Случајност или наместен натпревар?

Od avion se gleda deka e namestena.Pa kako moze odbranbenite igraci da im ja poklonuvaat topkata na protivnickite napagjaci i posle da begaat od niv. :tapp:
Treba malku nivna skola da zememe vo pogled na mestenjeto:pos::pos::pos:

Хахахахахахаха, сега ќе отварав тема но Бобиче ме претркал :pos2::pos2::pos2::pos2:
Погледнете како ги пуштат.Само приметете кај 1,15-1,16 тој му ја зима топката несакајќи и гледа како пак да им ја врати за гол да дадат :pos2::pos2::pos2::pos2:

:pos2:LOL ne mozam da se soberam,znaci i ova uspeav da go vidam.lele kako im ja podava topkata da dadat gol,kako li begaa od topkata,a tia drugite samo kako slavea na golovite:pos2:

102.3 посто е наместена ахаха живи смешки па у мало не се дава 9 гола за 9 мин не ме зезај

Како бе наместен, натпреварот си е во ред, Мото Клуб е тој што го наместил резултатот 5:1. Тие сакале да ги зафркнат и луѓето си запнале за да ја докажат правдата, кој всушност е за влез во првата лига.:kesa:

Де бе може гостинските играчи нешо земале во тие 9 минути :)
хехехе
Како ги пуштаат само...
хахаха
Лудило

Местена е бе...нема шанси 9 гола,за 9 минути да даат...:uvo::uvo::uvo:

Многу добар меч, не му вадете муабет на тимот што победи стварно е многу добар. :olee:

Како може да е наместена утакмицата кога после секој гол трчаат да се радуваат фудбалерите. Мислам дека противничките играчи се изморени па не можат да пружат соодветен отпор. Легитимна утакмица во која домакините се дополнително мотивирани па е дојдено до ваков резултат кој по малку е чуден.

a

Како може да е наместена утакмицата кога после секој гол трчаат да се радуваат фудбалерите. Мислам дека противничките играчи се изморени па не можат да пружат соодветен отпор. Легитимна утакмица во која домакините се дополнително мотивирани па е дојдено до ваков резултат кој по малку е чуден.
Озбилен си?

Темата повеќе е за сеир . Ова не треба да се смета за местење туку за најсмешни видео инсерти.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom