Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.914
Поени од реакции
23.330
Сити ќе го купеле, он не се прашуел , бла бла бла.

Алоо нека им каже некој на комшииве кој му е менаџер на дечково, и кај бил виден деновиве :pos:

Ф

Фил Ајви

Гостин
А можам и да го замислам во Адебајор/Тевез ситуација. :tv:

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Сити ќе го купеле, он не се прашуел , бла бла бла.

Алоо нека им каже некој на комшииве кој му е менаџер на дечково, и кај бил виден деновиве :pos:

Почињаш да личиш на остатокот од твојов фан клуб :pos2::pos2:

Мада ако ..... Со напалени дечиња не мислам да се докажувам за трансфериве .....

Договор до 2013
20год
Најголеми ривали т.д ние се заебуеме ако ви го даеме вас

За 15милиони ке ви дое ..... Ако ако , сањајте си вие ...ко шо си сањате за Џеко/Адебајор/Меси/К.Роналдо и остали ..... :pos2:

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
хахахха колиичината на клетви во Фан клуб интер ја надмина нормалата!! :)

Се осеќам ко да грабаме невеста бегалка :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

Брат , ко кај вас шо беше коа Шевченко ве шитна за Челзи со оправдување дека *децата сакал англиски да му учат*....

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Се е ова "mission impossible" ко што вика Деко али останува да видиме може ке се заебете ко што ни дадовте и други играчи во минатото.
Ова дава барем малку надеш според мене и плус тоа што е виден менаџерот на Котлето кај нас.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Се е ова "mission impossible" ко што вика Деко али останува да видиме може ке се заебете ко што ни дадовте и други играчи во минатото.
Ова дава барем малку надеш според мене и плус тоа што е виден менаџерот на Котлето кај нас.

Брат , нема други играчи ...... Пирло ви беше даден зашо беше прогласен за КАМЕН на столетието во Интер ....... за разлика од Балотели ...

Ок е , неам право да ви забранам да си фантазирате и ние си фантазираме на фан клуб за играчи шо ни требаат а никад нема да ги земеме .......

Али бар ако више зборите за купување на Балотели , дајте реална цена ....не ми се избацуваат децана

*Фестер сите играчи ги зимал за до 15мил.* .....

А на менаџерот на Балотели (пивопиецот Раиола) тоа му е работа ....Да подгрева шпекулации и да си млати паричка .......

Ете , видовме од Ибрахимовиќ шо ке дал 50 гола у Барселона шо стана ...... Грее клупа - Бот ...Бог и Батина беше у интер ....

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Абе брат може и да пренокува кај Берлу дома менаџерот на Балотели,ама Интер одговара за неговите трансфери,сфакате ли ??
За Интер која понуда е најприфатлива,таму ке го шитнат,мада не верувам Милан да ја даде таа сума за Балотели која што можат да ја дадат Манчестер Сити и Арсенал :wink:

Така да,ова со ’’трансферов’’ на Балотели ви е уште еден добар сон за нокеска,како што сонувате секоја нок уназад за Џеко,К.Роналдо,Мисимовик и Меси :tv:

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Брат , нема други играчи ...... Пирло ви беше даден зашо беше прогласен за КАМЕН на столетието во Интер ....... за разлика од Балотели ...

Ок е , неам право да ви забранам да си фантазирате и ние си фантазираме на фан клуб за играчи шо ни требаат а никад нема да ги земеме .......

Али бар ако више зборите за купување на Балотели , дајте реална цена ....не ми се избацуваат децана

*Фестер сите играчи ги зимал за до 15мил.* .....

А на менаџерот на Балотели (пивопиецот Раиола) тоа му е работа ....Да подгрева шпекулации и да си млати паричка .......

Ете , видовме од Ибрахимовиќ шо ке дал 50 гола у Барселона шо стана ...... Грее клупа - Бот ...Бог и Батина беше у интер ....
Тоа е брат згешивте со Ибра според мене со Снајдер како подршка ке кинеше нослето.
Абе за 15 мил нема шанси ако али више му се понудат 25+ не би одбил Морати според мене.

Абе брат може и да пренокува кај Берлу дома менаџерот на Балотели,ама Интер одговара за неговите трансфери,сфакате ли ??
За Интер која понуда е најприфатлива,таму ке го шитнат,мада не верувам Милан да ја даде таа сума за Балотели која што можат да ја дадат Манчестер Сити и Арсенал :wink:

Така да,ова со ’’трансферов’’ на Балотели ви е уште еден добар сон за нокеска,како што сонувате секоја нок уназад за Џеко,К.Роналдо,Мисимовик и Меси :tv:
Добро брат за К.Роналдо и Меси не ни смееме да почнеме да збориме дека ке дојдат кај нас ке ни се смеат сите,али за Џеко и Мисимович бе!
Да сака да даде пари цицијана наш ке ги земеме со се партали двајцата.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Тоа е брат згешивте со Ибра според мене со Снајдер како подршка ке кинеше нослето.
Абе за 15 мил нема шанси ако али више му се понудат 25+ не би одбил Морати според мене.

Не згрешивме ....

Него менаџерот (што му го фалите) е нај крвопијско гомно и за добар % може да ја убеди и Бакојани дека Александар е македонец ....

Го уфилма носот и овој сакаше да си иде ....Као ке задржиш играч шо сака да си иде ?

50милиони + Ето ? Премија ........

Ти кажуем , ни за 25 не го дава .... Венгер 30 даваше па беше одбиен ... А посебно не го дава на директен конкурент и најголем ривал во Серија А ....

Мада ако сака и нека иде .... Ко син го сакаат а им враќа ко најголеми душмани да му се ....

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Не згрешивме ....

Него менаџерот (што му го фалите) е нај крвопијско гомно и за добар % може да ја убеди и Бакојани дека Александар е македонец ....

Го уфилма носот и овој сакаше да си иде ....Као ке задржиш играч шо сака да си иде ?

50милиони + Ето ? Премија ........

Ти кажуем , ни за 25 не го дава .... Венгер 30 даваше па беше одбиен ... А посебно не го дава на директен конкурент и најголем ривал во Серија А ....

Мада ако сака и нека иде .... Ко син го сакаат а им враќа ко најголеми душмани да му се ....
Испаднавте у ќар со Ибра да,али Интер ке беше далеку поопасен со него во тимот според мене.
Шансите да дојде Балотели кај нас се под нулата,така да останува само да чекаме и да видиме што ке се деси.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.816
Поени од реакции
50.000
Брат , ко кај вас шо беше коа Шевченко ве шитна за Челзи со оправдување дека *децата сакал англиски да му учат*....
Челзи е клучниот збор овде... не Интер...Челзи

ова пече за разлика од тоа.

Мене не ми е ни битно дали ќе дојде во Милан он или не( а би сакал ептен) јак е сеирот. Толку надежи, толку тинкање, толку толерирање на хоштаплерски однос и неблагодарност и голтање кнедли, за да сака он....ахахахахаха за да сака да игра за Милан.....епа смешно е нек сибе мајката :icon_lol: :icon_lol:

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
ајде момци...пуцајте аватарчиња,малце да се позаебаваме со комшиките. :pos:

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.281
Поени од реакции
8.447
Комшиќиве се понепријателски настроени од цела нивна управа чак и Мансини ни бил подарок :) Поинтересно е они више почнаа да ги трошат парите од него. Уште баба ратка да фаќаше и КРТ таман ќе беше... даваат астрологија не е заебанција вечер Syn ќе праша како му се поклопуваат ѕвездите на Балотели :icon_lol:

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Нема нишо лошо у пукање ремет ....фала богу и ние вас ви пукаме ремет за се и сешто ...

АМа дај бе , овие 15годишниве т.н навивачи шо ви се - Стварно шо се палат дека Галијани за 15м ке ургирал да сте го земеле :pos2::pos2::pos2:
Па уште и пробуваат да те убедат со факти дека така ке биде .....

Част искључоцима \o

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom