Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

Mike Tyson

Never,never,NEVER GIVE UP!
Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
Јанкуловски рекол дека не отишол во Интер оти веќе 5 години е во Милан и добро му било. Не пропуштил да каже и дека со сигурност ова му е последна сезона во Милан каде следната година се враќа во неговата земја да игра.

http://goal.com/en/news/10/italy/2010/03/05/1818745/ac-milan-defender-marek-jankulovski-why-i-spurned-inter

Бориело го повика Балотели да дојде во Милан

што се однесува до мене, Балотели би сакал да дојде во Милан само доколку се работи за ниска пара (под 10м) или пак да дојде како слободен играч. Но чим кај Мурињо дечково неможе да се среди тешко дека во Милан би направил нешто
Братко еден мој другар зборел со Пандев вчера или завчера.Пандев му рекол-играч како Балотели НЕМА во Интер!Класа,се двоел од другите...бил класа подобар и од Ето и од Милито!
Пофални зборови имал и за Кварезма на трениг бил звер ама не се покажува на утакмици

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.800
Поени од реакции
49.865
значи Бекам ќе игра место Пато или Абате, у секој случај лошо, и двајцата се покажаа тиња на таа позиција.
Од таа страна ништо не очекувам, пак се' ќе треба падне на грб на Роналдињо. Исто така очекувам Фламини да биде стартер оваа утакмица, додуша кога Сидорф и Гатузо не играат ќе мора он да игра.
Оваа и (Манчестер) се најбитни 2 утакмици до сега во сезонава. Со една победа сум задоволен, со две сме на коњ веќе!

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
Братко еден мој другар зборел со Пандев вчера или завчера.Пандев му рекол-играч како Балотели НЕМА во Интер!Класа,се двоел од другите...бил класа подобар и од Ето и од Милито!

абе јас не велам дека дечкото нема потенцијал, ама и Адриано имаше... ако ме сфаќаш :wink:. Каква класа нека сака нека биде, се додека решил да си го тапши и несериозно да го сфаќа професионалниот фудбал ќе нема да стане голем фудбалер. Има добар шут и техника, но не се залага многу да стигне до топка... ептен ладнокрвно игра што ретко од кој играч се бара такво нешто. Понекогаш знае и да заборави на дефанзивата што е многу важна карактеристика дури и за напаѓач. Има време, да... ама ако не ги сфати работите посериозно нема далеку да стигне

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Јас се надевам дека на наредниве 2 утакмици ќе ја преломиме сезоната во наша корист...
Ако ја тепаме Рома,ќе бидеме шампиони,а ако го победиме и елиминираме Манчестер можеме да победиме било кого.Мислам дека Милан ја има силата(исто како Ѓокица Танески) и ќе победи на двете утакмици.Јас ќе бидам задоволен само со 2 победи затоа што двете утакмици си решаваат за себе.Едната за Скудето,другата за ЛШ.
Мислам дека и за двете утакмици е најбитно одбраната да биде на високо ниво и по можност да не примиме гол.Верувам дека нападот ќе си заврши работа!
Имам некое чувство дека Пипо можда може да го реши Манчестер. :)

Ф

Фил Ајви

Гостин
Ме радува оптимизмот. : )

Инаку за оние што ќе одат на собиранка, снимка од мечот би требало да има некаде околу 05:00 (почетокот) зошто во понеделник прва смена кога сум начекувам второ полувреме од неделниот меч во вечерен термин, така да можда има снимка и за во сабота. Јас ќе сум задоволен ако ја победиме Рома и изиграат машки до крај против Јунајтед макар изгубиле - во случај што повеќе би се концентрирале кон домашното првенство.

Па нека ни е со среќа!

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Очекувам да победиме на двете утакмици па ќе видиме што ќе биде :smir:
Рома-Милан 1-2
Манчестер-Милан 0-2

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.800
Поени од реакции
49.865
Јанкуловски рекол дека не отишол во Интер оти веќе 5 години е во Милан и добро му било.
еве зошто не си отишол..

ја немам видено похомосексуална слика во мојов живот!!! :icon_lol:

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
еве зошто не си отишол..

ја немам видено похомосексуална слика во мојов живот!!! :icon_lol:
Ццц остајтеги луѓето нека се плеснат малу за доброто на Милан ако замине Јанкуловски замислите како ќе влијае тоа врз Пирло !!!

Член од
5 февруари 2010
Мислења
63
Поени од реакции
6
баш сеа читав на гоал.ком рома милан 1-2 така да сите уплаќајте може и оваа ќе ја погодат:smir::vozbud:

Значи истиот резултат кој и јас го прогнозирам . А многу сум сигурен дека така ќе заврши .:vozbud:

Член од
10 октомври 2009
Мислења
2.955
Поени од реакции
1.349
Значи истиот резултат кој и јас го прогнозирам . А многу сум сигурен дека така ќе заврши .:vozbud:

Море има да ги растуриме и Рома и Манчестер кај нив дома и нема да знаат што им се случило :zlo::zlo::zlo:

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Биваше никој да не отвори тема за дербиво???:smir:

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Домаќинот би требало да отвори :)
Ништо ова сеа помина така да колку се они криви толку сме и ние зашто кога гледаме дека не мислат да права поарно ние да направиме.
П.С.Уствари зашто би правеле тема кога ова не е дерби тука се знае кој ќе победи 1-2 :smir:Forza Milan

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
можни формации според миланњус :

ROMA (4-2-3-1): Julio Sergio; Burdisso, Mexes, Juan, Riise; Pizarro, De Rossi; Taddei, Perrotta, Vucinic; Toni.

MILAN (4-3-3): Abbiati; Bonera, Nesta, Thiago Silva, Jankulovski; Flamini, Pirlo, Ambrosini; Beckham, Borriello, Ronaldinho.

DarthMakedon

Македонец
Член од
20 април 2008
Мислења
1.915
Поени од реакции
167
можни формации според миланњус :

ROMA (4-2-3-1): Julio Sergio; Burdisso, Mexes, Juan, Riise; Pizarro, De Rossi; Taddei, Perrotta, Vucinic; Toni.

MILAN (4-3-3): Abbiati; Bonera, Nesta, Thiago Silva, Jankulovski; Flamini, Pirlo, Ambrosini; Beckham, Borriello, Ronaldinho.

вака со Бекам напаѓач никогаш не ми се свиѓа, поарно Дињо зад Бориело и Хунтелар ама тоа е премногу напаѓачки :)

само се надевам дека ќе ги победиме и вака

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom