Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Многу сум посигурен дека Рома ќе ја тепаме на Олимпико, одколку Ливорно во среда.
После Рома ви следува утакмица од ЛШ,мислам дека мурињо ќе одмара некој на таа утакмица

Член од
10 октомври 2009
Мислења
2.955
Поени од реакции
1.349
Пипо не е нормален алал да му е на 36 години почна да дрибла наредна утакмица обавезно во први 11 пак,него приметив Роналдињо денеска играше фантастично се сложувате вајда и вие со ова? Продори пасови и се остало само цел ден ми се заеба што не победивме у курац.
Инзаги уште еден ваков натпревар и загарантирано му е местото во првите 11 до крај на сезоната, а и Роналдињо беше ѕвер, немам зборови. Само Пато да се врати треба...

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.963
Поени од реакции
23.494
Многу сум посигурен дека Рома ќе ја тепаме на Олимпико, одколку Ливорно во среда.
Ја не би бил толку сигурен. Не е ова онаа Рома од Лани со Спалети која ќе ви се отвори на Олимпико ко хангар од Аеродром.
Незгодно гостување ептен ќе биде.
Имате добра серија тамо у последно време али годинава киксате:pipi:

Он, видов на Гоал.ком Роналдињо и ФЛАМИНИ најдобро оценети у тимот на Милан.
Незнам ја стварно што толку напрае Фламини днска ?? :toe:

Член од
10 октомври 2009
Мислења
2.955
Поени од реакции
1.349
Он, видов на Гоал.ком Роналдињо и ФЛАМИНИ најдобро оценети у тимот на Милан.
Незнам ја стварно што толку напрае Фламини днска ?? :toe:
Истрча ко секогаш над 10 километри, еден жолт картон и толку, стандардно си игра човекот.:toe:

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
17.000
Поени од реакции
51.179
Фламини не знам што направи. ама сигурен сум дека Гатузо ќе направеше многу помалку.
И на Мансини не знам шо толку сте му се скрвиле, одигра колку-толку. активен беше и се трудеше...е сеа посра шанса со која можеше да си обезбеди 70% купување од Милан ама шо да праиш, ако чекаме да не вадат играчи што случајно се нашле во Милан-пичка му матерна...
Од мене има старт и со Парма, ем дека нема друг, ем дека не се доискажа денес баш..
Абате и Антонини исто на место од идиотине двајца, бар со нив на чисто си, или ќе одиграат и можеш да рачунаш на нив во иднина, или нека бркаат работа, а дека ќе се трудат повеќе од браќата дебили-тоа е факт.

Член од
10 октомври 2009
Мислења
2.955
Поени од реакции
1.349
Сидорф мора да влегува во игра, повеќе среќа имаме со кога влегува од клупа, а и посвеж ќе биде за завршницата од натпреварот.:toe:

Член од
20 ноември 2008
Мислења
486
Поени од реакции
39
Замброта и мојот миленик Одо заборавија да играат фудбал во 2006 после светското,срамота е вакви дрва да играат прва постава во тим што се бори за титула.Не ми зборете Замброта знаел да игра назад ташак ништо не игра па и овој Одо крив за голот малоумен незнае офсајд да направи...Лео нека не помислува да ѓи игра со Парма прва постава.

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
За денешниот натпревар имам само една замерка, а тоа е играњето на Пато. Искрено не ни очекував да биде повикан, требаше уште да се одмори. Па на некој начин малку ме изнервира тоа што беше форсиран Пато да игра и сега може уште да му се продолжи повредата.

Инаку еве една интересна изјава на Леонардо

http://goal.com/en/news/10/italy/2010/03/21/1842868/milan-coach-leonardo-the-injury-to-alexandre-pato-changed
Milan Coach Leonardo: The Injury To Alexandre Pato Changed Everything Against Napoli

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.963
Поени од реакции
23.494
Ау бе и Самп ми излезе 1, само нашиве ми го спопикаја да им ебем све женско по дома :mad:

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
И мене Милан ме дишна,навивачки не се игра кладилница:icon_lol:

тоа што го направив со Киево што го чекав на 3 ливчиња со Киево таа нервоза не го играм веќе Милан :)

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.963
Поени од реакции
23.494
3+ ја имав бе мамата, Волфсбург 4+, Сити 2, Самп 1, Мајорка 3+ = 44 коеф :nesum:

P

PewDiePie

Гостин
Е добро де ај сеа цела тема наполнете ја со коментари како Милан ве зезнал на ливче :icon_lol: И мене на 2 ливчиња ме рокна па тоа е.....
Абе кај е швалерот? Пак плеска некоја а,нека земе тој да поигра малце може некој гол ќе даде,штетно е тоа по здравјето :tv:
Знае ли некој колку ПАК ќе отсуствува Пато аман више и со него. :uvo:

Член од
5 февруари 2010
Мислења
63
Поени од реакции
6
Милан наводно бил спремен да им даде на Палермо над 10 милиони евра за Симон Кјаер . http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=20689

А исто така се интересирале и за Гуидо Марилунго , напаѓач од Сампдорија . http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=20701

Играч не оставаат за кого не пројавуваат интерес и на крај пак остануваат со стапот во раце и да ни кинат живци со Камикаладзе , Фавали и компанија пензионери .
Цццц.....тешко нас со вакво раководство на Милан , што имаат на памет не можам да ги разберам , но ај да се надеваме дека овој пат ќе сменат нешто и ќе донесат свежа крв а не некој дооден да ти е жал да го гледаш а не да го тераш да истрча на терен .:pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom