Општи дискусии околу eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Toneh
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica]Hello,

Your appeal has been registered.
Your case has been reanalyzed by the appeal committee.

It has been decided that the current suspension needs to be removed.Also an amount of 750 Gold were removed from your account, because this Gold has coming from illegal sources.
http://www.erepublik.com/en/login

Regards,
The eRepublik team.

Значи ете кај бил проблемот. До златото. Ќе ме одбанираат, ама златото ќе ми го земaат. Бре лопови...
[/FONT]

Не ми се верува... Ти го украле златото и те одбанирале.. Па 750 тоа е многу, некој човек би убил за ова.. :uvo:

Еве и cross fire го одбанирале, само незнам дали и него му го украле златото..

Помогнете другарии дел од турција го зазеде грција и ме отпуштија од работа од компанијата,кажите каде има добра плата за конструкцион скил ?

Па ако си ги направил цените огромни а истите ако може друг да ги купа поефтино некаде јебига :) А линкот за македонија со ти е тама на поркаата не ти работе :)

абе моите цени се мн поефтини од нормалните... и никој не купува... само да си ги извадам парите,ништо друго не ми треба...

Абе шо е ова баш убаво не прочешлаа нас македонциве ,гледам покрај мене и уште 2-3 или повеќе има банирано ,за жал мене не ме одбанираа и не ми вратија злато ...:pos2:

Помогнете другарии дел од турција го зазеде грција и ме отпуштија од работа од компанијата,кажите каде има добра плата за конструкцион скил ?
Баталете ова ке станувам македонска камиказа:tv:

Охооо 10ниво :)
Ама јас стојам на 60 енергија а бев на помалку од голдот шо открив богатство купив ја енергијата, така никако сеа неможам да се наполнам до 100 ??

што да правам со акцииве бе у пм... 13голд ми се заробени у нив...
во орг Тхе Фирст Банк Секјурити и Алл поинтс булетин мислам беа... ги ставам за продавање мн пониско од нормално,џабе...

во орг Тхе Фирст Банк Секјурити и Алл поинтс булетин мислам беа... ги ставам за продавање мн пониско од нормално,џабе...
prodtest.php
И мене ми отиднаа преку 8 голд али 5 вратив.

Епа тоа е кога незнаете да инвестирате ја инвестирав 75 голд паднаа многу акциите и купив од друга за 50 голд значи ми отиднаа 25 голд у пм и тие се дигнаа и ги продадов за отприлика 100 голд фактички у чар 25 голд и сеа сите ги вложив ви тјели банк и уште една само заради дивидентата.

Епа тоа е кога незнаете да инвестирате ја инвестирав 75 голд паднаа многу акциите и купив од друга за 50 голд значи ми отиднаа 25 голд у пм и тие се дигнаа и ги продадов за отприлика 100 голд фактички у чар 25 голд и сеа сите ги вложив ви тјели банк и уште една само заради дивидентата.

абе види

ја имав 13голд на тоа ЕРХ, и купив акции од две компании за 13 голд... е сеа,по нормална цена ако ги ставам ми искача некаде вкупно 40 голд од двете... ја ги ставам и 20 голд од двете да зеам,не ми ги купуваат...

абе види

ја имав 13голд на тоа ЕРХ, и купив акции од две компании за 13 голд... е сеа,по нормална цена ако ги ставам ми искача некаде вкупно 40 голд од двете... ја ги ставам и 20 голд од двете да зеам,не ми ги купуваат...
Па види по која цена сака некој да ги купи и стави ги по таја цена и веднаш некој ќе ти ги купи т.е автоматски му ги продаваш на тој.

Па види по која цена сака некој да ги купи и стави ги по таја цена и веднаш некој ќе ти ги купи т.е автоматски му ги продаваш на тој.

каде да видам тоа бе... ко почетник прашувам у пм... хахаха...

Kako poveke da go reklamiram mojot vesnik?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom