24online.mk копија на TIME.mk

• Креатор на темата Креатор на темата klikster
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
27 март 2009
Мислења
180
Поени од реакции
4
Денес сурфајќи по нетот наидов на еден сајт многу сличен на TIME.mk. Сајтот се вика 24online.mk. Принципот на работа е ист, само што се разликуваат нешто по дизајнот. Од категории, најнови вести, ТВ програма, време.

Случајно наидов на сајт кој не ми се допаѓа, па му правам реклама. Хм...

klikster, изгледа не си информиран дека "копија" не значи сајт што врши иста дејност како онаа на твојот сајт.
тајм.мк е копија на вестите на гугл, гугл е копија на јаху, јаху е копија на алтависта... NOT.

Не ми ја отвара странава добро на Гугл Хром, сликите не ги дава сите, и рифреш направив и пак исто.:toe:

Вака,

ова е еден темплејт кој дооооста варијанти има на сите страни на нет. Разликата од Time.mk и од овој е тоа што time.mk е единствен во интелегенцијата позади. Кратко срочено, има милион алгоритми кои се должни да го одбираат вестите, да ги категоризираат, рангираат и прикажат најрелевантните и најдобрите. Детс ит.

A kako si siguren deka na 24online.mk ima pomalku od milion algoritmi koi sto gi odbiraat i kategoriziraat vestite?
Osven toa, 24 online izgleda podobro i osobeno mi se dopaga sto imas drag&drop na portletite so kategorii pa si gi mestis kako sto tebe ti odgovara.

Вака,

ова е еден темплејт кој дооооста варијанти има на сите страни на нет. Разликата од Time.mk и од овој е тоа што time.mk е единствен во интелегенцијата позади. Кратко срочено, има милион алгоритми кои се должни да го одбираат вестите, да ги категоризираат, рангираат и прикажат најрелевантните и најдобрите. Детс ит.

Значи какви глупости се дешава да одбере time.mk, тоа е неверојатно.
Стварно не знам што си запнал толку да ги браниш, ем на оваа тема, ем на другата.

Значи какви глупости се дешава да одбере time.mk, тоа е неверојатно.
Стварно не знам што си запнал толку да ги браниш, ем на оваа тема, ем на другата.

Можеби тој е одговорен за тие милион алгоритми во позадина, или па тие алгоритми работат на „рачен“ принцип :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom