Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Ќе игра Фердинанд, а и Видич можеби.
Најверојатно така ќе ни изгледа одбраната:

ВДС

Рафаел(Браун) Фердинанд Видич(Еванс) Евра
ооо па немате гајле бе...штом така многу тешко ќе биде...Евра е најбољи лев бек според мене.. :toe:
Како ни фали еден таков сега..партали би праеле со Дињо :/

Ф

Фил Ајви

Гостин
Наводно Лео не го играл Бекама повеќе против Удинезе бидејќи го чувал за "специјалниот меч" за него против Јунајтед. Шансите да биде стартер се некаде 80 %. Исто така додал дека англичанецот е перфектен играч, може да игра на која било позиција во средината и дека тактички е одлично поткован. Искрено би сакал да е пред Гатузо.

Cuore Rossonero

Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Наводно Лео не го играл Бекама повеќе против Удинезе бидејќи го чувал за "специјалниот меч" за него против Јунајтед. Шансите да биде стартер се некаде 80 %. Исто така додал дека англичанецот е перфектен играч, може да игра на која било позиција во средината и дека тактички е одлично поткован. Искрено би сакал да е пред Гатузо.
Мора да се има на ум дека Мен.Ју повеќе ќе напаѓаат од Удине така да не е лошо да имаме 2ца деструктивцки ,бидејќи бекам е послаб дефанзивно... и покрај тоа што Гатузо не е во форма тој е животно на вакви натпревари,да бев јас Лео,повеќе би размислил за ова :)

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Мора да се има на ум дека Мен.Ју повеќе ќе напаѓаат од Удине така да не е лошо да имаме 2ца деструктивцки ,бидејќи бекам е послаб дефанзивно... и покрај тоа што Гатузо не е во форма тој е животно на вакви натпревари,да бев јас Лео,повеќе би размислил за ова :)
Ти текнува што направи првата со интер ?
Бекам пред гатузо мора да игра...готов е гатузо не е тој што беше + од него не можеме да очекуваме да постигне гол имаше 999% шанса против удинезе у голман спуца а од таа позиција мора секој играч да погоди да беше Бекам или било кој друг играч ќе беше подруга работата.

Ф

Фил Ајви

Гостин
Мудар е Фергусон, нема да ризикува со офанзива, сигурно забележал дека има шанси при контра, но ние мора да ризикуваме поофанзивно со Бекам, барем да стекнеме еден гол разлика зошто после тешко ќе биде на Олд Трафорд да се даде гол. И не се секирај за дефанзива од страна на деструктивци, тука Капетанот царува. :)

Cuore Rossonero

Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Ти текнува што направи првата со интер ?
Бекам пред гатузо мора да игра...готов е гатузо не е тој што беше + од него не можеме да очекуваме да постигне гол имаше 999% шанса против удинезе у голман спуца а од таа позиција мора секој играч да погоди да беше Бекам или било кој друг играч ќе беше подруга работата.
Вчера беше дупка,али он секогаш знае да изненади,да пукне... да не биде многу лесна средината со двајца плејмејкери Бекс и Пирло...мислам дека ако браниме резултат за реваншот во Манчестер Лео сигурно ќе го игра рино пред бекс..а сеа првата може и Бекс да игра

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Ако игра Гатузо од него јас само едно ќе очекувам а тоа е црвен картон за разлика од Бекам кој што може да намести/даде гол

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.281
Поени од реакции
8.447
Сепак мислам дека во моментов повеќе ни треба играч кој умее со топката отколку играч кој би требало да касапи на средина... ама најлошото е што Гатузо и тоа не го прави во најдобро светло во последно време!Бекам е доволно кадарен да затвори на средината а најдоброто од него што уствари ќе ни треба на овој натпревар е играта во која што би требало да имаме посед да ја криеме топката!

Едно е сигурно Акциите треба да им ги кратиме на почетокот така да Амброзини треба да го покаже најдоброто сега! При минимално водство добро би било да го имаме Сидорф во тимот он е тој што би ја спуштил топката и би направил разлика би ја успорил играта! Средниот ред ќе одлучува а нападот мора да казнува !

Уште ме мачи отсуствоо на Антонини има некој некоја информација до кога е повреден и дали има некаква можност да биде во комбинација за овој натпревар?

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Има ли некој претстава како би изгледал тимот за со Манчестер ?

Ф

Фил Ајви

Гостин
Има ли некој претстава како би изгледал тимот за со Манчестер ?
Дида*

Абате---Неста---Силва---Фавали

Бекам---Амрозини
Пирло

Пато---Роналдињо
Хунтелар

*Иако ја радо би го видел Абиати на гол.

Антонини тешко после повреда да биде прва постава.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Дида*

Абате---Неста---Силва---Фавали

Бекам---Амрозини
Пирло

Пато---Роналдињо
Хунтелар

*Иако ја радо би го видел Абиати на гол.

Антонини тешко после повреда да биде прва постава.
Само едно не ми се свиѓа а тоа е Фавали :tapp:

Mike Tyson

Never,never,NEVER GIVE UP!
Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
Само едно не ми се свиѓа а тоа е Фавали :tapp:
Фавали изигра топ како бек во петокот.Во вакви утакмици искуството е многу битна ствар.Не е ова против Лече,Ливорно и такви ред други гз екипи па да се бранат со 27 души и да не може да им се припари до гол.Манчестер ке се обиде да даде гол,па мора да им го начукаме здраво за да незнаат што ги знашло

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Фавали изигра топ како бек во петокот.Во вакви утакмици искуството е многу битна ствар.Не е ова против Лече,Ливорно и такви ред други гз екипи па да се бранат со 27 души и да не може да им се припари до гол.Манчестер ке се обиде да даде гол,па мора да им го начукаме здраво за да незнаат што ги знашло
Море какво искуство боље Јанкулоски нека игра не заебaвај:) ко авион Руни ќе оди покрај него..Милан ќе се брани и ќе оди на контри како и обично а тоа и најдобро им оди :).

Mike Tyson

Never,never,NEVER GIVE UP!
Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
Море какво искуство боље Јанкулоски нека игра не заебaвај:) ко авион Руни ќе оди покрај него..Милан ќе се брани и ќе оди на контри како и обично а тоа и најдобро им оди :).
Кои црни контри бе,дома игра-треба да даде гол!
Руни ке си има работа со компјутерот Неста и со бикот Тиаго

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom