Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
pa nikoj nema da go spomne bidejki e najglupav grad so najglupavi luge ii najveke go mrazamццц не ми се верува дека во делот за македонски градови никој не ја спомнал Виница - д бест плејс![]()
i vo vinica e tolku 3-4 kafici a masite i stolovite na trotoaro namesteni...Ти дете да одиш малку да го подркаш пред да пишеш коментари по форумов.
Ок сеа за Виница. Еднаш иам поминато (фак, 11 години поминаа од тогаш).
Не ми остави впечаток некој. Ама ок, верувам има што да се види.
Се надевам дека е повеќе од Берово. Една улица со 4 кафулиња.
A тебе типче зошто ти смета толку Виница,мислам алоооооооооо да не ти сториле нешто Виничани па ги хејташ
Инаку тоа колку има кафичи дојди и ке се увериш...според многумина кои доагале мегу кои и Тони Зен(а и вечерва ке настапува во диското Ефект имаат кажано дека
е најдоброто диско во Источна Македонија...Исто така имаат доагано и Бјело Дугме и многу познати српски групи.
А Шатката и Окцето се супер bsplayer.
|Volkswagen|ако наминеш некогаш во диското нема да се покаеш...имам одено и навистина е супер.Сега е префрлен кај базентот таман да се фрли некој кој е пијан
Плус многу доагаат во Виница од соседните градови...
Има дури и група на фб:Да не беше Виница Кочани немаше да знае што е тоа нокен живот
A оние кои го мразат градот нема потреба да коментират на темава.
Чао Пријатно :smir:
da ne bea Kocancani vinicani odamna ke go zatvorea diskoto....A тебе типче зошто ти смета толку Виница,мислам алоооооооооо да не ти сториле нешто Виничани па ги хејташ
Инаку тоа колку има кафичи дојди и ке се увериш...според многумина кои доагале мегу кои и Тони Зен(а и вечерва ке настапува во диското Ефект имаат кажано дека
е најдоброто диско во Источна Македонија...Исто така имаат доагано и Бјело Дугме и многу познати српски групи.
|Volkswagen|ако наминеш некогаш во диското нема да се покаеш...имам одено и навистина е супер.Сега е префрлен кај базентот таман да се фрли некој кој е пијан
Има дури и група на фб:Да не беше Виница Кочани немаше да знае што е тоа нокен живот
guitarman.. напиша:da ne bea Kocancani vinicani odamna ke go zatvorea diskoto....
da ne bea Kocancani vinicani nemase da znaat so e toa oriz..
:smir:
pa vie samo so diskoto se falete...xxaaxax...A тебе типче зошто ти смета толку Виница,мислам алоооооооооо да не ти сториле нешто Виничани па ги хејташ