Сити ќе го купеле, он не се прашуел , бла бла бла.
Алоо нека им каже некој на комшииве кој му е менаџер на дечково, и кај бил виден деновиве
Зоне побегуља!хахахха колиичината на клетви во Фан клуб интер ја надмина нормалата!!
Се осеќам ко да грабаме невеста бегалка
хахахха колиичината на клетви во Фан клуб интер ја надмина нормалата!!
Се осеќам ко да грабаме невеста бегалка
Се е ова "mission impossible" ко што вика Деко али останува да видиме може ке се заебете ко што ни дадовте и други играчи во минатото.
Ова дава барем малку надеш според мене и плус тоа што е виден менаџерот на Котлето кај нас.
Абе брат може и да пренокува кај Берлу дома менаџерот на Балотели,ама Интер одговара за неговите трансфери,сфакате ли ??Се е ова "mission impossible" ко што вика Деко али останува да видиме може ке се заебете ко што ни дадовте и други играчи во минатото.
Ова дава барем малку надеш според мене и плус тоа што е виден менаџерот на Котлето кај нас.
Тоа е брат згешивте со Ибра според мене со Снајдер како подршка ке кинеше нослето.Брат , нема други играчи ...... Пирло ви беше даден зашо беше прогласен за КАМЕН на столетието во Интер ....... за разлика од Балотели ...
Ок е , неам право да ви забранам да си фантазирате и ние си фантазираме на фан клуб за играчи шо ни требаат а никад нема да ги земеме .......
Али бар ако више зборите за купување на Балотели , дајте реална цена ....не ми се избацуваат децана
*Фестер сите играчи ги зимал за до 15мил.* .....
А на менаџерот на Балотели (пивопиецот Раиола) тоа му е работа ....Да подгрева шпекулации и да си млати паричка .......
Ете , видовме од Ибрахимовиќ шо ке дал 50 гола у Барселона шо стана ...... Грее клупа - Бот ...Бог и Батина беше у интер ....
Добро брат за К.Роналдо и Меси не ни смееме да почнеме да збориме дека ке дојдат кај нас ке ни се смеат сите,али за Џеко и Мисимович бе!Абе брат може и да пренокува кај Берлу дома менаџерот на Балотели,ама Интер одговара за неговите трансфери,сфакате ли ??
За Интер која понуда е најприфатлива,таму ке го шитнат,мада не верувам Милан да ја даде таа сума за Балотели која што можат да ја дадат Манчестер Сити и Арсенал :wink:
Така да,ова со ’’трансферов’’ на Балотели ви е уште еден добар сон за нокеска,како што сонувате секоја нок уназад за Џеко,К.Роналдо,Мисимовик и Меси :tv:
Тоа е брат згешивте со Ибра според мене со Снајдер како подршка ке кинеше нослето.
Абе за 15 мил нема шанси ако али више му се понудат 25+ не би одбил Морати според мене.
Испаднавте у ќар со Ибра да,али Интер ке беше далеку поопасен со него во тимот според мене.Не згрешивме ....
Него менаџерот (што му го фалите) е нај крвопијско гомно и за добар % може да ја убеди и Бакојани дека Александар е македонец ....
Го уфилма носот и овој сакаше да си иде ....Као ке задржиш играч шо сака да си иде ?
50милиони + Ето ? Премија ........
Ти кажуем , ни за 25 не го дава .... Венгер 30 даваше па беше одбиен ... А посебно не го дава на директен конкурент и најголем ривал во Серија А ....
Мада ако сака и нека иде .... Ко син го сакаат а им враќа ко најголеми душмани да му се ....
Челзи е клучниот збор овде... не Интер...ЧелзиБрат , ко кај вас шо беше коа Шевченко ве шитна за Челзи со оправдување дека *децата сакал англиски да му учат*....