eRepublik Покер Турнир

• Креатор на темата Креатор на темата thedragon
  • Време на започнување Време на започнување
Можам да се пофалам дека сум победник на 2риот покер турнир :)

Во турнирот сметај на мене, но пази пак да не не заебеш како на Гадзе што му направи 4.6 оди на него...извини нака но требаше 4.8 да оди и плус ти беше предпоследен а зема повеке голд од Гадзе...внимавај на овој турнир да не биде така:wink:

Во турнирот сметај на мене, но пази пак да не не заебеш како на Гадзе што му направи 4.6 оди на него...извини нака но требаше 4.8 да оди и плус ти беше предпоследен а зема повеке голд од Гадзе...внимавај на овој турнир да не биде така:wink:

Узивај бе АнДр за 0.2 ли голд ке се праиме сеа ... Нека е здравје па за другото :)

Абе уживај еј не се 4 голд нешто иде на мак.банка нешто на црвен крст нешто на мак . оружја и значи се е ок ...

Poradi internetot mi padna turnirot ke go zapocneme vo 19:15 casot
imeto na serverot e thedragon's game
Те молам друг пат не организирај ништо.:tapp: Јас чекав цел час никој не ми рече каде да флезам.И после 19 морав да одам.Не затоа што си организатор па можеш да менуваш термини кога ти текне.:uvo:

Те молам друг пат не организирај ништо.:tapp: Јас чекав цел час никој не ми рече каде да флезам.И после 19 морав да одам.Не затоа што си организатор па можеш да менуваш термини кога ти текне.:uvo:
kako mozea site drugi da vlezat ja objaviv ubavo i plus priznavam kriv sum ama koj znael deka bas togas internetot ke mi go snema

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom