Општи дискусии околу eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Toneh
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Отидов во Руската армија барем пари даваат таму.
Уште од прв ден ми понудија да станам командир на Тренинг единицата и прифатив :)

for mother russia :pos2:

Отидов во Руската армија барем пари даваат таму.
Уште од прв ден ми понудија да станам командир на Тренинг единицата и прифатив :)

for mother russia :pos2:
For mother Russia ! :D

Vicious fight, Colonel!
Total damage
100
Конечно лупнав 100 демиџ со ку1 оружје :) :)

Luge povolno oruzje za 1 gold imate 25 Q1 oruzja samo pratete 1 gold na organizacijava i poraka sto sakate i u rok od 24 saati dobivate oruzjata imate i tiketi za 0.01 gold.....Ova e srpska organizacija vo Danska i sakaat da ja finansiraat drzavata so tie pari ako sakate da kupite samo in game poraka!!!!!!!!!!!!

Luge povolno oruzje za 1 gold imate 25 Q1 oruzja samo pratete 1 gold na organizacijava i poraka sto sakate i u rok od 24 saati dobivate oruzjata imate i tiketi za 0.01 gold.....Ova e srpska organizacija vo Danska i sakaat da ja finansiraat drzavata so tie pari ako sakate da kupite samo in game poraka!!!!!!!!!!!!

абе се си напишал само името на организацијата не си го напишал:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

П.С. Јас не ти верувам:smir::smir:

И овој пат ако лажеш се надевам дека ке леташ од форумот :)

Он еднаш ако лажел не гледам причина зошто сега да му се верува :toe:

Jas samo vi kazav i u brzanje bese koj sakal veruval koj ne ne.....Ete Teotix vi ja kaza organizacijata i plus ne e moja nego na srpskata TO grupa so e u Danska..........

Danskiot presedatel VukizSumice jrece da ne mu prakate poraki za da dobiete oruzje za narednite denovi ke ima za site uste nekolku meseci!!!!!:smir::smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom