Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
КУР!
таман ќе помислиш малце по малце се чистат...

Малце оф топик језда бевме заинтересирани за овој едно време,видете го ова чудо !!!!

Mario Yepes is AC Milan.

незнам дали да плачам од мака

или да се фрлам од 12 спрат

:kesa::kesa:

Mario Yepes is AC Milan.

незнам дали да плачам од мака

или да се фрлам од 12 спрат

:kesa::kesa:
Другар ај пиши од која зграда и у колку саат ке се фрлаш за да се фрлиме заедно:)
Одма нека го шитнат ако го бара некој.

Beckham испратил порака до AC Milan во која се заблагодарува на сите луѓе во тимот и верува дека AC Milan може да го освои оваа година скудетото.
Исто така кажал дека запознал многу пријатели во Милано и се надева дека ќе има шанса повторно да го носи црвено-црниот дрес:toe: сега не знам до каде е ова ОК затоа што мислам дека Beckham доволно се покажа во AC Milan и дека не треба повторно да доаѓа :toe:

Еве кога сме ваделе гз во последните минути, и нормално ја кога го будев цел плоштад. :pipi:

Еве кога сме ваделе гз во последните минути, и нормално ја кога го будев цел плоштад. :pipi:

Јако, све све али мислим дека на голов од Сидорф највише се радуев, разбудив пола зграда, излегов на балкон се дерев.
Заш боље пола зграда него мајка ми :pos:

Честито ново старско засилување.:smir:

ехее до каде стигнавме!!!
сеа фали само да излезе галијани и на новинарине да го представи како ново засилување со кое ќе атакуваме на сите фронтови идната година.
поарно некој млад да земеа,барем може од тој играч да излезе а не вака ние ги зимаме стариве и додека се способни да стојат ќе земаат плата:kesa:

Добро бе мајку му, без паре е, и да игра и да не игра нема некој зијан од него.

33 године има, уште 1-2 сезони може солидно да изигра. :wink:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom