Јас мислам дека има, ако не сум во право слободно нека ме поправи некој.Мансини нема италјански пасош? Игра и Италија од 2004 нели?
OMFG! Уште не бил изматуфен до крај,али сепак мислам дека си играат good cop bad cop као Галијани усрал и сеа у лето Берлу ќе глуми супермен со тоа што ќе донесе играч од одбрана,well daaa прецедателе се разбира дека ни треба човек од одбраната и не само ти цел e. свет може да види!На Берлускони не му се допаднал трансферот на Мансини во Милан
сметал дека Милан немале потреба од играч на таа позиција и незадоволството му го искажал на Галијани. Колку што успеав да разберам, мислам дека рекол и дека доколку Милан воопшто требале да земат некој, тоа требало да биде играч од одбраната
RESPECT brat4ee FORZA _ MILAN FOREVERRR :smir:Bravo za potegot sto go zemaa Mancini mnogu mi se sviga igracot uste vo Roma dodeka igrase i stvarno mislam deka ne e los kolku sto go pravat sega Interasi deka ne fatil mesto ili nesto drugo,kolku igraci od svetska klasa propadnale vo toj maler tim ni sami oni neznaat ama mislam deka ke im pokaze deka ne e los i sam po izjavite rekol deka mnogu sakal da igra vo Milan zasto imalo taktika i slicno igrane ko vo Roma.
A sto se pravat Interasi sega mnogu gordi i mnogu jaki ke gi vidime so Celzi vo liga na sampioni,poentata mi bese deka vikaat vi davame igrac vi davame igrac da ste pojaki niv ne im bil vo plan a jas ke im kazam sega ko preska sto pisav i na idividi dase setat malku kako postanal timot Inter,ako ne se sekavaat da gi potsetam deka postanal od vtorite i tretite postavi na Milan sto nemozele da izborat prvotimski status nego da ne se zamaram so toa.
Mnogu mi e merak sto dojde covekov,a i baska mnogu me raduva sto ne go pustija Huntelar na pozajmica.Ima uste mnogu igrane do krajot na prvenstvoto mada mislam deka de bide mnogu tesko ama sepak nema dase predademe lesno.
Golem pozdrav do site Milanezi i mnogu sreka na narednata utakmica so Bolona...FORZA-MILAN-FOREVER.....:helou::helou: