Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Ако по некоја случајност се деси Ајдиа да биде барем на клупа вечер против Киево,ќе го видиме и ќе влезе ако и само ако утакмицата више биде решена во наша корист.:) Ако биде на клупа и ако водиме 3-0 е тогаш можда би влегол да видиме што знае. Јас не верувам дека Ајдиа би играл од 1 минута.

Pece4ever

Скопјанишен
Член од
19 ноември 2009
Мислења
577
Поени од реакции
186
Бонера нема да игра пошто и он е повреден и ќе отсуствува 2 недели, а за можнава формација, веќе ми е страф, Фавали ќе стартуе, толку, се е кажано, ја пре би му дал шанса на тињана Каладзе отколку Фавали, страшно.
За Адијах не верувам да го видиме, зошто од повиканите 20 за утакмицата двајца треба да отпаднат, а тоа ќе бидат он со сигурност и Оддо.
И уште една работа што ме плаши во составот е играњето на Гатусо место Сидорф или Фламини.
Незнам, ама не гајам многу надежи за вечер, сезонава играме против својата традиција, све што беше смешка за нас не доби, све што не сме можеле да победиме го победивме, ако денес не проработат сакативе Бориело и Хунтелар, а Динњо не напраи некоја магија незнам.
Иако ставив 1000 на 1 за Милан.

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Ако по некоја случајност се деси Ајдиа да биде барем на клупа вечер против Киево,ќе го видиме и ќе влезе ако и само ако утакмицата више биде решена во наша корист.:) Ако биде на клупа и ако водиме 3-0 е тогаш можда би влегол да видиме што знае. Јас не верувам дека Ајдиа би играл од 1 минута.

нема шанса од 1 минута да игра,од клупа може да влезе доколку не оди или доколку имаме убедливо водство..

Pece4ever

Скопјанишен
Член од
19 ноември 2009
Мислења
577
Поени од реакции
186
Што си ставил бе па и ти што не си кажал ќе ти дадев 400 денари подобро одколку да ризикуваш на милан (рофл)
хахахаха, колку и да сум песимиста Милан ми е секад на ливче. :kesa:

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
Се фурам само вечер да не сјебат работа со овие пациентиве голем притисок има врз Милан вечерва мора да се победи !Фавали во одбрана катастрофа али тоа е немаме други подобри играчи за назад све е тиње :/

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Ги разбудивме Манчестер:kesa:..
Пато не игра и боље да не игра,ако се повреди пак цела сезона ќе е аут.

-Mr.Positive-

MKD gentlemen
Член од
12 септември 2008
Мислења
609
Поени од реакции
47
јуве 3-3
рома 3-3
интер 1-3
палермо 1-3

па сеа вака милан ако не искористи

мислам :kesa::kesa:

Alexandre_Pato

Шева 7
Член од
13 февруари 2009
Мислења
132
Поени од реакции
36
јуве 3-3
рома 3-3
интер 1-3
палермо 1-3

па сеа вака милан ако не искористи

мислам :kesa::kesa:
Ова ме плашит мене цело коло наместено е .... така да не се надевајте вечер да победимее :nenene::nenene:

Член од
2 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.782
Ова ме плашит мене цело коло наместено е .... така да не се надевајте вечер да победимее :nenene::nenene:
НЕ! !!!!! Вечерва очекувам 3 гола во мрежата на Киево !

Абиати
Абате---Фавали----Т.Силва---Замброта
Бекам----Пирло------Амброзини
Роналдињо
Хунтелар--Бориело
Вечевра мислам дека вака ке излезиме :)

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.765
Поени од реакции
6.555
Не мора да значи дека е местено.Не победуваат секогаш фаворитите:toe:,коа видов дека и Интер за малце ке изгубеше од Сиена се е можно:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom