Фала фала, нека се распали и кака кај вас јас него многу го поштувамРаспали Хунти а? У мамичето негово. Ајде нека рока голови, многу го поштовам.
Ќе не даваат и нас изгледа различен ден смо, циганите ќе играат сабота ние недела, инаку со Бари играмо на гости...Со кого играме во Калчо следен викенд? Овие пак Интер ќе ги даваат попаленково сега така кажа.
Во недела со Бари на гости играме во вечерен термин. Па во среда заостанатата со Виола. Инаку гледате ли интер тв, има шанси Наполи да ги земе сите три бода.Со кого играме во Калчо следен викенд? Овие пак Интер ќе ги даваат попаленково сега така кажа.
А наполи што промашуваааа ми мирисаа на гол ....ајдее наполиииииии :smir:Гледам јас моментално Пандев имаше голема шанса да пецне гол !
А уште кога се сетам и Наполи како не скинаа два, уште неможам да ги преболам.Да не губевме бодови против Ливорно и Болоња
А уште кога се сетам и Наполи како не скинаа два, уште неможам да ги преболам.
Па не се лош тим ама и ние (не) сме наивни да примиме два гола после 88 минута. :jaj:Ај да речеш па Наполи не се лош тим ама со Ливорно дома :jaj: