Dosega prijaveni igraci
thedragon $
Flixi $
Aksi 16 $
$-znaci deka potvrdi i platil
Pobrzajte vo 15:00 zapocnuva natprevarot ima mesto za uste 7 dusi
Flixi ko znaes posvordot
sega ke ti go pratam i na tebe Aksi 16 po PP
ај прати ми го по пп да видим дали е тојДа да го имам пасвордот , за еден час почнуваме:helou:.
Не бил тој , пртимиго новиот.ај прати ми го по пп да видим дали е тој
4.8:nenene:Aksi_16 e dobitnik na 4 gold
Vtor thedragon
Tret Flix
1 gold odi na smetka na kucata eden gold odi vo Narodnata Banka
posle ke ti pratim sega sum u problemi se mi ukradoa i pari i kompanija i sve4.8:nenene:
се е фино...ама ипак...10% кај организаторот...КРАЖБА!!Го организирам вториот натпревар
Сите заинтересирани пријаветесе
Што треба да инсталирате ?
- Го спуштате овој покер клиент, откако ќе го спуштите отпакувајте го и стартувајте потоа изберете Internet Game и врз листата на соби за играње покер ќе ја најдете собата која ќе гласи thedragon's game кликате на неа и ја внесувате лозинката која ќе ја добиете по приватна порака.
Како да се пријавам за турнирот ?
- За првиот турнир треба да донирате 2 злато на организацијата Makedonski Oruzja
- Потоа пишете порака на организацијата погоре дека се пријавувате за турнирот и ќе ви биде пратена лозинка.
- Најкасно пријавата можете да ја направите пола час пред почетокот на турнирот, доколку не дојдете на турнирот златото не се враќа.
Добивки
1-60% од влоговите
2-20% од влоговите
Другите 10% одат во Народната Банка на Македонија и 10% одат кај организаторот
Втор натпревар
-Вториот натпревар ќе се одржи во недела 18:00 час
Пријавени играчи до сега се :
па мора и ја нешто да заработим ја да не биде за џабе трудот. Нека организира народна банка и нека бидат 20% за таму доста се 10% што давам можем и ич да не биде за џабе трудотсе е фино...ама ипак...10% кај организаторот...КРАЖБА!!
да не бидам циција или сељак и да кењам зашо организаторот зима пари за трудот, ама зашо не идат сите 20% во Народна Банка?
Е мн се испоти.:pos2:па мора и ја нешто да заработим ја да не биде за џабе трудот. Нека организира народна банка и нека бидат 20% за таму доста се 10% што давам можем и ич да не биде за џабе трудот