NBA сезона 2009/2010

Член од
2 октомври 2008
Мислења
1.016
Поени од реакции
50
Каква утакмица само се изигра во Денвер..:pos2:
На една секунда до крајот Голден Стејт води со еден разлика 122-121. Денвер се во напад. J.R. Smith ја прифаќа топката околу центарот..брзо шутира од невозможна позиција меѓу два играчи на Голден Стејт and guess what шо би рекле американците.. Smith изнудува фаул:pos2: Му даваат да шутира 3 слободни, две погодува, победа на Денвер 122-123:motor:

Провокаторот

Провокатор до СМРТ !
Член од
6 декември 2009
Мислења
33
Поени од реакции
3
На една секунда до крајот Голден Стејт води со еден разлика 122-121. Денвер се во напад. J.R. Smith ја прифаќа топката околу центарот..брзо шутира од невозможна позиција меѓу два играчи на Голден Стејт and guess what шо би рекле американците.. Smith изнудува фаул:pos2: Му даваат да шутира 3 слободни, две погодува, победа на Денвер 122-123:motor:
Јако било нема што :)

InSuLaNeR

A man who never was a boy.
Член од
13 јули 2009
Мислења
878
Поени од реакции
107
На една секунда до крајот Голден Стејт води со еден разлика 122-121. Денвер се во напад. J.R. Smith ја прифаќа топката околу центарот..брзо шутира од невозможна позиција меѓу два играчи на Голден Стејт and guess what шо би рекле американците.. Smith изнудува фаул:pos2: Му даваат да шутира 3 слободни, две погодува, победа на Денвер 122-123:motor:[/QUOTE

Супер и тие еднаш да победат!!

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Т-Мек побарал да биде трејдуван. Биќе весело нареднава недеља. Ајде нека напрае некоја комбинација Џо Думарс и нека го донесе у Детроит, и така планирам нов дрес да си земем. Овја од Чонси стар ми е више :pipi:

T

the Carpenter

Гостин
На Sport Tv, оваа португалскава спортска телевизија секоја вечер пренесуваат баскет. Вчера ги гледав Далас и Детроит.
Вечерва ќе ги пренесуваат и Бостон со Мајами.

Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
Ако ја има на пакетот шо е 3 МАКС ТВ ја имам, ако ја немам стримс че да биде :)

InSuLaNeR

A man who never was a boy.
Член од
13 јули 2009
Мислења
878
Поени од реакции
107

Само да играат овие двајца!!!

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
http://www.nba.com/2010/news/features/david_aldridge/01/06/arenas.suspended/index.html?ls=iref:nbahpt1

НБА го суспендира Џилберт Аренас на неодредено време поради инцидентот кој се случил у соблекувалната на Визардс.

Иначе баш читав за ова пред некој ден, идиотов извадил пиштол кој го чувал у шкафот негов (незнам како им е дозволено ова) и го вперил кон неговиот соиграч Критентон :tapp:. Наводно Аренас му должел пари, па овој му досаѓал итн.

Аренас се бранел со тоа дека било шала и дека пиштолите ( чувал 2 тука ) ги ставил туе за да не бидат дома у близина на неговите деца

Kajgana Shop

На врв Bottom