Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Жалосно за Бекс,колку само претрча денес човекот,приметивте ли дека го имаше насекаде...
Иначе тешко издвојувана победа.
МОжете ли да ја замислите реакцијата на Мурињо кога Сидорф го збибери? :pos:
Бекс денес беше..Имаше претходно старт на него мислам од пинзи и после нагло движење и јеба некој лигамент у пм.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.057
Поени од реакции
45.800
Со татко ми глеав, па он вика дека можно е Бекам да скинал тетива, ако е во право, подолга пауза го чека.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.908
Поени од реакции
23.321
Со татко ми глеав, па он вика дека можно е Бекам да скинал тетива, ако е во право, подолга пауза го чека.

Па да му ебем мајката има ли смисла ова, не убија повредеве сезонава. Без Бекс и Алесандро до крај на сезона, уште да се повредат Амбро, Силва и Роналдињо и да му ебем мајката да не играмо више, ебем ти и победа и све живциве ми се дигнаја сеа 200

Ај барем да се врати пред Светското, пошто се гледаше желбата кај него да настапи у ЈАР :(

Член од
5 февруари 2010
Мислења
63
Поени од реакции
6
Море нека идат у пи**у матер и Берлускони и Галијани и сите до еден од клубот на Милан , значи како што овој состав може да те извади од контакт тоа не може никој друг .

Па добро бе како е можно да не се упати ниту еден прецизен удар од 6-7 метра пред голот или од 2 метра да се шутира во голманот , па и да сакаш да промашиш од такви позиции едноставно не се промашува , но тоа им успева само на овој мизерен состав на Милан .

Убедливо во последно време го имаме нај килавиот напад во Сериа А па и во Европа , и што е нај трагично кога Галијани кажува дека ги имале Бориело и Хунтелар и не им требал друг , море мамичето негово лоповско . Бориело не го оправдуваат неколку голови со ножички кои можеби и на среќа ги погодил , поголем токмак не сум видел , не се ни труди да трча по топката , додека се заврти сите се околу него , се врти толку споро како автобус да врти , а за ударите нема што да кажувам , вистински напаѓач не смее да промашува од вакви позиции , и не само тој , Инзаги , Бекам , па од оние шанси вистински напаѓачи мора да постигнуваат просек по 5 голови на натпревар судејќи според шансите кои ги имаат , а не едвај 1 и тоа да те полудат , во последна минута .

Средината е спора како трактор , додека Пирло се врти во средина голманот слободно може да се напие едно кафе и да се врати на голот , па така ли се оди во напад бе , а за брз контра напад не ни знаат што е .

Одбраната , незнам дали е виновен тренерот , дали тој ги учи така или самите играчи се толку глупави или тромави , па како е можно да не се скока на ниту една нафрлена висока топка , доказ за тоа е и Руни кој е метро и жилет човече а ни даде 3 гола со глава , никој не се ни обидува да скокне и да попречи , сите гледаат на противничките играчи кој ќе скокне и кој ќе им даде гол , тоа е стварно несватливо , но тоа го гледа и тренерот и незнам зошто не ги учи да скокаат , и тој ми изгледа како ептен заспан .

Знам дека некој ќе рече зошто кога победуваат сите ги фалиме , победуваат можеби поради искуството , некој пенал , некоја нафрлена топка или случајно ако помине некој пас , но секогаш се упорни и сакаат да влезат со топката во гол , не ми е јасно зошто штом влезат во 16-ник не упатуваат удар , а и тие кои ги упатуваат се никакви , мора Лео тука да поработи со играчите и да ја сменат таа тактика на напад со која сакаат заедно со топката во гол , мора почесто да се упатуваат удари , а без удари нема ни голови .

Се на се , дефинитивно на лето половина тим треба да го соблечат дресот на Милан , доста веќе ни го срамат клубот и ни бришат богата историја , а згора на тоа и сите живци ми ги скинаа и не ни заслужуваат да се гледаат , просто ме вадат од контакт , а вечерва од нервоза и не ги ни гледав последните 10 мин.

Победивме вечерва поради прекрасниот удар на Сидорф , кој мораше да влезе и порано во игра , но не треба да го негираме и фактот дека и нивниот гол не беше од офсајд кој и тука е виновна нашата одбрана , а еден Силва што да ти прави , се бори со сета сила детето но овие другиве трупови не можам ни да ги замислам .

Како и да е стигнавме на -1 зад Интер , следни се Наполи , исто така незгоден тим , а ние со ваква игра и со ваков мизерен напад богами тешко против нив , се надевам на победа затоа што и Интер има тешко гостување , па можен е нивен кикс а ние никако не смееме да кикснеме и мораме да ги користиме шансите , но не и со вакви тромави напаѓачи кои мораат да одат до некој сервис за балансирање на нозете .

Поздрав до сите Миланези , и сепак , победа си е победа , честито на сите .

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Еве го Мур... Сидорф кога го пукна

Ф

Фил Ајви

Гостин
Ни извади гз Зедорф. :tv:
у пм цел плоштад гледаше горе накај тераса кога излегов да викам :tv:

Сидорф под итно прв состав, Замброта тапа напред ама позади кине не го проваѓаат. Пато ни треба ко леб, се радувам на неговото враќање следната недела.

Леле аман бе со повредите :nerv: :nerv: :nerv:

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Првичните проценки и на миланњуз се дека се работи за повреда на ахиловата тетива и пауза од 5-6 месеци...Стварно жално ако му пропадне Светското првенство на Бекам.Стварно многу се трудеше!

За утакмицата можам да речам само заслужена победа.Ипак многу шанси имавме,статива на Роналдињо,една Бекам,три Пипо,2-3 Бориело и мораше една да влезе.
Сеа нека се мислат комшииве.Тие може да изгубат најмногу! Ние од почеток сме втори и можеме само погоре да одиме.А тие само надоле.
И прашањето е: Кому гори сеа?? :)

FORZA MILAN!!!

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Галијани кога излегуваше се собра по него некако нервозен :P.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.765
Поени од реакции
6.555
Palermo-Inter ......... .. Milan-Napoli
Inter-Livorno ..............Parma -Milan
Roma-Inter ............. ..Milan-Lazio
Inter-Bologna........... ..Cagliari-Milan
Fiorentina-Inter ........ . Milan-Katania
Inter-Juventus ...........Sampdoria -Milan
Inter-Atalanta ............Palermo-Milan
Lazio-Inter................. Milan-Fiorentina
Inter-Chievo ..............Genoa -Milan
Siena-Inter ............... Milan-Juventus Многу потешки утакмици имате од нас:toe:

Alexandre_Pato

Шева 7
Член од
13 февруари 2009
Мислења
132
Поени од реакции
36
Siena-Inter ............... Milan-Juventus Многу потешки утакмици имате од нас:toe:
Со Фиорентина и Јувентус бидете задоволни 2 бода ако земите :vozbud: Рома исто така не ја тепате ....брат температурата ке расте !!

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.908
Поени од реакции
23.321

Тој што го прати Милан ќе ти каже дека ЛАцио и Фиоре ни се редовни пациенти, па незнам зашто се обележани со плаво.
Потешка ми е со Џенова у предпоследно коло неголи овие две.
Но ни Интер нема некој лесен распоред така да ќе биде неизвесно до крај дефинитивно.
Псебно ако Интер го помине Челзи у ЛШ
Ја би бил најрадосен на свет кога би го освоиле скудетото а комшиките ЛШ искрено зборам :pipi:

Пс. да се пофалим пројде 12 роденден ми е . Фала Кларенс на поклонот :pipi:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Тој што го прати Милан ќе ти каже дека ЛАцио и Фиоре ни се редовни пациенти, па незнам зашто се обележани со плаво.
Потешка ми е со Џенова у предпоследно коло неголи овие две.
Но ни Интер нема некој лесен распоред така да ќе биде неизвесно до крај дефинитивно.
Псебно ако Интер го помине Челзи у ЛШ
Ја би бил најрадосен на свет кога би го освоиле скудетото а комшиките ЛШ искрено зборам :pipi:

Пс. да се пофалим пројде 12 роденден ми е . Фала Кларенс на поклонот :pipi:
Oхо..те частам се што сакаш ако се случи ова(најсериозно)......Ама сепак тоа се само слатки сништа:helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom