Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Ф

Фил Ајви

Гостин
Еве клипче за сите што мислат дека Дида е подобар од Абиати.

Инаку Адија ќе го видиме таму после Јунајтед, ќе го пушти Лео, само многу е важно првата да даде гол.

Слушајте го коментаторов, отприлика така викав и ја. :pos2:

Член од
10 октомври 2009
Мислења
2.955
Поени од реакции
1.349
Рома - Милан - веќе ги распродале сите карти :vozbud:
Можни состави:
La Gazzetta dello Sport reveals the probable line-ups:

ROMA (4-2-3-1): Julio Sergio; Motta, Mexes, Juan, Riise; Brighi, De Rossi; Taddei, Perrotta, Vucinic; Toni.

MILAN (4-3-3): Abbiati; Bonera, Nesta, Thiago Silva, Jankulovski; Flamini, Pirlo, Ambrosini; Mancini, Borriello, Ronaldinho.

Гол.цом

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.908
Поени од реакции
23.321
Дечки вака сеа, јас планирам да идем на Милан - Јуве, последно коло е незнам кога е точно терминот.
Али за такви мечеви се резервираат карти однапред, ако има некој кој е заинтересиран, али озбилно да си напраемо муабет, да видимо со превоз што како, да си купимо карте на време, да се организирамо од сега.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.800
Поени од реакции
49.844
^калкулираш да се решава титулата последно коло со Јуве и да бидеш дел од епска утакмица? :icon_lol:..
ја би идел, ама ни пари имам, а за пасош ми рекоа догодоина у јануар да се сликам :)
баш глеав на екслузив, цел автобус чушкари од струмица за пандев да го гледаат чим отишле, па ја мора бар еднаш да стапнам!!!
и за сабота се нервиram sea, собиранка има од форумов, таман мислев да дебитирам, а oно Милан е во сабота вечер исто, не знам како да се поделам на два дела сеа :|

и дајте бе некој што е во контакт со Пеце(член1став3) да го вратиме на форумов, ми фали ептен, звер беше, оптимиста неведен, ќе имаше шо да каже на последниве утакмици :)

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
и дајте бе некој што е во контакт со Пеце(член1став3) да го вратиме на форумов, ми фали ептен, звер беше, оптимиста неведен, ќе имаше шо да каже на последниве утакмици :)
Еј стварно...Некако вистина фали. :) Се зголемува позитивната енергија на форумов,поврзано за Милан и се надевам дека ќе продолжи така.
Јас на пример мислам,се надевам,дека ќе го поминеме Манчестер!Два дена по ред сонувам како ги тепаме 2 разлика Руни и компанија! :)
Јебига,само тоа ни останува,да се надеваме! :)

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.908
Поени од реакции
23.321
^калкулираш да се решава титулата последно коло со Јуве и да бидеш дел од епска утакмица? :icon_lol:..
ја би идел, ама ни пари имам, а за пасош ми рекоа догодоина у јануар да се сликам :)
баш глеав на екслузив, цел автобус чушкари од струмица за пандев да го гледаат чим отишле, па ја мора бар еднаш да стапнам!!!
и за сабота се нервиram sea, собиранка има од форумов, таман мислев да дебитирам, а oно Милан е во сабота вечер исто, не знам како да се поделам на два дела сеа :|

А фак, подигни студентски кредит ебаго.
А за у субота, јебига ќе идемо на собиранка и ја на мобилниот ќе пратим ливескоре.ком :pos2:

А за пеце ја пишав уште пред некоја недела, дека ми фали :/

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Јас откажав собиранка поради Рома - Милан,све беше спремно,баш ми се идеше али настанот на векот,Милан на телма неможам да го пропуштам :tv:

Член од
25 септември 2008
Мислења
342
Поени од реакции
63
јас одам за италија у јуни кога ке нема ништо ама барем ке го видам сан сиро и ке си купам од новите дресови ако се испаднати оти имам више еден од кака кој за мене ке остане еден од најдобрите играчи што играеле за милан со сето срце
се надевам на победа со рома ама најмило ке ми биде да го тепаме манчестер со 0:2 па макар одма после тоа да испадниме од лига на шампиони!!!

Член од
20 ноември 2008
Мислења
486
Поени од реакции
39
Да се собереме 12 души и еден да ни фали за Ј.Zanetti-Адриано да направи уште еден јузер !!!:music1:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom