Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.281
Поени од реакции
8.447
ко што знам красич е веке договорен со јувентус само останува да се договорат јувентус и цска москва (имате шанси и вие) но предноста е кај нас бидејки како што писуваат туто спорт газета и некој српски весници красич е пред трансвер само се чека договорот мегу јувентус и цска односно да ја договорат сумата:smir:
Јас како што знам Красич има договор со ЦСКА, а тоа афтоматски значи дека секој контакт и било каков преддоговор со него значи непочитување на ЦСКА а и заобиколување на едно од правилата на УЕФА. Како што сум запознаен директното контактирање со играчот и заобиколување на клубот во кој тој игра имаше Челзи со Какута само што тука се кршеше некое друго правило зашто он беше под 18 години но земи го за пример Манчестер кој цело време во медиумите изјавуваше дека Реал сака на нефер начин да дојде до потпис со Роналдо (овз зборам за 1 година пред да се случи трансверот)... Дали вие овоа озбилно го мислите за преддоговорот или се заебавате... во секој случај да блиску сте до потпис со него само немојте вакви глупости да кажувате а и тие медиуми што пренесуват вакви лоши вести!

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
И Дињо сакаат да го шиткаат... добро бе... здрави ли се ? :Ѕ

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.281
Поени од реакции
8.447
И Дињо сакаат да го шиткаат... добро бе... здрави ли се ? :Ѕ
:eek:jea: Па би било паметен потег и така од овој тим се бројат на прситете на едната рака играчите кои заслужуваат да играат во Милан и што мајка бараше да дава такви изјави дека незнаел кај ќе игра следнава сезона.... Немаме во тимот подобар од него на таа позиција иначе не верудам дека ќе го жалевте :wink:

Појше се секирам во озбилноста на клубов да го задржи Мансини :pov:

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345

Like? Hmm... Ко да сме имале вакви порано со Опел... така нешо ми се слични ..

Член од
27 октомври 2008
Мислења
1.237
Поени од реакции
30
Со овие дресови ќе играме наредна сезона ?
- Хм нешо не ме фаќа око ама слика си е слика :pipi:

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Добри ви се новите дресови бидејќи со Бвин стварно не изгледаа добро :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom