Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
23-ти, Петок Општина Кисела Вода (значи директно во општината) од 12 до 19 часот акција за дарување на крв.
Неколку форумџии сме договорени да одиме заедно да даруваме, кој сака нека ни се придружи.
Ако има некој- нека ме контактира на мсн/профил/пп.
Ќе се чекаме во 13 часот на автобуската кај гратска болница па пешанката до таму.
Е така.
Ајде, бидете хумани.
Пак ја со глупо прашање:
-Дали морам да бидам над 18!? -.-
да не си примал наркотични средства...![]()
>.>
<.<
туруруру,руруруру...
>.>

Не смееш со прележна жолтица...жаламЈас сум Б-
Како помал имам прележено жолтица.
Не смеам да давам нели?

23-ти, Петок Општина Кисела Вода (значи директно во општината) од 12 до 19 часот акција за дарување на крв.
Неколку форумџии сме договорени да одиме заедно да даруваме, кој сака нека ни се придружи.
Ќе се чекаме во 13 часот на автобуската кај гратска болница па пешанката до таму.
Е така.
Ајде, бидете хумани.
Бевте бе,ништо на кажувате,колку бевте како поминавте...инфо?bump.

ја неможев...имав некои обавези..се надевам друг пат23-ти, Петок Општина Кисела Вода (значи директно во општината) од 12 до 19 часот акција за дарување на крв.
Е така.
Ајде, бидете хумани.
:smir:

бевме..5 души...мн јако :smir:Бевте бе,ништо на кажувате,колку бевте како поминавте...инфо?![]()
Има некоја акција во брзо време, морам да дадам троа, ќе збеснам !!!! :kez:
, и се испразнив. Сам отидов имаше пред мене 4ца + 3ца со мене и супер си поминав.. Мааа то интерестно, смешофки и досетки, и згора на тоа телетекст на плазма со кафенце во бифе.. мх мх мх...