Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.316
Raiola, Ibrahimovic attorney, spoke to Sky Sports 24: "reduced salary is not great, but sometimes it is necessary to close a deal."
хахах дочекав да чуем Раилоа да каже дека намалување на плата е потребно некогаш да се заклучи договорот! Галијани Мајсторе !
Каков Робињо бе, тоа циганче уопште не ми прае ќејф, исфорсиран е и преценет.
Криво ми е само Хунти што ќе иде место Бориело но да му ебеш мајката.
Ибра 29 години има, ама кога ќе го видим Дрогба како ебуе све живо и диво а уште малце 33 ќе прае ми доаѓа душава на место. Ибра има уште 2-3 сезони топ фудбал у него гарант !

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Па вака сеа чим ке го откупуваме Ибра да си знаете дека тоа нема да биде ефтино,добиваме гол-машина во Сериа А,која си отиде за 70 милиона,а ние можеме да го земеме за 20-25 така да тоа е супер за мене,а тип на напаѓач ко Ибра може да буши до 32 години,па можда и ке сакаат трампа Џеко-Ибра оние гнидине швабски.

--- надополнето ---

хахах дочекав да чуем Раилоа да каже дека намалување на плата е потребно некогаш да се заклучи договорот! Галијани Мајсторе !
Каков Робињо бе, тоа циганче уопште не ми прае ќејф, исфорсиран е и преценет.
Криво ми е само Хунти што ќе иде место Бориело но да му ебеш мајката.
Ибра 29 години има, ама кога ќе го видим Дрогба како ебуе све живо и диво а уште малце 33 ќе прае ми доаѓа душава на место. Ибра има уште 2-3 сезони топ фудбал у него гарант !
Богами брат јас не сум очекувал дека овој Раиола ке се согласи Ибра да зима помала плата,овој Галијани е цар,овој да имаше 80 милиона ко што троши Јуве,ке напраеше екипа снова.

Член од
19 април 2010
Мислења
763
Поени од реакции
28
leleee ne mi se sviga da se kupuba ibrahimovic oti sekako jaka para ke ode za nego
a zosto ne da gi prodademe borielo i huntelar i da gi zememe ibra i robinho?
ibra na pozajmica a robinho za 15-20 duri i vo kjar ke bideme

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Па вака сеа чим ке го откупуваме Ибра да си знаете дека тоа нема да биде ефтино,добиваме гол-машина во Сериа А,која си отиде за 70 милиона,а ние можеме да го земеме за 20-25 така да тоа е супер за мене,а тип на напаѓач ко Ибра може да буши до 32 години,па можда и ке сакаат трампа Џеко-Ибра оние гнидине швабски.

--- надополнето ---

Богами брат јас не сум очекувал дека овој Раиола ке се согласи Ибра да зима помала плата,овој Галијани е цар,овој да имаше 80 милиона ко што троши Јуве,ке напраеше екипа снова.
Истиот Галијани го плукавте пред неколку месеца исто и коа го продаваше кака?Затоа воздржете се за се има време.Демек милан нема 80 милиона од продажба на кака итн.само не се многу по трошењето у задно време

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
и сеа ако го зимаме ибра на 29 год за 45 милиони... налет .

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Истиот Галијани го плукавте пред неколку месеца иско и коа го продаваше кака?Затоа воздржете се за се има време.Демек милан нема 80 милиона од продажба на кака итн.само не се многу по трошењето у задно време
Ја шо сакам ке зборам за Галијани,кога заслужил да го плукаме го плукавме,коа заслужува да му се пружи рака,заслужува. Не е нешто јасно?
Можда не се по трошење,али и со 15 мил буџет прават подобар тим од твојот.

Член од
19 април 2010
Мислења
763
Поени од реакции
28
sekako transferot na ibra ke bide nad 30 milioni i huntelar
ili moze 25 i huntelar
ne mi se sviga skapo e toa posle 10 godini nema da vidime jak transfer

Ф

ФорцаМилан

Гостин
^ А Хунтелар вреди пари? Цената на дечково е под 10 милиона.

Член од
19 април 2010
Мислења
763
Поени од реакции
28
Истиот Галијани го плукавте пред неколку месеца исто и коа го продаваше кака?Затоа воздржете се за се има време.Демек милан нема 80 милиона од продажба на кака итн.само не се многу по трошењето у задно време
i vie toj marota go plukavte pa sea hehe :)
inaku jas sekogas sum bil malce povozdrzan od drugite za galijani i berluskoni posto se legendiii

--- надополнето ---

^ А Хунтелар вреди пари? Цената на дечково е под 10 милиона.
abe vredi 12-3 sekako
ne go potcenuvaj tolku mislam deka za u germanija e izmislen

Ф

ФорцаМилан

Гостин
abe vredi 12-3 sekako ne go potcenuvaj tolku mislam deka za u germanija e izmislen

да да,со нереалниве цени може некој да се дрзне и да го земе за 12+,со оние реалните,јас за Хунтелар не би дал повеќе од 10 милиони.
Просечен нафуранко од Ајакс.

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Ја шо сакам ке зборам за Галијани,кога заслужил да го плукаме го плукавме,коа заслужува да му се пружи рака,заслужува. Не е нешто јасно?
Можда не се по трошење,али и со 15 мил буџет прават подобар тим од твојот.
не се лути одма хехе можеби правел подобар во времето на секо ама сеа е друго со овие.секо на пр красич ќе го земеше за над 20м.Секој има различна трансвер политика

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.502
Поени од реакции
8.180
Од Ибра јок што ќе видиме голчиња против некоја од јаките екипи,изминативе години се покажа како тапа играч на големите утакмици... Да си знаете, немојте после на дерби да пљукате и пцуете по него .. :)

Ф

ФорцаМилан

Гостин
не се лути одма хехе можеби правел подобар во времето на секо ама сеа е друго со овие.секо на пр красич ќе го земеше за над 20м.Секој има различна трансвер политика
Не ми споредувај луѓе што ги мењате секоја година со човек кој 20 години го држи Милан на самиот врв.

--- надополнето ---

Од Ибра јок што ќе видиме голчиња против некоја од јаките екипи,изминативе години се покажа како тапа играч на големите утакмици... Да си знаете, немојте после на дерби да пљукате и пцуете по него .. :)
Ке бапне некоја на тепка,он даваше против добрите екипи у сериа а,али у ЛШ се губеше.

Член од
19 април 2010
Мислења
763
Поени од реакции
28
da da toa e ibra za zal
ama za golemite tuka se ronaldino i pato a za malite ibra :)

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
да да,со нереалниве цени може некој да се дрзне и да го земе за 12+,со оние реалните,јас за Хунтелар не би дал повеќе од 10 милиони.
Просечен нафуранко од Ајакс.
Абе Форца... ете Шалке ќе дај 12+ т.е. 15 милиони за хунти. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom