Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
P

PewDiePie

Гостин
Убаво,со победа му ја затна муцката Лео на дебелиот лембед.....а Фестер изгледаше како издрогирана трудна жена што има проблеми со жолчката и константно ја пукаат киселини :pos2:

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.926
Поени од реакции
8.803
ајде головите ако може... ми кажаа Бориело постигнал убав погодок

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.398
Поени од реакции
25.239
Многу добро изигравме! Браво за сите!
На Дида не му се праеше кејфот кога Абијати го одбрани пеналот а? :pos2: Ако, добро е тоа, чим има конкуренција ќе има и желба за докажување и подобра игра.
Сите до еден играа одлично. Среда Фиорентина ќе ги згазиме::J:

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Абиати бе мамата 3+ ја чекав за паре последна на тикет, моеше да го пуштиш :icon_lol:

Ах ка не им закачивмо уште еден или пеналот да влезеше на крај ионака ќе тепавмо :tapp:
ај не жали сеа,ја уште еднаш би ја уплатил ако знам милан тепа :tv:

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.532
Поени од реакции
5.523
На Дида не му се праеше кејфот кога Абијати го одбрани пеналот а? :pos2: Ако, добро е тоа, чим има конкуренција ќе има и желба за докажување и подобра игра.
Што ќе му на Дида да се докажуе, пројде неговото време... се докажал он :)

P

PewDiePie

Гостин
Абиати бе мамата 3+ ја чекав за паре последна на тикет, моеше да го пуштиш :icon_lol:

Ах ка не им закачивмо уште еден или пеналот да влезеше на крај ионака ќе тепавмо :tapp:
Епа кога не веруваш во споствениот тим,играј ја 2-ка мушки ко мене :icon_lol:

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Честитки росонери :smir:
Супер изиграа сите денеска Рони најзаслужен за головите Пато после повредата изигра 3 утакмици а даде 2 гола 3,Бориело одличен гол,одбраната изигра добро не дозволија топката да стигне до Абијати :pipi:

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
Ајт честито перфектна игра може да кажам како Барса игравме со пасчињата браво браво само така сите изиграа топ освен Инзаги и Бонера:pos:Во среда сигурен сум во победа ова ми беше некако потешко гостување од Фиренца,овие Виола редовно си ѓи плескаме.И браво за Абиати си фати место а и повеќе мерак ми праи од месечаров,каква фаца напраи кога го одбрани пеналот овој:pos2:

И одиме на -4 тоа ќе биде одлично со оглед на двата порази во дербито.

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Честито победа сеа уште во Среда со Фиорентина да победиме и ќе биде добро,браво за целиот тим играа одлично и заслужено победија.Добро е што Абијати се враќа на голот за мене подобар е од Дида во моментов а и не прави киксови како него.

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.281
Поени од реакции
8.447
Ете тактичар, ипак Јанкуловски подобро изигра, и живна малце левата страна, но нема врска важно победивмо...
Живна ? Па незнам ти како гледаше после влегувањето на Јанкуловски... Она што го забележав е дека доста му се мешаше Амброзини во дефанзивата ! За мене тоа е лошо затоа што Амброзини не би ја вршел својата примарна работа да ги убива нападите на противниците само заради што би му го чувал газот на Јанкуловски! Значи по влегувањето на Јанкуловски видов 2 стартови 1 лош 1 добар.... И според мене не изигра добро се вклопи во одличната игра денеска!

Добро течеше овој натпревар она што највеќе ме радува се одличните 80 минути на Гатузо! После долго време и он влезе во елемент! Можеби во вистински момент многу ќе ни треба на Олд Трафорт! И среќен сум што не си замина само поради тоа што не би можел да го видам во друг дрес...
Се израдував кога го видов во игра Инзаги незнам што мислење имате ама он е роден за важни натпревари добро би било да го расположиме за со Манчестер! Ама тајмингот кога влезе беше доста лош!
Веќе 2 утакмици го гледам Неста некако ми е вкочанет во грбот... Да се надеваме дека забелешкава ми е лоша, а и уште полошо е ако сме го играле повреден!
Средината и нападот доста креативни добра игра на Пирло Роналдињо Пато Бориело ! Малце ќе го критикувам капитенов ! Некако ме плашат неговите испади напред дури и премногу напред со што при евентуална контра Пирло би требало да ја игра неговата улога!
Леонардо мислам дека повторно го извади максимумот. Многумина се клизнаа на овој терен па и победава ми беше повеќе од очекувана ние правиме само невозможни работи а тоа што е лесно на нас ни прави проблеми! Одлична поставеност после резултат од 0-1 се обиде да го направи она што треба да го направиме со манчестер да не примиме гол а да бидеме опасни во нападот преку добро израотени контри/полуконтри! Најдобар тест ќе биде во Фиренца таму ќе имаме слична задача како онаа на олд Трафорт!

Забелешка: Да бев на местото од денешниве стрелци славењето на голот ќе ми беше - Поглед кон галијани и покажување со раката кон Лео!

@Миланез поназад ти забележав пост дека Абате направил грешки во одбрана ! Јас не видов грешка само една една ситуација кај што испадна наивен после лошо подавање избрза да ја земе топката и направи фаул...

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.800
Поени од реакции
49.856
добра утакмица, добро е што ја отворивме школката порано денес ,пошто ако не се десеше тој гол на Бориело-автобусот беше спремен за паркирање у второ.

Амброзини-капитен у секоја ебана смисла, тотален емвипи оваа година во Милан, ненормално игра, секоја утакмица му е финале и гине ко да е последна!
Пато-еден од ретките што и на слаби утакмици дава гол. Да не беше оној гол денес, тешко дека ќе беше приметен по нешто.
Бонера лев бек беше поставен чисто ради подобрата дефанзива што ја држи за разлика од Марек, и добро го чуваше тој циганот, како и да е лош потег и да не се повтори!
Абиати-мене не ме убедува, џабе све, мене увек ќе ми биде страв од него, какви год одбрани давал и пенали бранел, трауматизиран сум од неговите испади кога беше помлад и тоа е тоа. Како и да е честито прв тим и за него, Дида упознај се со клупата брат.
Бориело-трет ваков гол, воедно и прв гол на гости ако памтам убаво-во добар момент е нема што, нека продолжи вака.

Фиорентина-гзот на шиење ќе ти иде :)
Телма што нема да ја даваат....кур да јадете!

Член од
20 ноември 2008
Мислења
486
Поени од реакции
39
Телма кур да пушат среда кога играа Интер-Парма ги даваа гнаси Inter Channel:toe:

Абиати да си остане на гол најубаво ќе биде...Амброзини гине алал му вера.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom