- Член од
- 27 јуни 2008
- Мислења
- 9.024
- Поени од реакции
- 5.947
После Рома ви следува утакмица од ЛШ,мислам дека мурињо ќе одмара некој на таа утакмицаМногу сум посигурен дека Рома ќе ја тепаме на Олимпико, одколку Ливорно во среда.
После Рома ви следува утакмица од ЛШ,мислам дека мурињо ќе одмара некој на таа утакмицаМногу сум посигурен дека Рома ќе ја тепаме на Олимпико, одколку Ливорно во среда.
Инзаги уште еден ваков натпревар и загарантирано му е местото во првите 11 до крај на сезоната, а и Роналдињо беше ѕвер, немам зборови. Само Пато да се врати треба...Пипо не е нормален алал да му е на 36 години почна да дрибла наредна утакмица обавезно во први 11 пак,него приметив Роналдињо денеска играше фантастично се сложувате вајда и вие со ова? Продори пасови и се остало само цел ден ми се заеба што не победивме у курац.
Ја не би бил толку сигурен. Не е ова онаа Рома од Лани со Спалети која ќе ви се отвори на Олимпико ко хангар од Аеродром.Многу сум посигурен дека Рома ќе ја тепаме на Олимпико, одколку Ливорно во среда.
Истрча ко секогаш над 10 километри, еден жолт картон и толку, стандардно си игра човекот.Он, видов на Гоал.ком Роналдињо и ФЛАМИНИ најдобро оценети у тимот на Милан.
Незнам ја стварно што толку напрае Фламини днска ??![]()
Ау бе и Самп ми излезе 1, само нашиве ми го спопикаја да им ебем све женско по дома![]()
И мене Милан ме дишна,навивачки не се игра кладилница![]()