Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Не бива вака!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111

нето ми кочи еј не го бива за ништо а од згора се нервирам и од милан па ке пукан еј!!!!!!

Мора нешто да се мења во играта..за почеток доволно би било Хунтелар а ако не иде и така спасот е во супер пипо

луѓе свесни ли сте што се дешава? неможам да се соземам...
Non e possibile..E zurigo che giocha meglio del Milan !!!:nerv:
како и да е верувам во Лео,ќе ја свртат оваа !:toe:

Vide баниран од тема.

луѓе свесни ли сте што се дешава? неможам да се соземам...
Non e possibile..E zurigo che giocha meglio del Milan !!!:nerv:
како и да е верувам во Лео,ќе ја свртат оваа !:toe:

Богами ако продолжиме вака ја вртиме 100% :smir:

Ова стварно не можам да го објаснам јас, ваква неангажираност и мрза немам видено досега. Па и на пријателски средби многу појќе се ангажирале. Ама буквално сите се ко баби и играт како да е 3-0 за Милан.

Не ми се верва дека ваков бос тим ко Цирих ќе му ја еби сезоната. Ама буквално никаква идеја нема во играта. Мора да се менва нешто во второ полувреме, ама и јас незнам шо. Јас да сум го клава Хунтелар место Амброзини и нека се вадат очи до крај, дали е пораз или нерешено сеедно е, мора да се оди на победа.

Роанлдињо и Амбросини потфрлаат, тоа што до сега го правеа денес не го прават, а и одбраната, слабо трансформација за офсајд замка, а и страничните бекови не си помагаат со централните, но одбраната не е проблем ова полувреме, средниот ред е, сеа што би било подобро да се стори, да се извади Амбросини и на негово место да влезе Фламини или Хунтелар, мислам дека тука ќе биде дилемата, или пак да излезат и Амбросини и Бориело и второ да се започне со Хунтелар и Фламини.
Ајде ќе почекаме и ќе видиме, нема ваљда да дувнеме.

Ја колку што забележав 90% од долгите одат Сараево мора да се поправат малу..

Знаев дека ќе има вакво нешто на овој натпревар, ако не тепате молете се ние да не изгубиме :)

Не го сваќајте ова како провокација само ме интересира доколку вака останат работите дали идете даље ?!?!??!

Знаев дека ќе има вакво нешто на овој натпревар, ако не тепате молете се ние да не изгубиме :)
Молење у црква братче,ако не тепаат ништо не ги спасува!
Кога веќе толку утакмици изигравме 1-2 и 2-1 и оваа нека биде една од тие ! :smir:

Не го сваќајте ова како провокација само ме интересира доколку вака останат работите дали идете даље ?!?!??!

Ако победи реал одиме ако изгуби реал не одиме и ако е реал заврши нерешено мислам дека одиме пак...:toe: значи Реал мора да победи ние ако изгубиме!

Ако победи реал одиме ако изгуби реал не одиме,а ако е нерешено мислам дека одиме пак...:toe:

Точно ако изгубиме ние не дај боже одиме понатака само ако Реал Мадрид не изгуби.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom