Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Премногу осеќате,пазете вистински да не го осетите кога ке би биде збрцан.
Не очекувам премногу но очекувам Милан со цврста игра и со стабилен среден ред да иде даље у Лига Првака:)Па пичка му матерна ваљда бољи се нашиве од Керик,Флечер,Сколс и Гигс
Гигс нема да игра. :)

Премногу осеќате,пазете вистински да не го осетите кога ке би биде збрцан.
Не очекувам премногу но очекувам Милан со цврста игра и со стабилен среден ред да иде даље у Лига Првака:)Па пичка му матерна ваљда бољи се нашиве од Керик,Флечер,Сколс и Гигс

Нани го забрае

Една утакмица изиграло циганчето и на глава ми се качи колегата. Греотицата му се погодил денот, Кварезма попрво ќе стане играчиште него овја :pos2:

И Валенсија замената за Роналдо, прима топка, оп со ногичето десно и центаршут. Само не ми е јасно како одбранбениве у Англија не го научија више :toe:

Нани го забрае

Една утакмица изиграло циганчето и на глава ми се качи колегата. Греотицата му се погодил денот, Кварезма попрво ќе стане играчиште него овја :pos2:

И Валенсија замената за Роналдо, прима топка, оп со ногичето десно и центаршут. Само не ми е јасно како одбранбениве у Англија не го научија више :toe:
Не се јаки као у Италија одбрамбените. Не знам страв ме фаќа кај Абате или Антонини како ке помине. :icon_lol:

Незнам дал ќе игра Антонини, мада ја би го стаел Замброта со Манчестер лево.

мое мислење е ако не играе неста готови сме.јас бев најрадосиниот шо ни падна манчестер ама вака каа а гледам одбраната без неста се плашам и тоа ногу!!!

мое мислење е ако не играе неста готови сме.јас бев најрадосиниот шо ни падна манчестер ама вака каа а гледам одбраната без неста се плашам и тоа ногу!!!

Би требало да игра Неста, карпа човек е...
Сеа со Удинезе се најавуе дека ќе биде у стартен состав.

dadadddawwwwwwww.png

Можен состав! :toe:

бтв: Нема да не даваат на Телма?

Можен состав! :toe:

бтв: Нема да не даваат на Телма?

Нема да не даваат еве сега проверив...http://www.telma.com.mk/
Него сите што немаат сателитска или не фаќаат од програмите на кој ке се дава милан ви препорачувам да глеате преку СопКаст сликата е океј,и не сецка ич

И официјално Fly Emirates на нашите дресови,нека е со среќа
Milan-Fly Emirates: it's official.

Уф....што сакам во вторник да ги дупнеме оние пиздине од манчестер...

за составот вечер доколку некој мене би ме прашал ја би го извадил гатузо и би го стаил бекам.Другите се добри само малце би подразмислил дали вреди да му се даде шанса на фавали пред јанко или бонера

Пазите вечер Ди Натале кршење кичма на Абате :)
У куп го направи лом Замброта што е многу подобар од Абате дефанзива, можем да замислим на овој што ќе му се деси, само да не му е денот на Ди Натале и ќе биде добро :)

добар е составов само може Лео на место на Гатузо да го стави Бекам...ипак може да намести подобро некоја топка за Хунтелар:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom