- Член од
- 17 декември 2008
- Мислења
- 4.232
- Поени од реакции
- 3.868
Што ќе ви таков играч?![]()
Точно од една страна сакаме Џеко од друга балотели е нема плус Балотели може да го испокара цел тим..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што ќе ви таков играч?![]()
Мило ми е што досега во Милан не сме имале некој таков играч,навистина не ни треба некој копиљ што ќе расипува атмосфера,а и не гледам некоја корист од неговата играТочно од една страна сакаме Џеко од друга балотели е нема плус Балотели може да го испокара цел тим..

Берлускони бил многу разочаран од резултатот со Манчестер и изјавил дека дури и оваа сезона Милан мораат се да освојат, а тоа ќе било постигнато со правилно користење на играчите односно бирање на соодветна прва постава каде секој играч ќе игра на позиција што најдобро ја знае... па затоа главен виновник за тоа што на Милан не му иде баш нај нај за да освои се, Белускони го гледа во тие што се одговрни за тимот ( за оваа изјава на Берлускони морам едно големо лол). И на крајот не заборавил да напомене дека е најуспешниот фудбалски претседател на светот
тука ги имате цитатите
Antonini 1 месец аут? :nesum:
http://goal.com/en/news/10/italy/20...fender-luca-antonini-faces-spell-on-sidelines
ај може ќе игра Замброта не Фабали :kesa:
А најтрагично од се е што знае дека лаже,составот е за 3-то место Сериа А и 1/8 финаке Л.Ш. толку,е сега што Лео вади максимум,што никој од играчите нема константна форма и што немаме адекватна замена за никој првотимец е крив само Берлу и никој друг.

Не би сакал Леонардо да замине од тимот по никој случај. Берлускони мора да разбере дека Леонардо нема голем избор на играчи. Еден Антонини да се повреди и толку, се стори од Милан. Не знам ни зошто Берлускони премногу очекува од Леонардо, не е крив чоекот.
Плус, Анчелоти кога беше тренер, шо ја имат онаја дибек фаца да го пцујав не ми беше жал, ама овај Леонардо, нонстоп со иста нажалена фаца и фризура наречена "тетратка" жал ми е да речам лош збор за него.:notnot: