Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Ф

Фил Ајви

Гостин
Одлична замена стопер имаме за следната сезона.

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Како што кажа Миланез, дресовиве се срање, изгледаат како на плашило да треби да се стават.. Тие од оваа сезона беа 100 пати подобри. Но можеби вистина поубаво ќе изгледаат ко ќе ги видиме на Јанкуловски, Одо, Мансини и другите ѕвезди. Но без разлика, најмалу ме боли како ќе изгледа дресот (не верувам дека овај погоре е официалниот), ме боли за кое место ќе се бориме до в година. Да се испродаде све непотребно, и да не се купуваат играчи како Мансини и Јепез и да се додаде 20-30 милјони ќе имаме буџет од 50-60 милјони со кои можеме да купиме два асални бега (ама стварно асални) и еден средина. Нападот нека причека. Ние и оваа година со каков таков состав и никаква клупа можевме да го освоиме скудетето, а до наредната сезона, со малце подмаладен состав можеби без проблеми ќе го освоиме и ќе се бориме за нешто повеќе. Само си милам што ум има Берлускони, добро чоекон не сака да вади повеќе пари. Или му е страв да инвестира па да умре и пофира да ги фрлил парите.. Неможам да го сватам.
И што компаниа е оваа Fly Emirates, ќе дае нешто пари или кур?
Со Милан се договорија да дат 60 м. за 5 сезони шо би излегло 1 сезона=15 м.

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Оњеву е супер дефанзивец за следна сезона со Силва ќе плескаат.:)

P

PewDiePie

Гостин
Склон е? Еј па незнаев,чим е склон да игра Оњеву тогаш :toe:

Не се палете ко млади мајмуни нас ни треба ѕвер во центарот на одбраната а не играч што ќе му се погоди една во пет утакмици добра.

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Склон е? Еј па незнаев,чим е склон да игра Оњеву тогаш :toe:

Не се палете ко млади мајмуни нас ни треба ѕвер во центарот на одбраната а не играч што ќе му се погоди една во пет утакмици добра.
Џони не мудрувај многу знаеме каква е работата,Оњеву играше добро и на купот на конфедерации а кога го зедовме ништо не покажа ако не земат некој нашиве ѓабе отиде сезоната..

P

PewDiePie

Гостин
Џони не мудрувај многу знаеме каква е работата,Оњеву играше добро и на купот на конфедерации а кога го зедовме ништо не покажа ако не земат некој нашиве ѓабе отиде сезоната..
And your point is? Истото јас што го кажав,со други зборови ебате. :tapp:

Член од
10 јуни 2009
Мислења
1.422
Поени од реакции
401
Униеву од следната сезона ке е прва алтернатива за стоперите и нема шанси Неста да е замена да знаете.Па ке си е тандемот Силва - Неста,и трансферот на Јепес е без врска не верувам повеке од 10 натпревари во сите конкуренции да изигра

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.532
Поени од реакции
5.523
Првиот според мене најлош =\

Инаку вечерва добро изигра Ониеву, нека продолжи вака и следна сезона ќе ни дојде ко засилување, пошто оваа сезона ладеше муда...
А за Јепес незнам што се замарате, дошол ко да недошол... играч за итни случаи како што беше Фавали така сеа и овој... боље он да игра со искуство него некој младинец... (нормално тоа го мислат тренерите, а тоа ние што сакамо да видимо некој младинец... ќе почекамо) :P

Ф

Фил Ајви

Гостин
Oguchi Onyewu - 8 - Along with central defensive partner DeMerit, he refused to be intimidated by reputations and dealt with everything solidly. Perfect example of his night was how he tracked back to deny Lampard a clear shot on goal with the clock ticking down. Nobody contributed more to the USA cause.

Највисока оценка има!

звер! :)

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345

Оваа сезона вториов ќе е најбољи според мене...

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.281
Поени од реакции
8.447
Зар сеуште го бараш ЅВЕРОТ?
За саат време првиот од 2-3оицата играчи на Милан на Мундијалов ќе истрча и ќе ја ебе мајка му на Руни како што Бонера не можеше....Опучи мајсторе-играј за Дим6е!! :icon_lol:
:bip::bip:​

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.798
Поени од реакции
49.813
на кој не му се свиѓаат новите дресови -нека иде да си купи вкус. : )
Прв пат после 10 години имаме дрес по мој вкус, едноставни, убави без непотребни тракатанци на нив...
мање-више
zvonimir%20boban.jpg

исто така овој го имам, што значи дека за прв пат сум во тек си Милан... :icon_lol:

Браво за Опучи и честитки за неговите најблиски(Дим6е) за блескавата партија....стварно моќно одигра и делуваше супериорно, ама уште не му верувам ја.....минус му беа два- триизгубени воздушни дуели со Хески....да се работи за некаков друг тип дефназивец може да се прости, ама играч со негова конституција да губи дуели од таков нискоразреден играч е неопрпстиво... како и да е, една утакмица одигра само и се поакажа добро, ако продолжи вака ќе си ги голтнам зборовите.. : )

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom