Google ќе кани корисници на сервисот Wave

• Креатор на темата Креатор на темата teneke
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
13 јули 2006
Мислења
15.579
Поени од реакции
18.611
Google денеска ќе подели 100.000 акоунти за сервисот WAVE, кој го опиша со зборовите "how e-mail would look if it were invented today".

Секој понатаму ќе може да покани 5 други.

Почеток 1600BST.

Како се добива покана е објаснето тука, ако некој добие, се надевам ќе се сети на мене :smir:

http://mashable.com/2009/09/29/google-wave-invites-2/

Сакам и мене да ме поканат :(
Аплицирав пред незнам колку месеци, ама ништо... не ме сакаат изгледа. Ај некој ако има вишак покана, нека ме покани и мене :)

и јас аплицирав ама тешко дека ќе ми стигне.Инаку кога ќе се случи настанов некој да не знае точно?

Jaс како што читав порано кажаа на 10ти септември..ама помина...ехее уште од кога немам некои нови информации..

Не, официјално од 30 септември ќе почнат да ги праќаат поканите.

Види што е тоа (иако е долго видеово, саат ипол скоро)

Сеуште не е јавно, па не знаеме точно како работи, што прави... ама според промоцијава горе-долу имаме претстава

А на кратко да ни кажеш со неколку реченици? Ептен е долго видеово.

А на кратко да ни кажеш со неколку реченици? Ептен е долго видеово.

Со неколку збора од ова Microsoft се сери в'гаќи.

Отприлика тоа е сервис кој што е мешавина меѓу Skype, Email, колаборација (заедничко работење на проект со следење на сите измени) и другите гоогле сервиси како Google Doc.

И сето тоа темелено само на HTML5 и CSS 3.0, значи прилично едноставно и лесно за вчитување како WEB апликација.

ај и за мене инвајт ако добие некој

Го гледав пред некој ден и можам само да кажам дека Гугл се надминаа себеси. За ова треба да се има огромна креативност. Ова не е продукт, ова е уметност.

Ако има некој покана вишок слободно може да ме покани
Благодарам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom