и ке си ја собере Снајдер.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
koga gi vlecea grupite za liga na sampioni odredija koj e najdobar
Не бе шо ти е тебе,Милито и Снајдер се најјаки така кажа Платини:pos2:турете им кур на милито и снајдер. Милан има јебачки напад сеа. Допрва ќе гледаат интерашите самба на сан сиро.
Убаво вика томче, на хартија е се. Во Европа го немате сигурно најдобриот напад на хартија, Барса го имаат Виља и Меси, Реал го имаат Роналдо и Бензема(на хартија де), Интер го имаат Ето(го знаеш сигурно) и Милито(најдобриот играч за минатата сезона во ЛШ)... ама се е ова на хартија
Милан го имаат Ибра кој не се виде во Барса и е играч за мали натпревари и Робињо кој беше избркан од секој клуб, премногу е глупо одма да се дигате во воздух по 2 нови имиња...
Абе миланези ме изненадивте со последниве трансфери .... Нападот ви е ебење .... Пато Роналдињо Робињо и Ибра ... Ако ги склопи сите 4 да играат у 1 тим е тогаш вие сте први фаворити за Скудетото ...
--- надополнето ---
Aбе сине забораваш дека Ибра во Италија најдобро се снајде и италијанскиот фудбал му лежи ..
А може и не е убиствен нападот на Милан со ова формација ... http://yfrog.com/nffootballpitchj
Добро де, направи букмарк на ова што го пиша, Ибра е играч кој сака да е главен во тимот, и воопшто не чека топка на тацна ко што некој негде пиша не знам каде.
Пример 3 гол против Лече може да успее само со тандемот Рони - Пато, Ибра никогаш нема да се најде во таква ситуација и така да отвори, он ќе чека топка на шеснаесетник и сам да си створи шанса за гол.
Него ај, ќе видиме/те...
И Форца 22, чекај нека дојде дербито де.
Ибрахимович сега има играно за трите најголеми италијански клубови Јувентус,Интер и Милан. Дали некој има информације на колку играчи им има то успеано до сега?!