Дали ќе учествувате во оваа хуманитарна акција со дарување на крв?

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ќе учествувате во оваа хуманитарна акција со дарување на крв?

• Вкупно гласачи
    81
Акцијата што требаше да се оддржи во Сабота е откажана, поради технички причини.

Утре ќе имаме свежи информации, што, како и каде ќе може да се донира.

Ако некој е расположен за дарување крв, во било која акција, било каде, да ме обавестит да ојме заедно, пошо слабо стојам со географија на град Скопје.

23-ти, Петок Општина Кисела Вода (значи директно во општината) од 12 до 19 часот акција за дарување на крв.
Неколку форумџии сме договорени да одиме заедно да даруваме, кој сака нека ни се придружи.
Ако има некој- нека ме контактира на мсн/профил/пп.
Ќе се чекаме во 13 часот на автобуската кај гратска болница па пешанката до таму.
Е така.
Ајде, бидете хумани.

23-ти, Петок Општина Кисела Вода (значи директно во општината) од 12 до 19 часот акција за дарување на крв.
Неколку форумџии сме договорени да одиме заедно да даруваме, кој сака нека ни се придружи.
Ќе се чекаме во 13 часот на автобуската кај гратска болница па пешанката до таму.
Е така.
Ајде, бидете хумани.

Пак ја со глупо прашање:
-Дали морам да бидам над 18!? -.-

Пак ја со глупо прашање:
-Дали морам да бидам над 18!? -.-

По правило треба да имаш 18, али знам уште во трета година средно донираат учениците, значи со полни 16 можеш со сигурност, нели, ако ги исполнуваш другите услови, да си сосема здрав, да не си праел операција, да не си бремен/а, да не си примал наркотични средства... :icon_lol:

Јас сум Б-

Како помал имам прележено жолтица.

Не смеам да давам нели?
Не смееш со прележна жолтица...жалам :toe:
П.С.Ми одговараше сабота ама ништо,јас ќе идам во сабота горе во завод кој сака може да дојде со мене :smir:

Е така.
Ајде, бидете хумани.

bump.

Е така.
Ајде, бидете хумани.
ја неможев...имав некои обавези..се надевам друг пат :pipi::smir:
:P:P:P

Бевте бе,ништо на кажувате,колку бевте како поминавте...инфо? :toe:
бевме..5 души...мн јако :smir:

Има некоја акција во брзо време, морам да дадам троа, ќе збеснам !!!! :kez:

Има некоја акција во брзо време, морам да дадам троа, ќе збеснам !!!! :kez:

Ареееее, отидоф на трансфузиологија има позебен оддел и е екстремно добро уреден + млади докторици :vozbud:, и се испразнив. Сам отидов имаше пред мене 4ца + 3ца со мене и супер си поминав.. Мааа то интерестно, смешофки и досетки, и згора на тоа телетекст на плазма со кафенце во бифе.. мх мх мх...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom