Абате,Фавали,Бориело се надевам дека уште вчера си отишле од Милан
освен Абате другиве двајца не знам зашто ти се криви, Бориело сам во шеснасетесник со Самуел и Лусио е неизводливо да даде гол, значи неизводливо, онака шанса нема, он се труди се бори, се бутка се тепа. ама толку се може со нив двајца, му требаше потпора а Пато не беше тука.
Фавали како очекував-добро одигра, не однесе на душа ниеден гол, а и имаше неколку добри потези јадниот за дивно чудо.
Абате е човек што во нормални услови и во нормален тим, би бил преку сила замена за десен бек а во ниеден случај првотимец, ама тоа е муебет што некој друг треба да го мисли.
Бар за десен бек ќе мора да се интервенира додека трае роков ако ништо друго, од Антонини бев задоволен, човекон и глаата си ја растури на крај
Мене искрено Гатузо највеќе ме разочара, не можам да си објаснам што улога имаше на терен, ништо продуктивно не направи, Сидорф исто така, влезе потроши 3-4 топки со некои чудни пасови, две од немајкаде шутна у публика и толку, ама бидејќи влезе од клупа не можам да го кривам.
Се на се, во ситуација во која бевме без двајца клучни играчи во дефанзивата и нападот и со дебилен судија што не унакази, и од ова сум задоволен.
Животот продолжува нели, наредно коло со Ливорно сме дома со Пато и Неста се надевам, а Интер е со Парма(мислам на гости) без Лусио и Снајдер, таму лесно нема да поминат. Сеа ќе мора да се брка до крај, тоа е, еби му мајката.
Исто така веројатно е дека после утакмицата од купот у среда со Удинезе, Хунтелар ќе иде во Евертон на позајмица, па сеа нека му ја мислат со што ќе ја пополнат и таа празнина ако се деси.