Марли
Tci
- Член од
- 30 јануари 2008
- Мислења
- 13.908
- Поени од реакции
- 23.321
кое е црнчево,шо игра некој клип нешто од него..?
17 год, а више игра у прв тим на Феенорд, АМФ игра и десно у средина, у холандија више го завикале новиот Сидорф.
кое е црнчево,шо игра некој клип нешто од него..?
НЕ :tv: Јас мислам ке си иде у Ајакс во лето Сидорф,беше звер додека беше сега веќе не еБацитo е одличен! Интересни ми се сите нигерчиња со тој стил суканиците до колена
Тоа е добро се само има 18 години тоа ме буни неможе да се остави играта на дечишта! А и е најавен како замена за Сидорф еве овој да почне за 2-3 години да игра ама па сидорф да го гледам ли уште 2-3 години во прв состав ?(рофл)
И ја би пре за Џеко. А Фабијано тешко да ни го дадат, се заебававме летото, а растура 13 натпревари, 10 гола, безброј асистенции(не ве лажат очите, не му се бројат асистенциите ).Не ми се свиѓа каква градба физиономиа има овој французов, повеќе сум за некои баш фудбалски градени играчи, који личат на фудбалери ахахахах, озбилно, Џеко е она вистинското, наликуе на Шева, ја пре би него да го земеме, па веќе ако го фрламе Хунтелар, само Џеко треба да ни биде опција, никој друг. Има у џеко нешто, се надевам дека ќе ги згази на Португалија и ќе игра на светско, па со тоа и ќе му се зголемат амбициите да оди у некој појак клуб.
Ќе го видимо Астори... следна ни е со КаљариА овој Астори што ни е на позајмица во Каљари одлично игра во последно време, на последните две утакмици од Миланњус има по 7.5 и 7 оценки. Не е лошо да се врати овој играч. А и Ожуси има 7 оценка ова коло.
Еј а заинтересиран е Милан за играчов,зш ако сме одма да даваме пари овој е ѕвер како ги поминува ко деца.
Добро е тоа за Силва. И Роналдињо заслужува повик, ама поарно нека си седи, немој да се повреди, после шо ќе праиме.Дунга го повикал Силва за пријателските на Бразил. Детево се наметнува полека полека,ке биде еден од најдобрите дефанзици за година две
Сидорф сонува да игра во Премиер Лигата ај можда на 37 год
ЛШ,приоритет ,како и секогаш !
аааааааааааа Гатусо пофраер е
долче габана е ова бе Пецко, у ова и Миланез' на човек може да заличиаааааааааааа Гатусо пофраер е
Kolata na Gatuzo, ukradena pred 3 godini vo Italija, najdena vo Tirana...аааааааааааа Гатусо пофраер е
Не сум сигурен дека ни треба овој играч,мислам дека игра десно крило,ако земаме десно 100 пати подобро да го земат Красич...иначе,многу често го имам гледано и воопшто не ми се свиѓа,има само брзина и изводи некои дриблинзи во место а уствари незнае топката кај му е.бтв...колку години има?и од кај тоа дека почнале преговори?:smir:Милан започнал преговори со Удинезе за Симоне Пепе одличен играч навистине ми се свиѓа како игра,многу брз а и во последно време го гледам со настапи за репрезентетација на Италија..може брзо да се вклопи.Милан има многу добри односи со Удинезе се надевам на добра зделка ама ако бараат над 15м нема шанса тоа е границата за ќелавиот