А да му ебем немоем асален стрим да најдем, тој од Џастин ме избацуе.
Да даде господ на Бранкота син му зет да му донесе дома, му ебем педерчето, цела Телма А, бел ден да невидат више мамата ...
регистрирај се на бет365.ком супер е стримот ич не сецка,стакло слика.А да му ебем немоем асален стрим да најдем, тој од Џастин ме избацуе.
Да даде господ на Бранкота син му зет да му донесе дома, му ебем педерчето, цела Телма А, бел ден да невидат више мамата ...
Bate napraj si account na betfair i gledaj live video gi ima stalno italijanite po 3-4 utakmici , sega j aima parma a streamot e najdobar sto moze da go najdes na net
За во иднина да знајте најдобар стрим за мечој од Серија А е www.bet365.com
Ќе си се регистрирате бесплатно и ако ви е мал екранот само неколку пати Ctrl и + и после F5 (refresh). Коментатор на англиски, стабилен квалитетен стрим. Знам дека има многу стримој, ама ако барате некој конзистентен овај ви го препорачвам.
каде бе мене ми бара број од кредитна....стаи линк од тоа за регистрација сите да им се утрапимерегистрирај се на бет365.ком супер е стримот ич не сецка,стакло слика.
Иначе се приметува како ни фали еден играч како Меси по десната страна,овој фламини неможе да го погоди голот. :tv:
Одкако ќе завршиш со првите полиња знам дека бара бр од кредитна избери нешто ако нејќе удри му Х,ја така направив нејќеше да прифати и му удрив Х и глеам логиран сум вишекаде бе мене ми бара број од кредитна....стаи линк од тоа за регистрација сите да им се утрапиме
На тој со дресот 22 што нејќам име да му спомнам се да му ебам најмило.
Копиле неблагодарно...