Србите повторно солат ум!

• Креатор на темата Креатор на темата Andonov Bale
  • Време на започнување Време на започнување
Achq, sleden ispad i ban!

On topic, a sto nie se zamarame so toa sto kenkaat malokurefcite??
Neka laat kako pcista, karvanot ionaka si vrvi bez precki!

Achq, sleden ispad i ban!

On topic, a sto nie se zamarame so toa sto kenkaat malokurefcite??
Neka laat kako pcista, karvanot ionaka si vrvi bez precki!

оф топик БРАВО за зборот супер модераторе.

графилд ова е само дискусија незнам што е проблемот.
Го прашувам како се меша србија,дали со тоа што реагира за воспоставуванјето на дипломатски односи со земја која е земена од нејзината територија.

а што ви се мешаат србите?

Jeremić je upozorio da je odluka Vlade Makedonije nanela udarac odnosima Beograda i Skoplja i da nema nikakvog smisla pregovarati o granici Srbije sa bilo kojim drugim sagovornikom osim sa Vladom Srbije.
Не си го разбираш ли мајчиниот јазик?Со задоволство ке ти преведам.

Procitaj go naslovot, potoa prviot post i duri potoa moze da diskutirame!

A da
ti nacrtam:
Srbija se mesa so samoto toa
sto postojano si dava za pravo da gi komentira i sudi nasite, makedonski, vnatresno i nadvoresno politicki odluki kako da ni e nebare postar brat ili sajbija!

Zatoa!

So koe pravo komentira? Sto ne im ripne na Saudi Arabija ili Francija, duri i na Hrvatska? Tuku se nasla nam!

Da me prasas mene, jas da sum Gruevski, bi go spustil nivoto na odnosite so Belgrad se dodeka ne naucat da pocituvaat tugji suvereni odluki i tugj integritet!
Bi go vratil Ljubisa nazad za vo odnosite da ima preystavk vo ambasadata na neambasadorsko nivo!

A i da, bidejki seuste ne sme im razbile picica kako sto toa drugite im go storija vo vojnite, ai davaat za pravo da serat!
A toa gi pravi malokurefci iskompleksirani! Bidejki da ne e taka nema da se mesaAt vo tugji sermii!
Sega ACHQ pojasno li e?

Tocno,karavanot si vrvi ama do kaj ke stasa? Ke zavrsi vo bezdna,t.e. so raspad na Makedonija.
Zifti mama? Poradi dipl. odnosi so Kosovo?? Ma nemoj!
Ili poradi toa sto serfite se lutat?
Ha, gluposti?!!

Абе не дека солат ум....

туку по шо србскиот народ демек не осеќал како најпријателски нас македонците....
така да работа на политичарите му е да ја тешат јавноста:toe:

Не си го разбираш ли мајчиниот јазик?Со задоволство ке ти преведам.

епа како? Србија не ја признава таа самопрогласена држава и така реагира.Сега ви смета и дипломатски што се бори за својата покраина.:nesvest:

Абе не дека солат ум....

туку по шо србскиот народ демек не осеќал како најпријателски нас македонците....
така да работа на политичарите му е да ја тешат јавноста:toe:

оди 2 дена во србија и запознај некои срби и ке ти биде јасно дали ја сметаа македонија за пријателска држава.

гарфилд србија ги повече амбасадорите од сите земји што ја признаа покраината и потоа ги врати а така беше и со македонија,србија неможе мирно да си седи додека некој и зема дел од територијата.

Ha, gluposti?!![/quote]

Vcera dadovme del od teritorijata,utre ke go dademe imeto,a zadutre se znae....Ke ja nema Makedonija

Ete zatoa strucnjaku golem!! A tebe ova scenario najmnogu ti odgovara!

епа како? Србија не ја признава таа самопрогласена држава и така реагира.Сега ви смета и дипломатски што се бори за својата покраина.:nesvest:

оди 2 дена во србија и запознај некои срби и ке ти биде јасно дали ја сметаа македонија за пријателска држава.

Сум бил во Србија и знам како не “сметаат“

тоа дека не сметале за најпријателски и братски нарот е изјава на србскиот председател:helou:....затоа напишав така

а ти шо викаш како не сметаат?

Ha, gluposti?!!

Vcera dadovme del od teritorijata,utre ke go dademe imeto,a zadutre se znae....Ke ja nema Makedonija

Ete zatoa strucnjaku golem!! A tebe ova scenario najmnogu ti odgovara!

ова напамет збориш или така од шштаб ти кажаа ?

Според дневникот Косова сот, договорот потполно ја задоволува Македонија. Косова сот пишува дека Македонија не само што не изгубила територија, туку добила најмалку 2.500 хектари косовска земја, онака како што е предвидено со договорот од 2001 кој во Белград го потпишаа тогашните претседатели Борис Трајковски и Воислав Коштуница. Косовските медиуми најавуваат дека ваквите мирни потпишувања на договори за демаркација се јасен показател за Косово дека во иднина вакви договори можат да бидат потпишани со Црна Гора, а можеби со Србија. Претставници од Приштина најавија дека набрзо се очекува и воспоставување дипломатски односи меѓу Косово и Македонија.
http://www.sitel.com.mk/?ItemID=614C78DE6DB0264695F5A19AA545F8CA

Па нивни проблем.Нека си го решаваат што се однесува до мене нека се тепаат до истребување.Ама нека си го решаваат во нивниот двор.Р.Македонија е суверена држава и ако сака ке воспостави односи и со Тибет.Србија ако ја интересираат добрососедски односи со Македонија и ако не сакаат толку колку што се обидуваш ти ќе сфатат и нема да уценуваат.

ПС нас Кина не не уплаши кога го признавме Тајван не па србија.Не знам што се мачат. :)

ова напамет збориш или така од шштаб ти кажаа ?

http://www.sitel.com.mk/?ItemID=614C78DE6DB0264695F5A19AA545F8CA

Ako vie se vodite po ona sto ke vi go kazat od stabot,jas razmisluvam so svoja glava i gi kazuvam samo moite razmisluvanja! A kakva toa nie teritotoria sme dobile? Nekoja livada na 3000 metri nad.visocina, a sme izgubile stratesko mesto?

I koj ti e izvorot? TV Sitel???? Daj molim te ne me zaebavaj....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom