Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Ф

ФорцаМилан

Гостин
Абе Форца... ете Шалке ќе дај 12+ т.е. 15 милиони за хунти. :)
Глеај они нека дадат и 18 ако сакаат,мене ми одговара пошто на Милан исто така ке му одговара,али јас зборев за реалната цена на Хунтелар.

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Не ми споредувај луѓе што ги мењате секоја година со човек кој 20 години го држи Милан на самиот врв.

--- надополнето ---
Секо е од вчера да ама Ањели е од добро познатата фамилија во италија и која почит ја има знаеме колку беше ерата на Ањели така да не се од вчера!за Галијани беше муабетот.Поз

P

PewDiePie

Гостин
Па нема да дава против големите бе,интер,рома и остали за големи ли ги сметаш?? хахаха абе да ви се чуди човек на паметот што го имате одредени луѓе тука,кој те излажал така море џаста од фан клуб интер ли те лажеа дека ибра не дава голови на големи утакмици? цццц еднаш ќе ви донесат јак играч и на него мана ќе му најдете!

Чао за Хунти просечен беше извадивме наксимум од него 15 мил реално вреди 12 и ни евро повеќе,штета што не си оди манекенон ама нема да му видиме очи сезонава само да е здрав Пато.

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Од Ибра јок што ќе видиме голчиња против некоја од јаките екипи,изминативе години се покажа како тапа играч на големите утакмици... Да си знаете, немојте после на дерби да пљукате и пцуете по него .. :)
Едно дерби меѓу Барса - Реал реши со голче, а тоа јас го сметам за голем натпревар ;)

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.502
Поени од реакции
8.180
Па нема да дава против големите бе,интер,рома и остали за големи ли ги сметаш?? хахаха абе да ви се чуди човек на паметот што го имате одредени луѓе тука,кој те излажал така море џаста од фан клуб интер ли те лажеа дека ибра не дава голови на големи утакмици? цццц еднаш ќе ви донесат јак играч и на него мана ќе му најдете!

Чао за Хунти просечен беше извадивме наксимум од него 15 мил реално вреди 12 и ни евро повеќе,штета што не си оди манекенон ама нема да му видиме очи сезонава само да е здрав Пато.

алоооо... дечка ти на што си денес??
Самиот си свесен дека ибрахимович додека играше у Интер(за 3-4 сезони) на Милан и Јуве по еден гол само им даде... а па за у ЛШ да не збориме, интер цело време на него се надаше овој на еден ливерпул неможе да мрдна...
А ти дечко надај се на него цело време... ТРЕБА ДА БИДЕШ РЕАЛЕН АЛОООО... а не high до крај и да мислиш дека ако дојде се ќе биде како што треба.
Не реков дека е тапа играч, напротив топ си е играчот, ама цело време алудирам дека со НЕкреативен среден ред само мадињата може да си ги драпаме..
П.С не се утрескувај и не вреѓај..

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Самиот си свесен дека ибрахимович додека играше у Интер(за 3-4 сезони) на Милан и Јуве по еден гол само им даде... а па за у ЛШ да не збориме, интер цело време на него се надаше овој на еден ливерпул неможе да мрдна...
А ти дечко надај се на него цело време... ТРЕБА ДА БИДЕШ РЕАЛЕН АЛОООО... а не high до крај и да мислиш дека ако дојде се ќе биде како што треба.
Не реков дека е тапа играч, напротив топ си е играчот, ама цело време алудирам дека со НЕкреативен среден ред само мадињата може да си ги драпаме..
E aj најди некаде покреативен среден ред за без пари :/

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.502
Поени од реакции
8.180
E aj најди некаде покреативен среден ред за без пари :/
мене цело време ми е тоа поентата, дека пред тоа ни треба еден играч од среден ред...
А сасуке очигледно е заслепен од "брилијантноста" на Ибра и не го гледа тоа... :tapp:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.316

Ова беа времиња пријатели kога бевме бог и батина у европа !! :)

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Не знам колку сте свесни моемнтално за големината на трансферов кој го очекуваме. :)
Станува збор за Ирахимович играч кој се убиваше од давање голови во Серие А коа играше за Интер.За неговите квалитети не треба да се дискутира воопшто!
И станува збор за трансфер кој би не коштал над 30 мииони и тоа само неколку недели по изјавите на Галијани дека маркетот е затворен,ќе ги редуцираат трошоците,Берлускони нема пари и слично..

Во врска со годините... Инзаги на колку години е донесен во Милан? Руи Коста кога? И тоа вториов како најскап трансфер во историјата на Милан! (30 милиони фунти)

Ибра е проверен во Италија.Во Милан би играл со Пато и Роналдињо(ни за квалитетите нивни не дискутирам),штом прифаќа да намали плата,е мотивиран и сака да победува.ЛШ мислам дека нема освоено,му фали тој трофеј и според мене најдоброт момент,Ибра не е вон форма каков што го зедовме Роналдињо! Редовно си дава голови.На Севиља им збичи и беше најдоба поединец на Барса,а и вчера наводно нас ни дал гол и му го поништиле заради офсајд! (не глеав прво полувреме) :)

Ние се радувавме на трансфер као Амелија,Папастахопулос и тие младичи некои,а овде ми мрчите за играч као Ибрахмович! :) Дај не заебавајте..!

Јас секогаш секогаш сум ги бранел Берлускони и Галијани и сум стоел зад тоа дека тие најдобро си ја знаат работата(знаат овде некои) и овој трансфер и односот на Галијани мислам дека докажуваат за какви професиналци се работи! Секоја чест за Фестер! Иако некогаш знаат да направат фуцки кои се незабележителни покрај некои вакви потези!

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
Најак муабет слушнав од едни навивачи на Интер демек Ибра не е добар како порано :))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Oд сега ќе биде обратно а :)

P

PewDiePie

Гостин
Не е добар веќе,не игра кај нив и сега незнае топката да ја шутне. :tv:

Член од
18 јули 2008
Мислења
636
Поени од реакции
122
Не сакам да вреѓам или било што, али ако барем малце знаеш, тоа е дека сезоната се добива со победи на помалите екипи, зашто јаки се колку 4-5? Јуве, Интер, Рома, и уште неколку изненадувања во сезона. Ибра има дадено за Интер 57 гола во 3 сезони, и да биле со тие послабите екипи ипак, бројка која не треба да се занемарува. Башка сега ги има и Роналдињо и Пато (кои гледано на хартија) би го хранеле со топки до немајкаде. Колку пати Бориело, Хунтелар утнале таква некоја на тацна шанса по додавање од Пато/Рони, убеден сум дека Ибра истите би ги погодил те молам не се бламирај Ибра ваков, Ибра онаков.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom