Наташа Мијатовиќ - Miyatta

Eдна нејзина песна знам - и ми се сфиѓа :)
Голема десетка за никот! Мiyatta! владее ников!

Не видов дека некој ја има објавено песнава, а е предобра, Наташа е за мене една од најдобрите на балканов наш сиромашен. Ни требаат волшепства ко неа.

Ја гледав кај оној 4 сезони ми се виде ok карактерно.Песни и беше онаа"Не вели стој зашто патот е овој..." е ок.Мислам само дека и фали харизма.

Мијата е закон.
Се знам со неа и многу е кул, не се праи нешто посебно, многу е приземјена и затоа ја сакам ептен.
Со сите си праи муабет, секогаш е весела и расположена.
Ја обожавам бе, песните и се која од која поубави.
Се надевам ќе има кариера многу поголема од сега.

Ја гледав кај оној 4 сезони ми се виде ok карактерно.Песни и беше онаа"Не вели стој зашто патот е овој..." е ок.Мислам само дека и фали харизма.
Аууу на Мијата харизма и фалело?
Друже бе, нема похаризматична личност од неа моментално на мак естрадна сцена.
Весела е, комуникатвина е, приземјена е, оригинална е и своја е. Има контакт со публиката и што е најважно допира до публиката:)
Со еден збор, читни ^^^магде^^^ шо пиша за неа.

Аууу на Мијата харизма и фалело?
Друже бе, нема похаризматична личност од неа моментално на мак естрадна сцена.
Весела е, комуникатвина е, приземјена е, оригинална е и своја е. Има контакт со публиката и што е најважно допира до публиката:)
Со еден збор, читни ^^^магде^^^ шо пиша за неа.
Ништо што кажа не е погрешно ама мене ме чуди зашто некако патот пополека го оди?

Ништо што кажа не е погрешно ама мене ме чуди зашто некако патот пополека го оди?
Е тоа ќе си ја прашаш Мијата.
Мене само ми се допаѓа тоа што не се форсира. Можеби и затоа така полека се движи.
Сепак, тоа е мое мислење:)

Е тоа ќе си ја прашаш Мијата.
Мене само ми се допаѓа тоа што не се форсира. Можеби и затоа така полека се движи.
Сепак, тоа е мое мислење:)
Еј па тоа ми е прашањето.Не се форсира а треба.Музиката малце тешко иде ако си скромен:)

Само пофални зборови имам за Мијата, навистина прекрасен глас, треба повеќе да ја има по нашите телевизии.
Песните Нема да помине и Верувам во себе се полн погодок

Зошто квалитетните пеачи се секогаш скромни???

Јас ја обожавам. Не е како останатите изведувачи шо емитираат некој трет. Многу ми се допаѓаат нејзините песни и незнам, некако се милозвучни. Само она треба малку повеќе да се ангажира. Има прекрасни песни, а некои немаат ни слушнато за неа.

Еј па тоа ми е прашањето.Не се форсира а треба.Музиката малце тешко иде ако си скромен:)

можеби затоа што уште не се продала и нема кој да плаќа за да ја вртат по радио.
Мислам еј, какви песни се вртат по радијана, несвестица да те фати. Кај нас да имаш глас и харизма не значи многу, само спонзор да имаш.
Не е до дали си скромен или не туку дали знаеш што сакаш. Мијата сака да е уметник, некоја друга сака да е певаљка и така...

Многу добра пејачка според мене со одличен глас. Песната Постојам го има еден од најубавите и најтажните спотови што сум ги видел.

Не, благодарам. Има добар глас ама не ми се свиѓаат песните.

Не сум слушнал нешо многу од неа , само „Верувам во себе“ ја знам. Песната е феноменална многу ме бендисва.

Сега ме замисливте можи ќе треба да се растрчам да побарам од неа нешто појќе ...

i like:'veruvam vo sebe' ostanatoto e horor

i not like: debela e, pravi epten gnasna faca koa pee,se prenemaga'preteruva so preforsiranje pa duri i nalikuva malku na derenje a ne peenje,neznae da se ponasa na scena vrska nema os densanje nema sarm i to e to

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom