А зашто се од нас се очекува??? Што не потегнете еднаш вие иницијатива??? Ние едвај ни опстојува клубот се мачиме да го спасиме кога на никод друг гајле не му , па уште да гедаме Хари да го урнеме. Ме заболе кур за него и така кој и да дојде исто лајно ќе биде
Никој не рекол, дека се очекува од вас, туку повеке вие се ставате во таква позиција.
Во појо пост опфатив се шо сакав да ти кажам и тебе и на сите.Немам намера да објаснувам.Прочитајго уште еднаш и можи че сватиш шо сакам да ти доловам и дека не езлонамерно.:wink:Еве:
Напишано од
Влатко ПП
Кој се тие прилепчани?Под прилепчани подразбираш 15-мина со некаков транспарент???Значи под празен стадион во Прилеп ти подразбираш прилепчани, така?А шо да речиме за мајмуни кои од најбројна навивачка група 2-3 000 се сведија на 20 души?То за тебе е поддршка?Оди информирајсе и не тропај глупости по форуми!!!
Влатко ПП, можеби вие сте против Дон Хари, можеби тие некои 20 луге се биле некои “платеници“ на Дон Хари.
Но не се обидувај да се вадиш кога веке самиот си кажа за кого навиваш, прочитај си го постот од 4 страна, или поточно овој долу шо ти е!
После се шо видов Хари е убедливо најдобар од останативе кандидати!
Така да сето она шо го велиш дека ТИ не го подржуваш Дон Хари ти паага во вода!
слушај не се само тие криви што си го бранат хари СИТЕ ние навивачите имаме дел од кривицата кога не се буниме и премолчуваме некои работи еве како и сега не најдоја јазик да се договорат воџите на навивачките групи меѓу себе да се организираа за сабота на собраниието да дадат до знаеќе дека се против хари и да му се постават услови на николовски за по добар однос со групите па да му се дадеше подршка на него или на масер било кој мене сите ми се исти важно да се реши прашањето со нас да не третираат како љуѓе а не како стока да не тепаат на гостувања тие дадоја некакви програми кој никој до сега не ги видел за мак фудбалот ама и тоа што го спомнаа и што се знае за тие програми никој не спомна за односот спрема навивачите а и вие гоксо не сте за малаша сега некако никаде ве нема за уривање на хари и си мислите дека ќе ве спаси од испање во 2лига па и на реперзентација демек бојкотирате а транспарентото од стара гарда комити прв е ставен и самите не знете што правите и не е само за вас за СИТЕ НАВИВАЧКИ ГРУПИ секаде се жалите а сега никој нема да преземи нешто против хари после пак ќе се јади лајна по него нее тој крив кога ние не сме сложни :kesa:
Да се согласувам со тебе , дека и ние носиме “дел “ од кривицата за тоа, и дека ич не сме сложни, ама не знам дали го виде постот од поназад, одлично си пишуваше, ние за Државата, идентитетот и јазикот не сме си сложна, та сеа ке бидеме за Фудбалот.
Но ајде нели сепак е веке кажан, дека Фудбалот ги урива сите граници!
---------------------------
Едно ја сакав да кажам шо ме боде у очи.
18 гласачи бе!!!!!:uvo::nesvest:
До толку ли бе си го подгзуваме своето, до толку ли бе да се мразело своето, до толку ли бе да се ................................................
Срамота е шо да отвориме Тема, Фудбалот во Камбоџа, сигурно ке имаше повеке заинтересирани. Потполно се сложувам со Горан16 шо го кажа, дека самите ние сме си криви за денешната ситуација во која се наога Македонскиот Фудбал, кога сите дркаат на “странскиот“, а и им се гади да ја чујат дури и последната буква од зборот “Македонскиот“.
Не велам да не гледате странски фудбал, истото го правам и јас и тоа е факт дека едноставно се ужива да се гледа Торрес/Руни/Меси/Роналдо со топката, но барем не плукајте по Македонскиот Фудбал.
Кај што не сте заинтересирани за тоа шо се се дешава овде барем да не плукаме и да го затрупуваме и тоа шо го имаме.