ме изнасмеа брат:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:Вечер на ИнтерТв иде наравно Интер, Бранко ќе се подмочува на секој контакт на Пандев со топка и утакмицата ќе изобилува со хомосексуални муабети од негова страна.
ме изнасмеа брат:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Гледаност бе Марли, кур ги боли Телма за Интер, Милан или Јуве, тој тим што им носи најголема гледаност тој тим и ке го даваат.За плачење е бе брат не е за смеење
Гледаност бе Марли, кур ги боли Телма за Интер, Милан или Јуве, тој тим што им носи најголема гледаност тој тим и ке го даваат.
Ова со Неста официјално е? Колку ќе паузира? Ако го нема до крај на сезона го наебавме дефинитивно :nesum:
Го знаеш Пасторе? Помлада верзија на Фабрегас. :tv:Ја не би мењавал нападот, би мењавал средниот ред, Хамшик ми е голема желба...
Moже да те прашам зошто ?Го знаеш Пасторе? Помлада верзија на Фабрегас. :tv:
Moже да те прашам зошто ?
3 асистенции до сега и само 1 гол плус ненормално добар профил на ФМ10 го прават ѕвер ? Реално, дечкото е ок али неда го преценивте на форумов, башка еден период неможеше да обезбеди и првотимски статус ради лошите игри од старт на сезона. :wink:
Луѓе ќе киксне Шитер или тешко ?
Незгодна е Катанија да му ебем, од кој дојде Михајловиќ играад добро, имаа добра серија до поразот од Рома.
Тешко ќе биде , али ја се надевам дека ќе киксне
Ти болдирав Михајлович довчерташниот асистент на Манчини во интер :wink: