Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.908
Поени од реакции
23.321
Доминик Адија ја добил наградата најдобар млад фудбалер на Африка за изминатата година.
И изјавил дека од него најдоброто допрва доѓа.
Ја Мислим дека наредниве неколку утакмице треба да му се даде шанса на малиов батка

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Вечер на ИнтерТв иде наравно Интер, Бранко ќе се подмочува на секој контакт на Пандев со топка и утакмицата ќе изобилува со хомосексуални муабети од негова страна.
:pos::pos::pos::pos::pos::pos: ме изнасмеа брат:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.057
Поени од реакции
45.801
За плачење е бе брат не е за смеење :)
Гледаност бе Марли, кур ги боли Телма за Интер, Милан или Јуве, тој тим што им носи најголема гледаност тој тим и ке го даваат.

Ко А1 со Шехерезад шо праат, трујат фаци ко нас али има маса ретардирани што тој термин после 8 го прават најгледан во тој период од македонскиве телевизии.

Иначе, не е фер ова кон останатите фанови на тимови, и ја исто би реагирал али со оглед дека станува за телевизиска куќа, и тоа во Македонија, приоритет број 1 им е гледаноста, за друго не им чуе.
Ко ОБН на времето ради Ибра, го отекуваа со Интер зашто дечкото имаше босанско потекло, јебига, Сајдволк на времето пееа ..... Проклет Балкан. :)

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.908
Поени од реакции
23.321
Гледаност бе Марли, кур ги боли Телма за Интер, Милан или Јуве, тој тим што им носи најголема гледаност тој тим и ке го даваат.

Да да Син, сум се помирил со фактот, не се замарам со телма више..

Него зборот ми беше, не е за смеење него за плачење е Бранко и шо вика Пејо неговите хомосексуални муабети за Пандев, а ја би го додал и Мурињо на листава :icon_lol:

_Vlatko_

Rossonero
Член од
2 ноември 2008
Мислења
759
Поени од реакции
45
Ова со Неста официјално е? Колку ќе паузира? Ако го нема до крај на сезона го наебавме дефинитивно :nesum:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.908
Поени од реакции
23.321
Ова со Неста официјално е? Колку ќе паузира? Ако го нема до крај на сезона го наебавме дефинитивно :nesum:

http://translate.google.com/translate?js=y&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&layout=1&eotf=1&u=http://www.milannews.it/&sl=it&tl=en

ЌЕ се знае денојве дал ќе треба операција или не, уште не е дефинитивно ништо

Ф

Фил Ајви

Гостин
Ја не би мењавал нападот, би мењавал средниот ред, Хамшик ми е голема желба... :icon_lol:
Го знаеш Пасторе? Помлада верзија на Фабрегас. :tv:

Да му даде шанса на Адија можеби ќе го добиеме новиот Шевченко само во поцрна верзија. :pos2:
Ама ако се поѕвери црнчево и ако го го бива дури и поназад да игра заборавете на Џеко. Знам дека Џеко ви е желба на сите, ѕвер е, ама до летово сешто може да се случи. :toe:

When you can't win it only thing you can do is to dream it. :tv:

И јас сум за Абате да игра на позицијата на Пато, нема толку да биде ориентиран кон одбраната така да целосно може да се посвети на нафрлувања и на дриблинзите колку и да е тоа можно.

Значи во наредните 6 меча само Наполи би можел да ни извади бод. :tv:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.057
Поени од реакции
45.801
Го знаеш Пасторе? Помлада верзија на Фабрегас. :tv:
Moже да те прашам зошто ?
3 асистенции до сега и само 1 гол плус ненормално добар профил на ФМ10 го прават ѕвер ? Реално, дечкото е ок али неда го преценивте на форумов, башка еден период неможеше да обезбеди и првотимски статус ради лошите игри од старт на сезона. :wink:

Ф

Фил Ајви

Гостин
^
Мое мислење брат, според мене огромен потенцијал има, да влета во голем тим тие бројки ќе се многу поголеми. :toe:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.908
Поени од реакции
23.321
Moже да те прашам зошто ?
3 асистенции до сега и само 1 гол плус ненормално добар профил на ФМ10 го прават ѕвер ? Реално, дечкото е ок али неда го преценивте на форумов, башка еден период неможеше да обезбеди и првотимски статус ради лошите игри од старт на сезона. :wink:

По движењата и фризурата подсеќал на Кака :pos:

_Vlatko_

Rossonero
Член од
2 ноември 2008
Мислења
759
Поени од реакции
45
Луѓе ќе киксне Шитер или тешко ? :vozbud:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.908
Поени од реакции
23.321
Луѓе ќе киксне Шитер или тешко ? :vozbud:

Незгодна е Катанија да му ебем, од кој дојде Михајловиќ играад добро, имаа добра серија до поразот од Рома.

Тешко ќе биде , али ја се надевам дека ќе киксне :pipi:

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.281
Поени од реакции
8.447
Незгодна е Катанија да му ебем, од кој дојде Михајловиќ играад добро, имаа добра серија до поразот од Рома.

Тешко ќе биде , али ја се надевам дека ќе киксне :pipi:

Ти болдирав Михајлович довчерташниот асистент на Манчини во интер :wink:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom