- Член од
- 26 јануари 2010
- Мислења
- 908
- Поени од реакции
- 186
а како тоа?Да не бев јас, Санди немаше никогаш да игра кај вас :helou:
а како тоа?Да не бев јас, Санди немаше никогаш да игра кај вас :helou:
Па јас се запонав со Санди во Струга на еден семинар, разменивме броеви, дојде на проба во Овче Поле, но имаше премногу странци и тој како најмлад беше пратен на позајмица кај васа како тоа?
Како се фалиш, како Папалукас да си донел:pos2::pos2:Па јас се запонав со Санди во Струга на еден семинар, разменивме броеви, дојде на проба во Овче Поле, но имаше премногу странци и тој како најмлад беше пратен на позајмица кај вас
За малку,влегоа Куманово 2009 и АБА Струмица...so naprajvme vlegovme prva liga???????????????
Oд 19.00 играат.Прва лига за Прилрпскиот кошаткатски клуб.Утре со работнички сме играле во 18:00 ајде аирлија.Иннформацијава ми е од Зенит ако зннај ннекој нека напиши поопширнно и подетално како влеговме во прва лига???
ако некој член одовде бил во публиката, тогаш само тој ќе ти каже, ние што бевме со навивачките групи бевме избркани пред почетокот на утакмицата.ајде бре прилепчани кажаејте како било на утакмицта некое клипче или слики нема ли?
Работнички беше подобар цел натпревар, во првата четвртина тргна многу офанзивно и по 10 минути игра резултатот беше 7-35 или така нешто, во втората Ултимејт многу подобри постигнаа 23-4 поени а Работнички не повеќе од 10 ако не се лажам. Во третата четвртина пак Работнички убедлив за во последната четвртина да влезат понеискусните и на крај да не биде тежок пораз кој во еден момент беше и 45 разлика, Ултимејт подобри последните 10 минути и на крај 23 разлика за Работнички заслужено.ајде бре прилепчани кажаејте како било на утакмицта некое клипче или слики нема ли?