Нека ми е фала Ама го нема нешто драгон да ми пише ПП ...Нека ти е честито. :wink:
Изгледа ке е од голема нервозаНека ми е фала Ама го нема нешто драгон да ми пише ПП ...
Ne e od nervoza tuku do sega bev nadvor.Naskoro ke go organiziram i tretiot turnir:smir:Изгледа ке е од голема нервоза
Узивај бе АнДр за 0.2 ли голд ке се праиме сеа ... Нека е здравје па за друготоВо турнирот сметај на мене, но пази пак да не не заебеш како на Гадзе што му направи 4.6 оди на него...извини нака но требаше 4.8 да оди и плус ти беше предпоследен а зема повеке голд од Гадзе...внимавај на овој турнир да не биде така:wink:
0.2 на првиот,0.2 вториот=0.4 .А тој завши трето место и зеде 4 голд :helou:Узивај бе АнДр за 0.2 ли голд ке се праиме сеа ... Нека е здравје па за другото
plus ja ne zedov 4 tuku nikoj ne e kriv tie sto ne dojdoa da igraat a tamu ubavo pisuva parite ne se vracaat.0.2 на првиот,0.2 вториот=0.4 .А тој завши трето место и зеде 4 голд :helou:
Те молам друг пат не организирај ништо. Јас чекав цел час никој не ми рече каде да флезам.И после 19 морав да одам.Не затоа што си организатор па можеш да менуваш термини кога ти текне.:uvo:Poradi internetot mi padna turnirot ke go zapocneme vo 19:15 casot
imeto na serverot e thedragon's game
kako mozea site drugi da vlezat ja objaviv ubavo i plus priznavam kriv sum ama koj znael deka bas togas internetot ke mi go snemaТе молам друг пат не организирај ништо. Јас чекав цел час никој не ми рече каде да флезам.И после 19 морав да одам.Не затоа што си организатор па можеш да менуваш термини кога ти текне.:uvo: