Јас значи озбилно више почнувам да се курчам на овие постови за Хнтелар ... Што сакате сега да се форсира нешто што неиде ? Колку шанси му се доадоа 7 утакмици се повеќе од доволно за да може да се види
НЕШТО од него! Случајно да не има некој таков сега да каже еј не е така ? Немој да има зашто за играчов не ми се дискутира више и ќе отерам некого у ПМ! По неориентирано суштество во шеснаесетник немам видено! За репрезентација иста песна со италија ако не се лажам и најлоша оценка имаше
После јас сум играл менаџер а уствари овој играч освен на менаџер кај на друго место бил добар? На 25 години искочи од таа ебана холандија тоа ли е играч бе? Па и кога дојде некои од вас леле во Реал даде 3 гола на полусезона јаката муда !
И да ве прашам што му фали на Бориело? Се врати он му тргна на Милан колку толку се ослободи простор за Пато колку е позабележлив во играта а не како овој ДУХ па добро бе има некој од вас видено да му се земе топка кога се гради? Сте приметиле дека не се плаши и иде кон топката цело време а не како некои готовани кои чекаат од небо топка за да даде гол!