Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сити ќе го купеле, он не се прашуел , бла бла бла.
Алоо нека им каже некој на комшииве кој му е менаџер на дечково, и кај бил виден деновиве![]()
Зоне побегуља!хахахха колиичината на клетви во Фан клуб интер ја надмина нормалата!!
Се осеќам ко да грабаме невеста бегалка![]()
![]()
![]()
хахахха колиичината на клетви во Фан клуб интер ја надмина нормалата!!
Се осеќам ко да грабаме невеста бегалка![]()
![]()
![]()
Се е ова "mission impossible" ко што вика Деко али останува да видиме може ке се заебете ко што ни дадовте и други играчи во минатото.
Ова дава барем малку надеш според мене и плус тоа што е виден менаџерот на Котлето кај нас.
Се е ова "mission impossible" ко што вика Деко али останува да видиме може ке се заебете ко што ни дадовте и други играчи во минатото.
Ова дава барем малку надеш според мене и плус тоа што е виден менаџерот на Котлето кај нас.
Тоа е брат згешивте со Ибра според мене со Снајдер како подршка ке кинеше нослето.Брат , нема други играчи ...... Пирло ви беше даден зашо беше прогласен за КАМЕН на столетието во Интер ....... за разлика од Балотели ...
Ок е , неам право да ви забранам да си фантазирате и ние си фантазираме на фан клуб за играчи шо ни требаат а никад нема да ги земеме .......
Али бар ако више зборите за купување на Балотели , дајте реална цена ....не ми се избацуваат децана
*Фестер сите играчи ги зимал за до 15мил.* .....
А на менаџерот на Балотели (пивопиецот Раиола) тоа му е работа ....Да подгрева шпекулации и да си млати паричка .......
Ете , видовме од Ибрахимовиќ шо ке дал 50 гола у Барселона шо стана ...... Грее клупа - Бот ...Бог и Батина беше у интер ....
Добро брат за К.Роналдо и Меси не ни смееме да почнеме да збориме дека ке дојдат кај нас ке ни се смеат сите,али за Џеко и Мисимович бе!Абе брат може и да пренокува кај Берлу дома менаџерот на Балотели,ама Интер одговара за неговите трансфери,сфакате ли ??
За Интер која понуда е најприфатлива,таму ке го шитнат,мада не верувам Милан да ја даде таа сума за Балотели која што можат да ја дадат Манчестер Сити и Арсенал :wink:
Така да,ова со ’’трансферов’’ на Балотели ви е уште еден добар сон за нокеска,како што сонувате секоја нок уназад за Џеко,К.Роналдо,Мисимовик и Меси :tv:
Тоа е брат згешивте со Ибра според мене со Снајдер како подршка ке кинеше нослето.
Абе за 15 мил нема шанси ако али више му се понудат 25+ не би одбил Морати според мене.
Испаднавте у ќар со Ибра да,али Интер ке беше далеку поопасен со него во тимот според мене.Не згрешивме ....
Него менаџерот (што му го фалите) е нај крвопијско гомно и за добар % може да ја убеди и Бакојани дека Александар е македонец ....
Го уфилма носот и овој сакаше да си иде ....Као ке задржиш играч шо сака да си иде ?
50милиони + Ето ? Премија ........
Ти кажуем , ни за 25 не го дава .... Венгер 30 даваше па беше одбиен ... А посебно не го дава на директен конкурент и најголем ривал во Серија А ....
Мада ако сака и нека иде .... Ко син го сакаат а им враќа ко најголеми душмани да му се ....
Брат , ко кај вас шо беше коа Шевченко ве шитна за Челзи со оправдување дека *децата сакал англиски да му учат*....