Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја сум на ТМН форевр, а мислам и поголемиот дел од другиве.Абе, возите на старата или на TMN forever?
Да? Фенси...Уште нетшо, постои уште [uBp] кланот и серверите? ОМГ, ако ме пуштат пак да возам за нив, ќе биде законЈа сум на ТМН форевр, а мислам и поголемиот дел од другиве.
Туку не можам да го пронајдам серверот.
Серверот го нема оти не е активиран ко ке се уклучам ке се активира ајде у 9 ке седнам тука како шо е договоро ке се уклучам и ке пробаме важи??Ја сум на ТМН форевр, а мислам и поголемиот дел од другиве.
Туку не можам да го пронајдам серверот.
Океј..глеам ова со серверов ке потрае
До тогаш ве чекам на USA->UBP short + mini или на Lets rock!
Си ги најдов другарчињата!![]()
Јас сумЕј ај пишите си ги овде никовите за да се бе аднам како пријатели а и за сите други да си ги знаеме мојот е (mkd)Petrushev:smir: за 1 минута се уклучувам проверите у македонија дали ке најдете сервер кајгана.мкд.
Незнам...битно влегов на серверот...нема да возам активно моментално...вечер ке возам ко што треба, сеа ке се зезам малце"Could not update buddy list:
player unknow"
Вака пишува ко ќе одам "Invite! Add a player to buddy list". Првпат аднувам пријател, па незнам зош вака е.![]()
Ај пробајте вие, мене ми е исто т.е. Zaebaniot :smir:
Океј, со цел памет креаторот си се изгаси?
Lets Rock! во АмерикаНа кој сервер ке играте,да се убацам со едно другарче.=))
Мене не ме бива,ама другарот растура.:salut: