Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
ова ти се вика газдеве педери наши сакаа да се еба а да не им влезе :tapp:
btw Дињо и пато се журкаа низ Бразил ;)
Секад зимаат вака за без пари и секад ке зимаат:)
Де де голем кур ако се журкале,и така се на одмор...

Алегри им доставил листа со желби на газдите. На листата се нашле Луис Фабиано, Мартин Касерес и Лацари

Само Касерес ми прае ќејф од овие, другиве двајца така така, и да не дојдат не е страшно, али Касересе МОРА да се земе, 11 мил му е цената, дечки вреди секое евро !

Ако Алегри го земе Фабијано ќе го колнам цело ебано време додека е на клупата на Милан. Колку да си знаете :tv:

За другите двајца ај ок Цасесрес мора да се земе ама и еден лев бек..........
ПС. Ако планира да задржи еден од Одо,Јанко или Каладзе исто така ќе го колнам дур е на клупа.

Ако Алегри го земе Фабијано ќе го колнам цело ебано време додека е на клупата на Милан. Колку да си знаете :tv:

За другите двајца ај ок Цасесрес мора да се земе ама и еден лев бек..........
ПС. Ако планира да задржи еден од Одо,Јанко или Каладзе исто така ќе го колнам дур е на клупа.
ДА не знае случајно до кога му е договорот на Дос сантос во Галатасарај,леле ѕвер од играц ме воодусеви и со Франција и со ЈАР , се надевам ке го фатат насите радари,и ке го лапнеме овој 21 годисен фудбалер и ке ресиме доста дилеми кој одлично игра и како среден полушпиц и како офанзивен везњак....

ДА не знае случајно до кога му е договорот на Дос сантос во Галатасарај,леле ѕвер од играц ме воодусеви и со Франција и со ЈАР , се надевам ке го фатат насите радари,и ке го лапнеме овој 21 годисен фудбалер и ке ресиме доста дилеми кој одлично игра и како среден полушпиц и како офанзивен везњак....

Ги избркаа од Фарса,од Тотенхем отиде во Галата па кажува нешто тоа,а што стана со Ван дер Вил и Бејл?

Ги избркаа од Фарса,од Тотенхем отиде во Галата па кажува нешто тоа,а што стана со Ван дер Вил и Бејл?

--- надополнето ---

Не мора да значит дека ако го избркале на 19 год и дека не вреди сега кога се комплетира како играч,Барса го избрка на Фабрега,Реал на Силва,Ние на Гургуф,Реал на Шнајдер и Робен,и најбитното Вардар на Димчета.

--- надополнето ---

Не мора да значит дека ако го избркале на 19 год и дека не вреди сега кога се комплетира како играч,Барса го избрка на Фабрега,Реал на Силва,Ние на Гургуф,Реал на Шнајдер и Робен,и најбитното Вардар на Димчета.

Добар играч е Дос Сантос се смета за еден од најталентирани млади фудбалери, со Мексико го освои светското за младинци и беше еден од најзаслужните за успехот. Иии сега не игра лошо на светсково баш изигра добро со Јужна Африка и со Франција.. башка и не би биле потребни многу пари да се доведе во редовите на Милан би било паметно тоа, но кој не слуша нас! :)

Абе млад е за во Милан ќе руши просек :pos2::pos2::pos2::pos2:

Дос Сантос имаше лоша повреда сега се врати и доста добро игра... Му се погоди „среќата“ да игра во реновиран Тотенхем под водство на Рамос а и се очекуваше од него на 19 години да биде предводник на тим.... се поклопи во сивилото, не дека сега е нешто многу добар фактот што трењер како Реднап не смета на него не би го забиколил!

Иначе што има везе што Фабиано има толку години за мене тој ќе биде полн погодок дури го поистоветувам и со доаѓањето на Бироф :) И Бироф дојде по смената на трењерот т.е Закерони си го донесе! За разлика од нашите Бориело и Хунтелар далеку покорисен да влезе во празно да навлече 2ца на себе и најважното не е ТРОМАВ!

Е, да го земеме Дос Сантос ќе завршиме голема работа. :)

Ајде веке нека објават дефинитивно за Алегри и нека тргнат во поход по засилувања.ич не ми се бендисува ова работа да носиш играчи(Јепес,Бласи,Амелија ги бараш Ибра,Белј,Де вил,и многу други) без да видиш дали би се вклопиле во концепцијата на трењерот...

лев и десен бек, еден средина и немамо гајле :)

лев и десен бек, еден средина и немамо гајле :)

Бејл, Ван дер Вил и Ван дер Варт или Мисимовиќ :pos:

Иначе од примаверата догодина у прв тим идат Верди, Одумади и Штрасер.

А Албертаци најверојатно ќе биде отстапен на Сиена

едит: Некој рече Фабиано слаб бил ??

Повреда на Елано,Кака црвен има шанса Рони да се уфрли како одеше тоа со тие 7?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom