Ф
ФорцаМилан
Гостин
Глеај они нека дадат и 18 ако сакаат,мене ми одговара пошто на Милан исто така ке му одговара,али јас зборев за реалната цена на Хунтелар.Абе Форца... ете Шалке ќе дај 12+ т.е. 15 милиони за хунти.
Глеај они нека дадат и 18 ако сакаат,мене ми одговара пошто на Милан исто така ке му одговара,али јас зборев за реалната цена на Хунтелар.Абе Форца... ете Шалке ќе дај 12+ т.е. 15 милиони за хунти.
Не ми споредувај луѓе што ги мењате секоја година со човек кој 20 години го држи Милан на самиот врв.
--- надополнето ---
Секо е од вчера да ама Ањели е од добро познатата фамилија во италија и која почит ја има знаеме колку беше ерата на Ањели така да не се од вчера!за Галијани беше муабетот.Поз
Едно дерби меѓу Барса - Реал реши со голче, а тоа јас го сметам за голем натпреварОд Ибра јок што ќе видиме голчиња против некоја од јаките екипи,изминативе години се покажа како тапа играч на големите утакмици... Да си знаете, немојте после на дерби да пљукате и пцуете по него ..
Според мене ќе ја бидиЌе ја биде со Ибра работава или тешко?
Па нема да дава против големите бе,интер,рома и остали за големи ли ги сметаш?? хахаха абе да ви се чуди човек на паметот што го имате одредени луѓе тука,кој те излажал така море џаста од фан клуб интер ли те лажеа дека ибра не дава голови на големи утакмици? цццц еднаш ќе ви донесат јак играч и на него мана ќе му најдете!
Чао за Хунти просечен беше извадивме наксимум од него 15 мил реално вреди 12 и ни евро повеќе,штета што не си оди манекенон ама нема да му видиме очи сезонава само да е здрав Пато.
E aj најди некаде покреативен среден ред за без пари :/алоооо... дечка ти на што си денес??
Самиот си свесен дека ибрахимович додека играше у Интер(за 3-4 сезони) на Милан и Јуве по еден гол само им даде... а па за у ЛШ да не збориме, интер цело време на него се надаше овој на еден ливерпул неможе да мрдна...
А ти дечко надај се на него цело време... ТРЕБА ДА БИДЕШ РЕАЛЕН АЛОООО... а не high до крај и да мислиш дека ако дојде се ќе биде како што треба.
Не реков дека е тапа играч, напротив топ си е играчот, ама цело време алудирам дека со НЕкреативен среден ред само мадињата може да си ги драпаме..
П.С не се утрескувај и не вреѓај..
мене цело време ми е тоа поентата, дека пред тоа ни треба еден играч од среден ред...E aj најди некаде покреативен среден ред за без пари :/
Не сакам да вреѓам или било што, али ако барем малце знаеш, тоа е дека сезоната се добива со победи на помалите екипи, зашто јаки се колку 4-5? Јуве, Интер, Рома, и уште неколку изненадувања во сезона. Ибра има дадено за Интер 57 гола во 3 сезони, и да биле со тие послабите екипи ипак, бројка која не треба да се занемарува. Башка сега ги има и Роналдињо и Пато (кои гледано на хартија) би го хранеле со топки до немајкаде. Колку пати Бориело, Хунтелар утнале таква некоја на тацна шанса по додавање од Пато/Рони, убеден сум дека Ибра истите би ги погодил те молам не се бламирај Ибра ваков, Ибра онаков.алоооо... дечка ти на што си денес??
Самиот си свесен дека ибрахимович додека играше у Интер(за 3-4 сезони) на Милан и Јуве по еден гол само им даде... а па за у ЛШ да не збориме, интер цело време на него се надаше овој на еден ливерпул неможе да мрдна...
А ти дечко надај се на него цело време... ТРЕБА ДА БИДЕШ РЕАЛЕН АЛОООО... а не high до крај и да мислиш дека ако дојде се ќе биде како што треба.
Не реков дека е тапа играч, напротив топ си е играчот, ама цело време алудирам дека со НЕкреативен среден ред само мадињата може да си ги драпаме..
П.С не се утрескувај и не вреѓај..