Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

Falcao

rossonero per sempre
Член од
28 мај 2008
Мислења
1.986
Поени од реакции
561
Бекам пред Гатузо. Мора да се напаѓа дома на Сан Сиро ...а со Бекам средниот ред ќе биде и те како креативен. :)
За во Манчестер може Гатузо да почне ако браниме резултат.

Моментално единствена слаба точка ни е лев бек ...ако игра Фавали, Нани/Валенсиа ќе си играат курот со него.

Можно е Инзаги да почне.:baeh: искуството е битно во ЦЛ.

Член од
27 октомври 2008
Мислења
1.237
Поени од реакции
30
Треба добра одбрана над Руни и Валенсија.
И нетреба да се форсира многу на еден човек ( Роналдињо )
ИИ не треба никакво бранење во двете утакмици
- А за формацијата 4-4-2 е најдобро оти ако се игра со 4-3-3 ништо не правиме, оти Ман игра со 4-5-душу во средина ( Руни и Бербатов? )- се шпицови. пс: Ќе ја контолираат цела средина.

Forza Milan !!! Уште 3-дена :vozbud:

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Фавали изигра топ како бек во петокот.Во вакви утакмици искуството е многу битна ствар.Не е ова против Лече,Ливорно и такви ред други гз екипи па да се бранат со 27 души и да не може да им се припари до гол.Манчестер ке се обиде да даде гол,па мора да им го начукаме здраво за да незнаат што ги знашло
Изгледа не сме гледале иста утакмица :toe:
За првиот гол санчез го изврте за 360 проценти му се крена притисокот на старчево.За вториот гол исто така тој беше крив сите искочија понапред да му направат офсајд на Ди натале само овој остана и ни го бувнаа :vozbud:

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Лев бек најдобро е да игра Замброта десен Антонини или обратно и двајцата имаат играно на двете позиции.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.798
Поени од реакции
49.820
Гатузо според мене не треба да игра, ако се бира меѓу двајца деструктивци нека игра Фламини пред него поарно, мене Гатузо не ми е за на терен.

Фергусон после утакмица на некои интерашки куртони им ветил дека ќе го елиминира Милан. Рекол дека ова било скроз друга приказна од минатиот пат и дека видел се што му требало, Милан биле зависни од Пато и дека Пато ако играл Бекам ќе бил на клупа. ( ова ми е веројатна претпоставка)
Мене од цел Манчестер само од Фергусон ми е страв :)

Лево, ако Антонини е повреден нека се спрема Замброта да влезе место него(скоро спремен бил), Десно, Абате нема ваљда и оваа утакмица да ни ја усере, мислам не би имало смисла воопшто да е таков лудак : )

Milan4o

Ehehe
Член од
9 јануари 2008
Мислења
164
Поени од реакции
1
Подобро Бекам да не игра, заш нема да пружи max зашто пријателски е настроен спрема „неговиот “ тим... а Хантерот нека почне прва :smir:

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
Т. Силва вчера вежбал во теретаната на Милан и не почуствувал никакви болки па може да се очекува да биде стартер против Манчестер. Заедно со него вежбале и Сидорф и Антонини

Инаку Бориело ќе го пропушти натпреварот против Манчестер па повторно голема шанса за Хунтелар

http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=17940

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
^Можда и боље што ќе добие шанса Хунт...имам осет дека тој ќе го испрати Манчестер дома ! :vozbud:

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Подобро Бекам да не игра, заш нема да пружи max зашто пријателски е настроен спрема „неговиот “ тим... а Хантерот нека почне прва :smir:

не кажувај вицови еј ме насмеа ептен..Бекам сака да се докаже да игра на СП летоска и игра се подобро и подобро трча,покрива и назад и напред незнам како процени ова..

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
3 од 5те причини зошто Мен ју ќе не тепале ..неможам да се изнасмеам :pos:

Experience::tv:
For the past two seasons, United have cut a swath through to the finals of the Champions League, beating the best teams that the continent had to offer

Evra will hassle and harry at every opportunity in the opposition half, Darren Fletcher will prevent Andrea Pirlo from having the time and space he needs in order to wave his magic wand and Wayne Rooney will test the mettle of a fragile defensive duo of Alessandro Nesta and Thiago Silva.

Флечер ќе го запре Пирло ..ЛоЛ
Нашите дефанзивци биле кршливи за разлика од Фердо и Видич кои цела сезона се без повреда.. :tv:

Milan are muddling on with much of the same number as those ties but have replaced the likes of Maldini and Kaka with players of inferior quality.

За него играчите како Пато,т.Силва,Дињо итн...се многу послаби од Малдини и Кака... Абе дај човече..кои дебили работат на гоал.ком ,му пишуваат коментари од типот:Dude,u are totally obsessed with man utd

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom