NBA сезона 2009/2010

M

Mario Gómez

Гостин
Дирк помалце влегува во форма, gooo Mavs.

Houston , чувајте се.:vozbud:

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.940
Поени од реакции
8.841
Озбилен си ???
-Нема
овој можеби би е од генерацијата фанови на Леброн, па не знае што се дешавало пред 4 год во нба, ама барем дечкото поштено си праша :) замисли ќе бара на гугл дали Ајверсон има шампионски прстен во нба :pos2:

Член од
3 декември 2007
Мислења
466
Поени од реакции
30
By Man!!!

Iverson ne e za vo Evropa ne ni 6esti igrac,gi poremeti DURANT,polovicni
Orlando,dobra kosarka,Suns se rodija odnovo NASH,
igra kako koga bese MVP,cto e so ovoj Washington,
19-63,pa li vaka, igrajte be luge kosarka aman vise,Arenas se ubi od
promasuvanje,me kutkaat ama Respect za STAT AMARE,uste sega
se cpekulira za idninata na LeBron,mislam deka e jasna,Free e i
drugata sezona vo NY,Yankees se sampioni pa od drugata
sezona ke brkaat prseten i vo kosarka,80%sum siguren,ako
primetivte koga zavrsi posle natprevaroot bukvalno celo edno
geto za cestitanje mislam vo petokot so NY,najdobriot drugar
i vinovnikot koj ke igra vo Madison Sguare Garden,mislam na
Jay-Z,Alex Rodriguez,CC Sabathia spored mene naj dobriot frlac,
na planetavaa...gradot ima dux i publika koja znae se da ceni
ja bi sakal i toa kako da dojde?moi pretpostavki,da uzivame
vo prekrasnata NBA,sezona pozz i uzivajte ke bide naj izramneta,
skoro site timovi barem po ednas ki izgledav,odlicna izramneti se
site igraat kako da imaat sansa za prsten nema Respct kon nikogo Bye!!!

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.941
Поени од реакции
30.930
Ало брат ставај точки, запирки. Смири се малку, иди напи се водичка.Ништо не те разбравме што сакаш да кажеш. Инаку Ајверсон е класа играч, и сигурно не се во право овие од Мемфис. На времето цела Филаделфија ја носеше на свој грб.

Член од
23 август 2009
Мислења
111
Поени од реакции
6
овој можеби би е од генерацијата фанови на Леброн, па не знае што се дешавало пред 4 год во нба, ама барем дечкото поштено си праша :) замисли ќе бара на гугл дали Ајверсон има шампионски прстен во нба :pos2:
О да скоро генерација сум со Леброн.Сакав прашањето на друг начин да го поставам ама нема веза.Како и да Ајверот не е тоа што беше.Тазе ајвар и ајвар од 15 години не е исто :).

Инаку Пратам НБА 2003 Кога Лејкерс зема титула против Њу Џерси

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.940
Поени од реакции
8.841
О да скоро генерација сум со Леброн.Сакав прашањето на друг начин да го поставам ама нема веза.Како и да Ајверот не е тоа што беше.Тазе ајвар и ајвар од 15 години не е исто :).

Инаку Пратам НБА 2003 Кога Лејкерс зема титула против Њу Џерси
хахаха сакав да кажам дека ти си од таа генерација која започнува да гледа кошарка во време кога Леброн е еден од најдобрите кошаркари во светот, а тоа се веќе последните 2 па ај да кажам и три години, а не дека си врсник со Лебро:pos2:

член1став3

сеирџија
Член од
10 февруари 2009
Мислења
446
Поени од реакции
13
Дали го пратевте малиот Џенкинс од Милвоки, дечкото е дебитант ама растура, страшен играч, чечам да се врати Грифин од повредата ама сеа за сеа милсам дека Џенскин че ја земе наградата Руки на Годината иако е сеуште рано да се прогнозира. Исто така и Флинт од Минесота нема лош старт како дебитант.

Моментално, нај кејф до сеа ми напраил Кевин Дурант КД, иако сум навојач на Орландо и се надевам дека ако овојпат дојдат до финале ќе го освојат, малиот Дурант на кого му е втора сезона у НБА растура, уште две години искуство и сите ќе навиваат за Оклахома, ќе праваат парче со него.
Друг играч кој ме ипресионира со играта е Руди Геј од Мемфис, каква координација има дечкото а за одраз да не правиме муабет, со главата над обрал оди страшно.
Иначе омилен играч ми е Флешот иако навијам за Орландо. Од Флешот не е подобар ни Леброн ни Коби.

и до оној што ништо не го разбравме, нешто сватив околу муабтот за Леброн, тоа дека од идната година е слободен играч и дека ќе иде у Њујорк тоа е 100% сигурно, затоа нема да земе прстен ни годинава, за да прави историја со Њујорк, тоа е тоа, у Америка се е шоубизнис, а НБА е најголем.

Член од
30 јули 2007
Мислења
1.391
Поени од реакции
86
и до оној што ништо не го разбравме, нешто сватив околу муабтот за Леброн, тоа дека од идната година е слободен играч и дека ќе иде у Њујорк тоа е 100% сигурно, затоа нема да земе прстен ни годинава, за да прави историја со Њујорк, тоа е тоа, у Америка се е шоубизнис, а НБА е најголем.
Во Нетс или во Никс? :D

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.963
Поени од реакции
23.494
Во Нетс или во Никс? :D

У Никс заминува Леброн догодина тоа е више јавна "тајна".

Еее не сум бил единствен бе шо навива за МАВС :)
Бобан ти е реинкарнација на Хитлер навија за све што е Германско :pos2:

Зашто мислам дека на Џенкинс му е ова втора сезона, или сум можеби грешка.
Од новајлиите од тоа што гледав на нет малце сезонава пошто на кабловскава наша нема нишо шо дава НБА, од мојот фаворит Табет сум разочаран до сега. Флинт е супер играч, но и Остин Деј има добра сезона во бројки до сега, се наметнува во Детроит, може да испадне најголема кражба на драфтот :)

Член од
23 август 2009
Мислења
111
Поени од реакции
6
Прва у НБА.Мислам дека играше во некој Италјански клуб 2 години може од таму да ти е познат :)

Kajgana Shop

На врв Bottom