Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.281
Поени од реакции
8.447
Зашто мислам дека и Јуве немаат право да купат не е вропски играч тие го купија Диего Мело а и Касерес не е европеец мислам дека и они не смеат за тоа сеуште не е нивни:smir:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.059
Поени од реакции
45.807
Диего и Мело имаат европски пасоши ако не се лажам.

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.281
Поени од реакции
8.447
На пријателската Италија и Албанија до 19 години нашиов Ѕигони постигнал 2 гола во победата од 5-0

Може да го биде дечково БРАВО

Член од
18 јули 2008
Мислења
636
Поени од реакции
122
And yet си го уништивме нон еу местото за црнчено :tapp:
Црнче, црнче ама за 2 до 3 години ако праи партал ќе се колнеме у него :)

PS: Да не знае некој како се праи фонтот кириличен на Google Chrome? Цело време пишувам на мсн или било што па копирам тука од што неќам да пишувам на латиница :tapp:

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Ја пишувам од Chrome и немам никакви проблеми иначе и ја се слагам дека за 2-3 па нека бидат и 4 год.тоа црнчето ќе биде многу добар играч и мислам дека вреди да се зачува.Незнам дали ви текнало ама начиве може одма да го дадат на позајмица кај некој и пак да имаме 1 non-EU место или може ќе отпуштат некој.
П.С.Нели се испразнија места за non-EU играчи со отпуштањето на Карадачио и тој другиот Уругваец???:salut:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.910
Поени од реакции
23.321
Ја пишувам од Chrome и немам никакви проблеми иначе и ја се слагам дека за 2-3 па нека бидат и 4 год.тоа црнчето ќе биде многу добар играч и мислам дека вреди да се зачува.Незнам дали ви текнало ама начиве може одма да го дадат на позајмица кај некој и пак да имаме 1 non-EU место или може ќе отпуштат некој.
П.С.Нели се испразнија места за non-EU играчи со отпуштањето на Карадачио и тој другиот Уругваец???:salut:
Да, али го пријавимо Силва и сега Адија, или у превод фулл сме

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Силва затоа и чекаше пола сезона.Мораше да почне во нова созона.
А се ослободи место само со Виудез,затоа што Кардачо имаше италијански пасош...:)

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
изгледа сме играле пријателска со некој локален клуб,сме тепале 2-0,Пато дал 2 гола,еден во првата минута...FoRzA Rossoneri ! ! !

FikoX

Impossible is nothing
Член од
13 август 2007
Мислења
2.850
Поени од реакции
128
изгледа сме играле пријателска со некој локален клуб,сме тепале 2-0,Пато дал 2 гола,еден во првата минута...FoRzA Rossoneri ! ! !
Против Милан Примавера играле

За Милан настапиле:

Dida; Abate, Kaladze, Favalli, Antonini; Ambrosini, Flamini; Pato, Seedorf, Ronaldinho; Borriello.

А за Милан Примавера:

*Storari, Ghiringhelli, De Vito, Romagnoli, Pedrocchi, Meregalli, Oduamadi, Novinic, Gaeta, Merkell e Schenetti.

*Сторари бранел кај младинците

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.281
Поени од реакции
8.447
Незнам зашто ама мислам дека правилото за не европски играчи не е така како што некој погоре го сватил
Секоја година може да се купат 2 нови не-европски играчи значи нема врска тоа што Виудез/Кардачио си отишле тие се земени лани и немаат допирна точка со годинава ! Секоја сезона може да се остварат по 2 не-европски трансвери тоа годинава се Тиаго Силва и Адијах (ако дојде) :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom