Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Ф

Фил Ајви

Гостин
воопшто не е чудна, напротив... Пато до пред 3-4 дена не беше фит заради повредата и при ваков резултат не смее да се ризикува
Марли веројатно мисли дека Оду беше пологичното решение, ама добро изигра Боатенг на крило.

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Марли веројатно мисли дека Оду беше пологичното решение, ама добро изигра Боатенг на крило.
Абе добро,да бркаше резултат нормално ке стаеше играч што игра на таа позиција,сеа 3-0,ГГ,му даде шанса да Боатенг да дебитира.

Член од
24 февруари 2010
Мислења
599
Поени од реакции
407
Јас ќе си стиснам едно големо like :zver: а за вас не знам.

Вечерва сите беа супер и не требаше да му го поништат голот на Бориело за да можеше и он малце да се порадува али јбг. Одличен старт на Алегри кој што сигурно ќе продолжи и натака а и фацата му беше ептен ј***чка кога го даде Пипо голот. И за на крај Бонера изигра баш добро денеска имаше неколку точни проигривуња и една асистенција до Инзаги.

Одиме понатака. Следна станица Чезена

Член од
2 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.782
Во колку саат играме знае некој ?

Мислам со Чезена ! немој некој да помисли со лече :pos:

Член од
24 февруари 2010
Мислења
599
Поени од реакции
407
Мислам дека сега има пауза една недела заради репрезентации. Со Чезена би требало да играме на 12 септ. во 15.00

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
Милан пред се од тактичка гледна точка ќе добие многу со Ибрахимович. Противничките тренери мака ќе мачат кого попрво да затворат и маркираат... дали тоа ќе биде Роналдињо, Пато или Ибра ќе треба да поминат ноќи непреспиани за да ја состават одбраната :)

Но тука има и една мала негатива, тоа е средниот ред на Милан. Денес добро се покажа, но не верувам дека константно ќе држи добра форма. Па затоа паметен тренер тука би искористил и би направил тактика за да ја спречи средината на Милан да игра слободно, а со тоа и да го пресече нападот. Да се надеваме дека ќе нема да дојде до такво нешто :)

Ф

ФорцаМилан

Гостин
^ Чекај Вдв денес не беше повикан,може го спремаат за кај нас:) хахаха

Ф

Фил Ајви

Гостин
И јас помислив на тоа, многу простор му оставаа на Пирло, комотно си нафрлуваше без да биде пречен од никого, незнам како ќе реагира да му шибнат некој фластер. :)

P

PewDiePie

Гостин
Каква инекција е овој Ибра значи,не мора ни да влага во игра од трибини ги мотивира играчиве. :tv:

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.281
Поени од реакции
8.447
Уф најзадоволен сум од кондиционата спремност на играчите!

Честито 4-0 ви кажав сите позиции ни се одлично покриени сега уште останува Алегри да си ја заврши работата!

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Вака сега не сум пишал од пред 2-3 дена па викам денес да пишам нешо
Берлу фала ти за Ибрахимовиќ се надевам дека ќе експлодира и ќе испука барем 20-тина гола
Пато е на добар пат да му се придружи на Ибра за +20че
Првава утакмица не ја видов зашто нетот ми е одамна поодминат така да според миланњуз сме изиграле добро а и резултатот тоа го кажува.
Сума сумарум мислам дека ако не застанеа можеа и 7 да им дадат ама ај се смилуваа и рекоа 4 доста им се
Бонера ме изненади и на подготовките и сега си игра добро(Малце ми е чуден ама дур игра добро нек шиба)
Рони буши така да ако не му го продолжат договорот...

P

PewDiePie

Гостин
Бориело после завршувањето на натпреварот го прашале за доаѓањето на ибра,и овој дал изјава дека тој е голем шампион но дека ќе зборува со надлежните во тимот и ќе ја разгледа можноста за останување во Милан,ех да се оттарасат од овој за едно 15 мил па нека си остане Хунти.........нешто му вадат муабети на Калдзе дека деновиве ќе идел на лекар во Џенова,крајници изгледа. :tv:
Да се надеваме дека е точно.

Абе јас трипам или нашиве изгледаа како да не играле фудбал два месеци а не три дена? :nesvest: Физичка подготвеност у пизду материну,алал да му е на Алегри ако ги стегне вака,стварно.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.800
Поени од реакции
49.864
Mногу ми е тапа вака кога ќе заврши утакмица и нема на кого да пљукам..неприродно се осеќам, не ми е филм.
Сакам да напомнам дека Пирло денес беше пар-та-ли !!! Само нека најде начин да го задржи ваков ко денес Алегри, ќе ни биде многу убаво сезонава.

Утакмицава ми ствараше ерекции на моменти, од Роналдињо и Пато, пасовите на Пирло, мудроста и солидноста на Бонера, Ибра на трибина како се радувше на голот на Пипи, а највеќе петите на Боатенг...постави рекорд денес, повеќе пети за 15 минути никој никогаш нема одиграно, толку сакаше да се наметне -нездраво беше. Многу, мног,у многу јако засилување може да испадне од него, јака страна му е што е сестран играч и може да ја игра било која позиција на средина.

Каладзе да си оди а Јанкуловски, Одо и Замброта да продолжат во Милан е глупост ноторна, и недај боже сезонава да ни затрбаат овие троца црепови, ќе видите и зошто.

Бориело изгледа ќе пали надовор место Хунтелар, што е најисправен потег според мене, жал ми е што ќе отиде во Јувентус и само ќе им ја доебе мамицата таму а воедно и он ќе пропадне, од срце му посакувам да оди во Наполи, во неговиот роден крај, да експлодира таму и да стане легенда.

eбит.. Силвио збеснал, кажал дека може да се затвори трансфер пазаров со Робињо :O, исто така во комбинација е Максвел да се донесе..

инфаркт ќе доживеам ако дојде Робињо....готово, тоа ќе ми биде крајот!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom