Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Ф

ФорцаМилан

Гостин
Нема тамо спас, и не кењај многу многу :pos:

Иначе стварно, дечкиве групава што ја средуваат се знае некој од членојве овде со нив, или некој од "водството" нивно е можеби член ??
Јас и форза 22 се знаеме со главните..бевме заедно кај Филе.

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.281
Поени од реакции
8.447
ке ве замолам да се употребува стручен македонски јазик

секоја ваква грешка резултира со -10 поена

-20 поена и казна добиваш пунето мече
Па боље ке се сликам со мече отколку со работничи алишта :icon_lol:

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.803
Поени од реакции
49.895
Јепес е сигурено првиот трансфер за наредната сезона..
Мене овој играч порано(кога играше во ПСЖ и кога даваа француско на ТВ и кога немаше 34 ебани години) ми се свиѓаше многу. Сеа ко за последна значи последна опција на таа позиција ми е топ. Мора да признаеме дека од Фавалињо до Јепес има напредок :)

Сеа останува да видиме дали ќе биде последна или не баш.. Мене ми тера дека не баш али ај да причекаме, се спомнува Мертесакер кој е добар играч и фино би дошол на место од Неста наредна сезона. па после да ја продолжи штафетата-би бил задоволен.

Викендов со Наполи мислам дека ќе биде држ не дај утакмица, поготово што сме практично без одбрана, Одо и Замброта се вратени ама колку се спремни за цела утакмица и тоа против Хамшик и Лавеци е друг муабет. Фавалињо е исто така сигурен првотимец освен ако Леонардо не рече Албертаци (на Миланез симпатијата) :) да види тере не утакмицава :)

Сидорф би требало да почне, и исто и јас сум за Пипо од старт на место од неспособниве кои може да влезат од клупа само... Пипо нема гол дадено од Наполи на минатата утакмица.. :)
На Телма ќе идеме во 15 у недела. : )

P

PewDiePie

Гостин
Јепес????Господе НЕ!!!! :se_ molam Нели Астори ќе го враќаа бе цццц :nenene::zid:

FikoX

Impossible is nothing
Член од
13 август 2007
Мислења
2.850
Поени од реакции
128
Јепес????Господе НЕ!!!! :se_ molam Нели Астори ќе го враќаа бе цццц :nenene::zid:
Па и Астори ќе го вратат најверојатно, Јепес би бил како последна опција во одбраната, како сега што ни е Фавали :)

P

PewDiePie

Гостин
Абе не се заебавајте бе луѓе па и последна опција да е немора да има 105 години ебате!!! :wink: ццц Ај за Фавали и да е замена овој а Јанко и Каладзе што ќе си одат?Лев бек ни треба како леб,а и десен бога ми.....ништо џабе со оваа фри трансфер политика ништо не освојуваме.....стварно да се разочара човек си викаш еднаш ќе се ослободиме од дедо и ќе му дадеме шанса на некој млад човек еве и Албертаци нека е ама НЕ,само нека не ми се влечкаат дедовци низ тимот тоа молам Бога. :tv:

_Vlatko_

Rossonero
Член од
2 ноември 2008
Мислења
759
Поени од реакции
45
Ф

Фил Ајви

Гостин
Ја мислам дека треба уште од старт да се нападне Наполи, значи офанзивно со Асистдињо, Мансини од страна и Пато во шпиц да не трча многу по десна страна и позади нив Сидорф. Ако може да дадеме гол да искористиме шанса па после ќе гледаме да се одбраниме колку и да е тоа можно ама еве ме радува што се враќа Антонини само ме загрижува нестабилната централна одбрана (мислам на Фавали). Десен бек нека тера Одо му појдоа нафрлувањата. :pos2:

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.281
Поени од реакции
8.447
Абе се е тоа ок што имаат желба да донесат некого .... :) Ама пак почна да ме курчат со трансвериве јас разбирам дека ќе треба длабока клупа за цела сезона ама па зашто тоа да мора да бидат старци таа длабока клупа зашто да не ја потполниме со младичи кои би добивале искуство сигурно тие ќе имаат повеќе мотивација!

Друга работа што ме плаши ако испадне некое дебело дрвце овој Јепес кој ќе го чита фан клубов ....

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.803
Поени од реакции
49.895
Ама пак почна да ме курчат со трансвериве
Епа Дим6е, ако се опстане на второ место до крај или недај боже па титула се земе, не чекај нешто сериозно да се купи.
За нив двајца(Г&Б) поентата ќе биде докажана, т.е дека и со ова се може и дека “Милан е најголемиот клуб на светов и дека е полн со шампиони’’ :)

Ф

Фил Ајви

Гостин
Ма кој ги знае, можеби без разлика дали освоиле или не ни спремаат некое изненадување летово. :tv:

само сонувај ти а? : )

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.281
Поени од реакции
8.447
Ма кој ги знае, можеби без разлика дали освоиле или не ни спремаат некое изненадување летово. :tv:

само сонувај ти а? : )
Абе се губат сезони за џабе тоа ме курчи иначе можеби и на Берлускони клуб ќе имаме некое звучно име :icon_lol:

Ф

Фил Ајви

Гостин
http://forum.kajgana.com/member.php?u=32620

http://forum.kajgana.com/member.php?u=31374

и нам ни фали еден :pos2:

А да си го земеме ние Виља? :tv: :pos2:

Досега 47 гола имаме дадено.

Pato 12
Borriello 9
Ronaldinho 9
Huntelaar 6
Seedorf 4
Nesta 3
Silva 2
Inzaghi 1
Ambrosini 1

Инаку мислам дека е време Пирло да одмори, да почнат Капитенот и Фламини?

:toe:

Пред некој ден гледав на cnn Огучи рече дека се чувствува се подобро и за недела-две ќе биде спремен. Дечково е самоуверен и вели дека ќе даде се од себе така да неможе да биде полошо од Фавали. :toe:

_Vlatko_

Rossonero
Член од
2 ноември 2008
Мислења
759
Поени од реакции
45
Сајтлер брат сега за сега ова е неофицијалниот состав за со Наполи? Ако е ова тогаш мислам дека е најдобриот што може да биде во моментов...Добро е што Лео го става Инзаги во напад од прва минута да видиме баш како ќе се покаже...Абате и треба да биде пред Одо а и Пато дава гол 200% у недела :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom