Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Епа што да се каже дечки,ако и утре не ја искористиме шансата за да се доближиме тогаш незнам :wink:

Епа што да се каже дечки,ако и утре не ја искористиме шансата за да се доближиме тогаш незнам :wink:

Тоа е проблемот кај нас што само се доближуваме а никако да ги поминеме :smir:

Ај не жалете за пропуштениве шанси, да се скоцентрираат и храбро да влезат во утрешниот меч и завршниот дел од сезоната и имаме голема шанса за освојување на скудето. Инаку да, ако не им се даваат пари нека бркаат работа да се намали цената со размена, мислам дека Волфсбург би биле задоволни со Бориело плус 20 милиони. Ќе видиме како ќе се одвиваат работите.

Еве ги повиканите за утре:

Dida, Roma, Abate, Antonini, Favalli, Jankulovski, Kaladze, Oddo, Romagnoli (53), Thiago Silva, Zambrotta, Ambrosini, Flamini, Gattuso, Seedorf, Strasser (51), Borriello, Huntelaar, Inzaghi, Verdi (52), Zigoni (17).

Адија? :raz:

Повредени: Abbiati, Bonera, Nesta, Onyewu, Beckham, Mancini, Pato.

Суспендирани: Pirlo, Ronaldinho.

Значи:

Dida

Zambrotta --- Silva --- Favalli --- Antonini

Ambrosini ------ Gattuso
Flamini

Seedorf
Huntelaar --- Inzaghi

:toe:

Па ај некој нека ми каже зошто пишуваше дека Адиах ќе биде повикан ? Па шо к. му е на лео,не глеам причина зашто да не го повика,баш на вакви утакмици се прославуваат млади таленти. Утре молете се да не му е денот на Зарате :Ѕ

Не се палете мноогу по тоа ѓупчето Адијах :smir:

Џеко двоен стрелец за Волфс:)
Само колку да ве информирам ако го пропуштиме овој газдиве нека се убијат.

Има кариес на 6ката неможе кај нас да игра :nenene:
Аууу немој жити се,жива рана ми чепкаш и за Сисоко и за Гуркуф,уште неможам да ги преболам. Ех колку само ќе беше полесно со нив во составот.

Абе овој Матиони у Мајорка е нашиот Матиони ??

Ако е тој, ќе им ебам се живо на Галијани и Берлускони дечково е за бекојте наши измислен :/

Ако е тој, ќе им ебам се живо на Галијани и Берлускони дечково е за бекојте наши измислен :/

тој е, на позајмица е таму од Гремио

Mинатото коло башка и гол дае, и тоа асално голче. :)

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom