Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
http://www.sportmediaset.mediaset.it/mercato/articoli/articolo38348.shtml Neka vi e so sreca Yepes prva postava Real i Milan se vo razgovori za Thiago taka stoo ne se sekirajte go imate tuka Yepes Kalaze i Bonera ahhah:P
Твојата Рома никогаш нема да го постигне тоа што го постигнал Милан, Милан е еден од најголемите клубови во Сериа А и ќе остане најголем без разлика какви иргачи играат, а што мислиш дека твојот Де Роси е подобар од Сидорф или Перота е подобар од Пирло? Мало морген брате, сигурно си во некој длабок сон.. Милан има тим кој што може да се бори за Скудетото а и за освојување на ЛШ, твојата Рома се молеше до вчера да отиде во ЛШ а камоли пак да ја освои, Милан со тој состав како што ти го велиш со "старци" во 2007 година ја зема Лигата на Шампионите додека Рома играше во Куп Уефа со лузерски екипи и пак ништо не направи, прво размисли пред да кажеш.;)
Формата е моментална ама класата е вечна ова се работи за Милан.:)

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.281
Поени од реакции
8.447
Сеа го отвориле маркетот...:)
Јас барем до сега немам начекано во едно лето Милан да не го исполни лимитот од 2 не европски играчи :) па пази годинава е 1 може бараат нешто поквалитетно :)

P

PewDiePie

Гостин
Роналдињо може да одсуствува 1 месец.................може треба да размислат за продолжување на договорот.

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Јас барем до сега немам начекано во едно лето Милан да не го исполни лимитот од 2 не европски играчи :) па пази годинава е 1 може бараат нешто поквалитетно :)
Може да чекаат и после на крај да земат колку само да земат.. :) Можда и набрзо ќе имаме нов трансфер. Галијани изјави дека за Хонда тешко се одлучуваат затоа што нема европски пасош. Не сакаат да го искористат тоа место засега. А добро викаш..Досега не се десило такво место да остане празно.. Мене не би ме чудело ако пак тргнеме по Хернанеш.Сега кога тој е решен да си оди од Бразил, Галијани може и да се пазари и да му ја смали цената.
Очекувам вести деновиве дека повторно сме заинтересирани за Хернанеш. :)

P

PewDiePie

Гостин
Не верувам за Хернанес,Лацио достави понуда од 20 мил за него па ги одбија.......отиде тој воз минатото лето кога можеа да го земат за бедни 10-12 мил.........као демек ако Кедира дошол кај реал ќе сме го зеле Ван дер Варт,чисто сумљам али ај................а што бе Галијани да не го чува нон еу местото за Красиќ или Џеко :tv: :kesa:

Ја би ако се зема бразилец тоа да биде Гансо

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Не верувам за Хернанес,Лацио достави понуда од 20 мил за него па ги одбија.......отиде тој воз минатото лето кога можеа да го земат за бедни 10-12 мил.........као демек ако Кедира дошол кај реал ќе сме го зеле Ван дер Варт,чисто сумљам али ај................а што бе Галијани да не го чува нон еу местото за Красиќ или Џеко :tv: :kesa:

Ја би ако се зема бразилец тоа да биде Гансо
Агентот на Хернанеш пред некој ден имаше изјава дека неговиот клиент е решен да го напушти Сао Пауло и дека неговата цена е 15 милиони. :)
А сеа скоро читав дека најверојатно по Гансо ќе сме тргнеле во зимскиот преоден рок.Можда за него го чуваат тоа место за неевропски играч. :)
39681_136339053071783_112951102077245_189659_6475903_n.jpg
Овој Сидорф прв е за сликање маму му е**м! :) Имаме ние во екипа и пофаци играчи од него! Што се пика во секоја фотосесија?! :) А Галијани има некоја мистериозност во него еј..! :pos:

P

PewDiePie

Гостин
хах бога ми ако за него го чуваат местото алал да им е ама не верувам,следното лето можеби. Сидорф го има сегде ваљда да докажат дека не сме расистички тим :tv: Видете го Галијани како ја има стегнато раката у стил можеме ние ајдее!!! хахаха мислам дека нема поголем фан на Милан од него меѓу сите кљапуши што се наредиле таму,да има малце повеќе пари на располагање и Берлу да не биде толку стиснат гз мислам дека најбоље тим у свет ќе направи.
Од 30 секунда запазете го Галијани :pos2:

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Рони се повредил,ке го пропушти Емирати купот(еве шанса за помладите,се надевам ке ја искористат),се прогнозира пауза од 7 дена.
Иначе како што рековте,ако зимаат бразилче јас сум за Гансо,а ова околу Лацио и Хернандеш,нема никаква вистина дека Лотито понудил 20 милиони евра,да имаше понудено толку тој веќе ке беше играч на Лацио,финтата е што Лацио нуди 10-12 милиона,а тимот бара 15.

P

PewDiePie

Гостин
Адија ќе биде позајмен во Хановер со право на одкуп............

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Адија ќе биде позајмен во Хановер со право на одкуп............
Па јас сум да се прати некаде,и следната да се врати,а оваа сезона повеќе шанса да им се даде на Одуаманди,Верди,Страсер итн.
Инаку Милан исто така е заинтересиран и за Запата и Паломбо,секако добро би ни дошол првиот,игра лев/десен бек исто така и централен но незнам дали им ЕУ пасош и дали вреди тоа место да се потроши за него.

Во Лондон отпатувале следниве:
Голмани: Абиати,Амелија,Рома
Одбрана:Албертаци,Антонини,Бонера,Одо,Сократис,Замброта,Јепес
Средина:Абате,Фламини,Гатузо,Меркел,Новинич,Сидорф,Страсер,Верди
Напад:Бориело,Пато,Адиах

Член од
10 октомври 2009
Мислења
2.955
Поени од реакции
1.349
Па јас сум да се прати некаде,и следната да се врати,а оваа сезона повеќе шанса да им се даде на Одуаманди,Верди,Страсер итн.
Инаку Милан исто така е заинтересиран и за Запата и Паломбо,секако добро би ни дошол првиот,игра лев/десен бек исто така и централен но незнам дали им ЕУ пасош и дали вреди тоа место да се потроши за него.

Во Лондон отпатувале следниве:
Голмани: Абиати,Амелија,Рома
Одбрана:Албертаци,Антонини,Бонера,Одо,Сократис,Замброта,Јепес
Средина:Абате,Фламини,Гатузо,Меркел,Новинич,Сидорф,Страсер,Верди
Напад:Бориело,Пато,Адиах

Koга ќе почне да игра Пирло?!

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Koга ќе почне да игра Пирло?!
Алегри изјави дека не му се ризикува со играчите што сега се вратиле од одмор,сака да ги има спремни за Сериа А.

Инаку Алегри се повеќе и повеќе збори за играч од средината,дека му треба и дека најверојатно ке се купи.
Allegri: "I mention no names on the midfielder, but I will. Janku Kala and my choice"
Allegri insists: "We need a midfielder"

Член од
2 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.782
Е сега може да се покаже некој од младите !!
Ако ги пушти Алегри .. јас вака би сакал да играме :

--Aмелија--
Сократис---Јепес-----Албертаци---Антонини
Гатузо---Сидорф-------Верди-----
Пато-------Бориело--------Адиах​

FikoX

Impossible is nothing
Член од
13 август 2007
Мислења
2.850
Поени од реакции
128
Џенова си го лапна Велосо за 6-8 милиони евра... :aplauz:Нека спијат нашиве... :P

Член од
25 септември 2008
Мислења
342
Поени од реакции
63
читам дека и на хлеб цената му била 4 милиони па за тиа пари вреди да се земе

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom