Mногу ми е тапа вака кога ќе заврши утакмица и нема на кого да пљукам..неприродно се осеќам, не ми е филм.
Сакам да напомнам дека Пирло денес беше пар-та-ли !!! Само нека најде начин да го задржи ваков ко денес Алегри, ќе ни биде многу убаво сезонава.
Утакмицава ми ствараше ерекции на моменти, од Роналдињо и Пато, пасовите на Пирло, мудроста и солидноста на Бонера, Ибра на трибина како се радувше на голот на Пипи, а највеќе петите на Боатенг...постави рекорд денес, повеќе пети за 15 минути никој никогаш нема одиграно, толку сакаше да се наметне -нездраво беше. Многу, мног,у многу јако засилување може да испадне од него, јака страна му е што е сестран играч и може да ја игра било која позиција на средина.
Каладзе да си оди а Јанкуловски, Одо и Замброта да продолжат во Милан е глупост ноторна, и недај боже сезонава да ни затрбаат овие троца црепови, ќе видите и зошто.
Бориело изгледа ќе пали надовор место Хунтелар, што е најисправен потег според мене, жал ми е што ќе отиде во Јувентус и само ќе им ја доебе мамицата таму а воедно и он ќе пропадне, од срце му посакувам да оди во Наполи, во неговиот роден крај, да експлодира таму и да стане легенда.
eбит.. Силвио збеснал, кажал дека може да се затвори трансфер пазаров со Робињо :O, исто така во комбинација е Максвел да се донесе..
инфаркт ќе доживеам ако дојде Робињо....готово, тоа ќе ми биде крајот!