Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.688
Поени од реакции
48.893
каква смешна ситуација...
го даваат Меси во кадар како се спрема да влезе, и после во друг кадар го даваат Алегри со неговиот одговор - Јепес :icon_lol:
Ова кога ги видов ми се деси оноа кога ќе падне човек на коската од гзот...таа пола плач-пола смеа ситуација што е ако ви текнува...

Некоја оценка поединечно по играчи немам да дадам оти гледав многу матно и пола утакмица немав поима кој што игра, би го споменал само Боатенг како пријатно изненадување денес, ми се свиѓаше убаво одигра со исклучок на една ситуација кога даде еден ужасен шут од далечина.
За поздрав е одбраната(Неста) што спаси едно дваесе чисти гола и Амелиа и Рома што правеа чуда.. Иначе како дојде до тие 95802952 шанси што Барса ги створи не би навлагал.

Тоа што Ибра и Пеп се скарани може да е погодност, ама може и да е кочење..погодност е дека сакат по секоја цена да го испалат, кочење е дека сакаат да не го видат никогаш повеќе, што значи дека ќе сакаат да го продадат, што автоматски не чини за нас.
Како и да е, не гледам каде на друго место би одел, може ќе потрае и ќе се створи сага од ова, а ние како навивачи на Милан сме научени да преживуваме вакви перипетии , едноставно нешто никад не ни се десило, така да оставам уште некој ден луфта од првичното пророштво мое за 26ти, како и да е ќе се деси ова.

и да...

Пипо на 36 години=Бориело x Хунтелар x 100.

FikoX

Impossible is nothing
Член од
13 август 2007
Мислења
2.850
Поени од реакции
128
На утакмицава не бевме лоши, се држевме некако, ама голот на Инзаги беше фантазија, она ти е прав напаѓач, а не Бориеловци и Хунтеларовци...

Сега уште само Ибрахимовиќ да го земиме и поубав поклон за роденден нема да добијам од Галијани :D

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
само незнам инзаги под какви дроги бил на утакмицава... :nesvest:

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Инзаги ѕвер голов му беше фантазија,нешто слично кога им даде на интер ама му го поништија :)..

P

PewDiePie

Гостин
Шешир 1
FC Internazionale Milano
FC Barcelona
Manchester United FC
Chelsea FC
Arsenal FC
FC Bayern München
AC Milan
Olympique Lyonnais

Шешир 2
SV Werder Bremen
Real Madrid CF
AS Roma
FC Shakhtar Donetsk
SL Benfica
Valencia CF
Olympique de Marseille
Panathinaikos FC

Шешир 3
Tottenham Hotspur FC
Rangers FC
AFC Ajax
FC Schalke 04
FC Basel 1893
SC Braga
FC København
FC Spartak Moskva

Шешир 4
Hapoel Tel-Aviv FC
FC Twente
FC Rubin Kazan
AJ Auxerre
CFR 1907 Cluj
FK Partizan
MŠK Žilina
Bursaspor

Шеширите за ждрепката денес,моја желба е следнава група Милан,Бенфика,Тотенхем и Партизан(наравно) :tv:

Член од
10 јуни 2009
Мислења
1.422
Поени од реакции
401
Рома ме изненади беше супер,многу одбрани + пенал.Имаме најдобар 3 голман во Сериа А:toe:
Супер Пипо од клупа со еден потег реши се.

Шешир 1
FC Internazionale Milano
FC Barcelona
Manchester United FC
Chelsea FC
Arsenal FC
FC Bayern München
AC Milan
Olympique Lyonnais

Шешир 2
SV Werder Bremen
Real Madrid CF
AS Roma
FC Shakhtar Donetsk
SL Benfica
Valencia CF
Olympique de Marseille
Panathinaikos FC

Шешир 3
Tottenham Hotspur FC
Rangers FC
AFC Ajax
FC Schalke 04
FC Basel 1893
SC Braga
FC København
FC Spartak Moskva

Шешир 4
Hapoel Tel-Aviv FC
FC Twente
FC Rubin Kazan
AJ Auxerre
CFR 1907 Cluj
FK Partizan
MŠK Žilina
Bursaspor

Шеширите за ждрепката денес,моја желба е следнава група Милан,Бенфика,Тотенхем и Партизан(наравно) :tv:

На местото на Бенфика сакам да се паднат Вердер па да им се одмаздиме за Уефа Куп 2009 :nerv::nerv:

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Шешир 1
FC Internazionale Milano
FC Barcelona
Manchester United FC
Chelsea FC
Arsenal FC
FC Bayern München
AC Milan
Olympique Lyonnais

Шешир 2
SV Werder Bremen
Real Madrid CF
AS Roma
FC Shakhtar Donetsk
SL Benfica
Valencia CF
Olympique de Marseille
Panathinaikos FC

Шешир 3
Tottenham Hotspur FC
Rangers FC
AFC Ajax
FC Schalke 04
FC Basel 1893
SC Braga
FC København
FC Spartak Moskva

Шешир 4
Hapoel Tel-Aviv FC
FC Twente
FC Rubin Kazan
AJ Auxerre
CFR 1907 Cluj
FK Partizan
MŠK Žilina
Bursaspor

Сигурно ги поминваме групите :) Јас сакам да се падниме со Партизан, Ајакс и педерите(панатинаикос)

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Леле што мерак ќе ми се направи ако им го лапнеме ибра на 2 годишна позајмица,па макар и цела плата да му ја плаќаме(што неверувам дека ќе биде штом галијани е во прашање).Со ибра добиваме напаѓач каков што ни фалеше што може да реши утакмица сам без да чека роналдињо да му ја намести на тацна.Мислам дека ако дојде ибра бориело мора да си иде иако незнам кој освен џенова ќе сака да го купи

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Известување за маичките!

За сите тие што не се од Скопје и што сакаат да купат од маичките треба во текот на денешниот ден (26 Август) до 18 часот Да уплатат на следнава жиро сметка 6764170906682064 Е сега може малце изгледа нефер ама заради поштарина ќе треба да платат + 50 денари односно на жиро да уплатат 400 денари. Ова беше единствениот начин да се овозможи и на фановите што не се од Скопје да дојдат до маички. Уплатената уплатница ќе ја сликате и ќе ја пратите на mkm1899@hotmail.com.
Доколку некој има можност да присуствува на делењето на мичките тогаш нека изигра на варијанта 350 денари и ќе дојдам во Скопје!

Посетално на mkm1899@hotmail.com
Јас само што си дојдов од пошта и ми викаат дечко неможи жиро сметката да биди ваква :icon_neut:icon_neut Ај некој ако можи да ми кажи шо е работата :(

Член од
3 ноември 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
767
Здраво на сите фанови на Милан. Одамна ве читам, ама овој е мој прв пост. Инаку жиро сметката не е во ред, треба да има: име на примачот, број на жиро сметка и банка на примачот. Може вечер да дојдам кај 6 пред фонтана, со пари и да добијам маичка или како да направам:))) Лелеее ама голот на Pipoooo!!!

P

PewDiePie

Гостин
DadoTom добре дојде да бидеш редовен во фан клубов.

Димчета ви прави некои дубари бе се кај него парите идат на сметка,какви маици какви приврзоци :tv:

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.502
Поени од реакции
8.180
Од колку е ждребката?
-Ибра за мене е наш кога ќе го прочитам зборот official... затоа и не пушував многу околу таа тема... ПОздрав..

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Здраво на сите фанови на Милан. Одамна ве читам, ама овој е мој прв пост. Инаку жиро сметката не е во ред, треба да има: име на примачот, број на жиро сметка и банка на примачот. Може вечер да дојдам кај 6 пред фонтана, со пари и да добијам маичка или како да направам:))) Лелеее ама голот на Pipoooo!!!
Абе јас мислам дека немора име на примачот. Во банката ми рекоја дека неможело жиро сметката да била со вакви бројки (некои нули требало шо ги знам) :| :|:|

Член од
3 ноември 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
767
DadoTom добре дојде да бидеш редовен во фан клубов.

Димчета ви прави некои дубари бе се кај него парите идат на сметка,какви маици какви приврзоци :tv:
И мене ми личи дубара, вечер кога може да земам маици, додека не видам не верувам. Или може сметкава е од некоја кипарска банка, нема данок таму:pos2::helou:

@kikodelovski
Ако не мора име како ќе знаеш на кого плаќаш. Инаку секоја банка има свој код. Пример секогаш гледај ги првите три цифри: 200 - Стопанска, 210 - Тутунска, 300 - Комерцијална, 290 - ТТК... Вака треба да почнува жиро сметката:)))

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom